İlk partiyi kaçırdım ben cüzdanı onaylamayı unutmuşum ilk partide acaba imza ödüllerimi dağıtıldı tam olarak?
Cüzdan onayına gerek yok. Sadece bounty ödülü almak için ETH adresinizi Social Mining'e üye olarak girmeniz yeterli.
ETH onaylama ise social mining'e katılacaklar için gereklilik.
Ve evet ilk parti dağıtıldı. İkinci parti 1 Ekim'de dağıtılacak. Henüz deadline açıklanmadı ama bir an önce platforma kayıt olun.
İlk dağıtıma kadar girişi yapmayanların ilk taksitlerinin yarısı social mining'e aktarıldı. Diğer yarısı ise yakıldı.
Eth adresini onaylamadım işte social mininge katıldım ama onaylama olayını sonradan öğrendim ilk parti dağıtıldıktan sonra ether falan gönderip onaylamak lazımmış bu söylenmedi çünkü işler yoğundu yoğunluktan bakamadık.
Bakalım 2 partide ne olacak...
Hocam telegram kanalından bana bir ulaşın olurmu. Orada yöneticiyim ben bir konuşalım.
Bende imzasına girsem mi diye düşünürken alımları kapatmışlardı ama girseydim kesin kanser olurdum 3 parça halinde dağıtmak nedir abi başta böyle birşey dememelerine rağmen götlerinden elemet uydurmakta üstlerine yok bountycileri seven kimse kalmadı ahh o eski bountyler nerdesinizz.
Bu kararın kural uydurmakla alakası yok üstad. Yatırımcılarda tokenlerini 3 taksitte aldılar. Yani bounty katılımcılarına yatırımcıdan önce tokenin tamamını göndermek, para vererek alanlara ayıp olurdu.
dağıtımlar şöyle yapıldı.
5 Ağustos- ICO katılımcısı ilk parça %40
1 Eylül - Bounty katılımcısı ilk parça %33
5 Eylül - ICO katılımcısı ikinci parça %40
yapılacaklarda şöyle;
1 Ekim - Bounty katılımcısı ikinci parça %33
5 Ekim - ICO katılımcısı son parça %20
1 Kasım - Bounty katılımcısı son parça %34
Ben çok büyük bir sorun göremiyorum. 6ay-1 yıl ödeme yapmayan bounty'ler var. Onu da geçtim ödemeyi geç de olsa yapıp swap falan ayağına 10'da 1ini verenler var. Kaldı ki Ferrum şu anda 3 borsada listeli ve 3 ayda ödemenin tamamını yapacak.
Bu arada bence önemli bir konu olan Ferrum [FRM] staking için çalışmalar son aşamaya geldi. Yakında detayları duyurulacak.Şu anda da en az 5000FRM tutmak ve ufak katılım şartlarıyla Social Mining artan ödülleriyle devam ediyor.