Pages:
Author

Topic: FERRUM NETWORK Hakkında Gelişmeler... [STAKING BASLIYOR!] - page 28. (Read 6630 times)

full member
Activity: 980
Merit: 207
Ben dediklerini yaptım. Verdikleri adrese 0 eth yolladım ve benim adres kayıt işleri tamam oldu. Zaten bır üst postta arkadaş detaylı acıklamis. Eğer bu ekip bu titizlige dikkat ederse çok iyi yerlere gelebilir. Ben bitmax borsasından özellikle bountyler dağıtıldıktan sonra alım yapmayı planlıyorum. Tahminimce biraz daha düşüş yaşayacak gibi.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Ferrum şöyle iyi böyle iyi derken, bounty konusunda biraz enteresan çıktılar. Sonradan çıkardıkları kurallarla sanki pek dağıtmak istemiyorlar gibi. Yapılması gerekenler zor değil ama sürekli takip etmek gerekiyor ve herkesin böyle bir lüksü yok. Sadece bountye katılmakla ben ödül kazanacam diyen yanılıyor.

Yeni kural; Social mining üye olduk ve eth adresimizi girdik ya, şimdi profile girdiğimizde eth adresimizin yanında kırmızı ünlem var. Ona tıklayıp verdikleri eth adresine 0 (sıfır) eth göndermemizi istiyorlar adresin onaylanması için. Yoksa ödül alamazsınız .

Bunun amacı dağıtacaklari token için fee ucretinj karşılamak mi?
Yoksa benim bilmediğim farklı bir amaç mi var.  0 eth göndermenin mantığını anlamadım

Söylediklerine göre sahtekarlık yapılmasını önlemek içinmiş.

Benim takıldığım nokta, tamam social mininge kayıt ve eth adresi girme zorunluluğu getirdiniz. En başta eth adresini onaylamanız gerekiyor deselerdi ona da tamam derdim. Ama bunu yeni çıkarmışlar çünkü kayıt olduğumda eth adresini girince ünlem falan çıkmıyordu. Ve bunu bügün sosyal medya kampanyalarını yürüten bounty0x'in telegramında tesadüfen gördüm. Görmesem ödül alamayacağım.

Bu olayı yeni gördüm ve Turkçe CM olarak konuyu sordum. Açıkçası bununla ilgili açıklama yapmaları gerektiğini ve duyuruyu geç yaptıklarını ilettim.

Ancak olay şundan ibaretmiş ki bunu anlattıklarında ben ikna oldum.

Biliyorsunuz ki Ferrum Network'un bounty spreadsheet'inde herkesin ETH adresi açık! Ve dolayısıyla dolandırıcı insanoğlu boş durmamış. Binden fazla hesap açılmış ve bir çok ETH adresi platforma birden fazla kez eklenmiş. Yani bariz bir şekilde listedeki ETH adreslerini kullanarak birisi ya da birileri social mining hesabı açıp ETH adres vermişler. Ve sonrada ben bu adresi verdim ama şu adrese yollasanız falan muhabbetleri dönünce anlaşılmış.

Bende hoşnut olmadım ama 0 ETH göndereceksiniz zaten bugün yollasanız 0.1$'dan az bir miktarla yarına kadar geçecektir. Sadece GAS ücreti ödemeniz gerekecek yani.
full member
Activity: 742
Merit: 140
İş ödülü dağıtma kısmına gelince insanı süründürmeye çalışıyorlar. 3 parçada dağıtacağız, platforma üye olmanız lazım şimdi de 0 ethereum gönderin. Sırada ne var KYC mi ? İnsanlar zamanında emek verdi ve herkes projeyi bir çok sebepten ötürü takip etmekte zorlanabilir ve ödüllerini alamayabilirler. Bu etik olur mu ? Biz sadece imza kampanyasına katıldık köleliğe imza atmadık diye hatırlıyorum...
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ferrum şöyle iyi böyle iyi derken, bounty konusunda biraz enteresan çıktılar. Sonradan çıkardıkları kurallarla sanki pek dağıtmak istemiyorlar gibi. Yapılması gerekenler zor değil ama sürekli takip etmek gerekiyor ve herkesin böyle bir lüksü yok. Sadece bountye katılmakla ben ödül kazanacam diyen yanılıyor.

