rijeka dere krerku redovno ovih dana. kerka baš pada, u ligi tek 6.
i ja sam prošao prvi put u 1/4 finale eurocupa. na guzove, jedva. I to dobijem lika koji je 2. trenutno u ligi u kojoj sam ja 11. A bolju ekipu imam. U ligi baš imam nenormalne rezultate skroz.
Kerku treba sada stisnut, jer ako padne, težak će mu biti povratak. Nema niti jednog Glory Seeker igrača, i to mu je najveća mana.
Pobijedio sam ga 2:0 u ligi, ali sam morao igrati sa ekipom koja je bolja protiv veće ekipe od mene, da sam imao 9 milijuna više fanova od njega igrao bih s ekipom protiv manjih od mene, a on bi bio 20 % slabiji jer su mu svi igrači Pragmatisti.
Bilo kako bilo, lijepo je završiti na 1. mjestu, pa makar bilo to sam jedan dan
zagrij mi to mjesto gore
trenutno, s ovim novim updateom, za dostići prvo mjesto, treba imati jedno 3-4 dobre elite ekipe, ne treba nijedna legenda. samo par dobrih ekipa da možeš odigrati 7-8 diamonda dnevno i brzo si na vrhu.
Legende su za lige i kupove.
Ovih zadnjih par dana je definitivno najdebilnija ponuda elite igrača na marketu otkad sam ja počeo igrati. već 10-ak dana od 20-25 igrača na marketu, min. 20 su ispod 700 OVR. Nadam se da će nešto normalnije stavit kad euro kup završi.