previše je u ovoj igrici stvari koje nerviraju da s vremenom svi ne odustanemo od nje jedan po jedan.
Ti si audiopedia jel tako? Ako jesi pa daj budi malo realan, ima puno jačih ekipa koje imaju puno manje navijača od tebe. Moraju postojati neki mehanizmi da to dovedu u koliko toliko realne brojke. Kada ti dođe svjetsko prvenstvo naletit ćeš na ekipu koja ima veći OVR od tebe i 50M navijača, kada to izgubiš i popušiš 100M tek ćeš onda biti živčan. Prebrzo si se popeo toliko visoko, ti navijači ti u konačnici daju koji posto više na OVR ali ipak su igrači ono važno. Tu je Princ najbolji primjer. Farmanje navijača u konačnici radiš za nekoga drugoga ko će ih samo pokupiti od tebe ako nemaš dovoljno jaku ekipu.
Da se razumijemo ja sam isto iskoristio ovu promjenu i skupio 250M navijača ali ja odigram jedan ili maks dva diamond kupa dnevno i ne gubim utakmice. Ali igrači koji ja odmaram su samo prednja tri za koja sve koristim elite zamjene s odličnim traitovima i OVR mi ni u jednom trenutku nije ispod 1600.