Hocam siz deyince aklıma geldi. Buying.com için epey bir imza furyası vardı. Demek ki 2020 Mary ayında token gelecek. Demek ki 2020 den önce boğa sezonunu beklemek hayalcilik olacak o zaman
Şaka mı bu ya 2020ye kadar ne düğü belirsiz bir bounty tokeni mi bekliceksiniz? Ferrum 1 günde hypelandı gerçekten çok ilginç bir proje bir kaç kişi ieo katılamadım dedi herkes sürü psikolojisiyle çullandılar. Ne imzasından hayır geldi ne de yatırımcılarını güldürdü. Şu gereksiz hypelar kriptoda insanı en çok yoran şeyler
Kafanız karışmış olabilir.
Ferrum bir günlük bir proje değil 2 yıldan uzun süredir geliştiricilerin çalıştığı bir proje.
1 günde hype olayı zaten imkansız. Sadece ICO'su microcap olduğu için kısa sürede tamamlandı. Satın alma psikolojisi insanlara ne zaman yerleşir bunu bir düşünmek lazım. Siz olsanız neden bir tokeni satın almak istersiniz? Ben kar etmek için düşünürüm, sanırım büyük çoğunluk böyle düşünüyordur.
0.016 USD'den satılan FRM'leri bir hafta 10 gün boyunca 0.03$'a kadar satma şansı vardı. Hem hacim hemde fiyat yüksekliği makuldu. Üstelik ilk listeleme yapılan Bitmax para çekim için KYC istemiyor. Yani KYC yapmadan paranızı çekebilirdiniz de.
Bounty konusunda imzasında bence fena rakamlar dağıtılmadı. Ama koşullar sonradan değişmedi! Başlangıçta söylenen sonuna kadar tutuldu. Dağıtım için herhangi bir söz verilmemişti ve bence gayet makul olarak, ICO yatırımcılarına yapıldığı gibi ödemeler 3'e bölündü.
Hype ve gereksizliği konusunda yorum yapamam. Görüşünüze saygı durayım.
Son olarak 2020 diye bir şey yok. Eylül, Ekim ve Kasım şeklinde 3 parçada bounty ödendi/ödenecek. İlk 2 parça geldi. Son parçada 1 Kasım 2019'da dağıtılacak. Sanırım Kasım ayı 2020'ye taşımıyor bizi! 3 ay beklemek istemeyenler, social mining'e kayıt olmayarak söz konusu tokenlerini social mining dağıtılmak üzere bağışları kabul ediliyor.
Projeye inanmış o projenin imzasını taşımış, hatta o projenin coinine yatırım yapmış herkesin beklentisi elbette yüksek getiri sağlamaktır. Yani bu insanları da anlamıyorum. Bu piyasada herkesin amacı zaten para kazanmak. Birilerine burun kıvırıp karşındakine aptal budala muamelesi yapmak doğru değil bence.
Fiyat kriptoda en önemli maddedir. İstediği kadar çalışan bir ekip, yüksek teknoloji vs olsun. Eğer bunları paraya çevirememişlerse, fiyat değerlenmiyorsa demek ki çarkın bir yerlerinde bir hata var, ihmal var. Elbette eleştirilir bu durumda proje yada ekipler.
Bu konuda Ferrum'dan kimsenin şikayet etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. ICO 5 Ağustos'da tamamlandı ve ICO'da satın alanların %40'lık tokenleri aynı gün gönderildi. Ve ilk bounty'de 1 Eylül'de dağıtıldı. Ayrıca 5 Ağustos tarihinde Bitmax listelemesi yapıldı. Yani bounty ödülünü alan herkes 1 Eylül'de nakite dönebilirdi! Bunu sağlayan kaç tane imza kampanyası vardı emin değilim.
hocam bounty biteli çok olmadı mı? hala imzayı değiştirmemişsiniz. üşengeçlikten mi yoksa projeye olan güveninizden mi bur durumda?
imzasında kaçıp gittiğim için hep uzaktan takip ettiğim bir proje olacak. değerlenirse sizler için sevineceğim ama kendi kaybım için de üzüleceğim arkadaşlar:)
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. avalon üstad sevmiş Ferrum'u işte elleme
Sende üzülme üstad ama ben inanıyorum değerlenecek. Çok iyi çalışıyorlar. COO, Ian Friend Ekim ve Kasım aylarının Ferrum için hareketli olacağını söylüyor. Staking bugün yarın başlıyor. Bakalım neler olacak.