2 utakmice, ukupno 1:0 za mene i to u gostima. Ne da nisi zabio 5 komada nego nisi imao šuta po golu u dvije utakmice Jesi probao neku ultra defenzivnu formaciju, ili? Nisam gledao tekme jer sam tek sada stigao kući. Nije ni da sam ja bio puno bolji jedan gol iz pet udaraca ali sam barem nešto igrao valjda.
Ma kakvi. Igram 4-3-3 stalno i to offensive Ma nisam ni mislio da ću pobijediti, iako iz nekog razloga imam veći OVR od tebe. Barem je tako bilo prije prve tekme. Ti si imao nešto iznad 1200, a ja preko 1400.
Nemaš, to igra krivo pokazuje. To jest pokazuje tim selektiran za solo kampanje. Meni je četvrta ekipa namještena stalno to je taj OVR 1260. Prvi tim koji koristim za one s manje navijača od mene i koji je igrao u obje tekme protiv tebe ima OVR 1640, a onaj koji koristim za one s više navijača od mene ako se sjetim promjenit ima skoro 1700. Svi igraju u istoj formaciji 4-3-3 sa krilima.
A onda sam još dobro i prošao U svakom slučaju, ne pratim baš kako mi ekipa igra. Ovo sam jedino malo popratio jer sam vidio da igram protiv tebe. Jedina aktivnost u igri mi je da jednom ili dva puta dnevno upalim onaj 4v4 PVP i to je to. U većini slučajeva osvojim i dobijem hrpu fanova. Do nedavno sam se mučio da dođem do 40 milijuna, a sad nakon updatea sam na brzinu došao na preko 120 milijuna.