Yeni kural; Social mining üye olduk ve eth adresimizi girdik ya, şimdi profile girdiğimizde eth adresimizin yanında kırmızı ünlem var. Ona tıklayıp verdikleri eth adresine 0 (sıfır) eth göndermemizi istiyorlar adresin onaylanması için. Yoksa ödül alamazsınız .

Valla üstad, bunlarda ödülü vermemek için kıvırıyorlar. Hoş verecekleri de para etmeyecek herhalde. Borsaya girdiği fiyata bakarsak, döner parası ediyor.
Üstad sana da çok teşekkürler.
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
Böyle son dakika bir şeyler çıkartan bounty'lere uyuz oluyorum. Bounty'ye katıldık diye, her dayattıkları şartı sonradan kesin kabul etmemiz gerekiyor. Taklacı güvercin sanıyorlar bizi. Genel olarak BM'ler için konuşuyorum. Neyse bunu da yaptık teşekkürler Smiley
sr. member
Merit: 257

Yoksa benim bilmediğim farklı bir amaç mi var.  0 eth göndermenin mantığını anlamadım

Söylediklerine göre sahtekarlık yapılmasını önlemek içinmiş.

Benim takıldığım nokta, tamam social mininge kayıt ve eth adresi girme zorunluluğu getirdiniz. En başta eth adresini onaylamanız gerekiyor deselerdi ona da tamam derdim. Ama bunu yeni çıkarmışlar çünkü kayıt olduğumda eth adresini girince ünlem falan çıkmıyordu. Ve bunu bügün sosyal medya kampanyalarını yürüten bounty0x'in telegramında tesadüfen gördüm. Görmesem ödül alamayacağım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670

Bunu ilk defa duyuyorum. Şimdiye kadar böyle bir şey söylenmemişti. Sanırım yetkili kişiler bununla ilgili açıklama yapacaktır.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Buda yeni çıkmış, ödül dağıtmamak için ellerinden geleni yapıyorlar, tam terbiyesizlik yaptıkları
full member
Analist - Trader - Yazar
Yeni bir güncelleme gelmiş. Ne yapılması gerekiyor, anlayıp özet geçebilecek biri var mı?

https://medium.com/ferrumnetwork/important-bounty-info-with-opportunity-to-earn-more-9f290f5f6168
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!

sr. member

member
Activity: 532
Merit: 22
Binance DEX üzerinde BEP-2 tabanlı FRM trading açıldı arkadaşlar.

İsteyenler Binance.org üzerinden isteyenelerde trust wallet kullanarak FRM trade'e başlayabilir.

Bu arada bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki, Ferrum Network bounty'sine katılan herkes Social Mining platformuna kayıt olmalı Cumartesi saat 15.00'e kadar. Aksi takdirde ödül dağıtımı yapılmayacak.

Sitede herhangi bir KYC vs. gibi bir şey istenmiyor. Sadece siteye üye olup, profil kısmını güncelleyerek bounty için kullandığınız Ethereum adresini girmeniz gerekiyor.

Teşekkür ederim Hocam. Aynen sizinde bahsettiginiz gibi kayıt oldum. Ad soyad vs istiyor. Ben bilgileri komple girdim bakalım 1 eylülü bekliyorum. Biraz zorlama bir şey oldu ama yapacak birşey yok
hero member
Binance DEX üzerinde BEP-2 tabanlı FRM trading açıldı arkadaşlar.

İsteyenler Binance.org üzerinden isteyenelerde trust wallet kullanarak FRM trade'e başlayabilir.

Bu arada bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki, Ferrum Network bounty'sine katılan herkes Social Mining platformuna kayıt olmalı Cumartesi saat 15.00'e kadar. Aksi takdirde ödül dağıtımı yapılmayacak.

Sitede herhangi bir KYC vs. gibi bir şey istenmiyor. Sadece siteye üye olup, profil kısmını güncelleyerek bounty için kullandığınız Ethereum adresini girmeniz gerekiyor.
full member
Analist - Trader - Yazar
Bu beklentiler artmaya devam ederse CEX'e girme ihtimali var. Az önce TOMO girdi. Tomo da benzer süreçler yaşadı. O da iki yönlü token oluşturdu. Ferrum için de benzer bir hava hissediyorum.
member
Adamlar sadece medium gibi yerlerden duyuru yapıp bırakmamışlar. Bana mail gelmiş bende kopyala yapıştır ile translate kullandım ve mecburen sosyal medya meselesine üye oldum. Gereken bilgileri doldurdum. En azından bir bahane ile alacağımiz 3-5 tokenden olmayalım.
hero member
Forumdaşlar,

Az önce ekipten gelen bilgiye göre bounty hakkında bir güncelleme var.

Ferrum Network bounty'e katılanların, Social Mining'e katılmasını da teşvik amacıyla, ödüllerini almak isteyen herkesin 31 Ağustos tarihine kadar Ferrum Network Social Mining platformuna kaydolması gerekiyor. Aksi takdirde ödüllerini alamayacaklar.

Social Mining platformuna kaydolanlar, profil kısmındaki Ethereum adresini, bounty için verdikleri aynı adresi eklediklerinden emin olması gerekiyor. Ödül dağıtımının ilk kısmı, daha önce söylenildiği gibi 1 Eylül 2019 günü yapılacak.

Hocam öncelikle haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Ekibin bu hareketi eleştiriyi hak ediyor. Kimse zorla katılmak istemez ama dedikleri gibi tokeni yollamazlar. En azından sadece katılıp gereken cüzdan adresini verelim bari.

Yeni bir güncelleme gelmiş. Ne yapılması gerekiyor, anlayıp özet geçebilecek biri var mı?

https://medium.com/ferrumnetwork/important-bounty-info-with-opportunity-to-earn-more-9f290f5f6168

Az yukarıda konuya değinmiştim zaten ancak makalenin Türkçe çevirisini de yaptım.

Buyrun;

https://medium.com/@vycl987/%C3%B6nemli-bounty-bilgisi-ve-daha-fazlas%C4%B1n%C4%B1-kazanma-f%C4%B1rsat%C4%B1-7f6eb4ce2a14
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Binance DEX üzerinde trade işlemleri FRM/BNB işlem çiftiyle yarın başlıyor arkadaşlar. Fiyata nasıl etki edecek bakalım, hayırlısı olsun. Ayrıca şu gizlenen yeni borsa onayı da sanırım eylül başında belli olur. Ekip bence iyi yönetiyor süreci. Büyük bir topluluk oluştu şimdiye kadar. Umarım devamında yeni şeyler de görürüz.
member
Forumdaşlar,

Ferrum Network bounty'e katılanların, Social Mining'e katılmasını da teşvik amacıyla, ödüllerini almak isteyen herkesin 31 Ağustos tarihine kadar Ferrum Network Social Mining platformuna kaydolması gerekiyor. Aksi takdirde ödüllerini alamayacaklar.

Social Mining platformuna kaydolanlar, profil kısmındaki Ethereum adresini, bounty için verdikleri aynı adresi eklediklerinden emin olması gerekiyor. Ödül dağıtımının ilk kısmı, daha önce söylenildiği gibi 1 Eylül 2019 günü yapılacak.

Hocam öncelikle haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Ekibin bu hareketi eleştiriyi hak ediyor. Kimse zorla katılmak istemez ama dedikleri gibi tokeni yollamazlar. En azından sadece katılıp gereken cüzdan adresini verelim bari.
sr. member
İlk defa eleştirme ihtiyacı duyduğum bir olay çıkardılar şimdi. Neymiş sosyal mininge katılmayanlar projeyi takip etmiyor demekmiş. O yüzden açıklanan süre sonuna kadar katılmayanlar ödül alamayacakmış. Gerek yoktu böyle şeylere.
hero member
Forumdaşlar,

Pages:
Jump to: