btw, jedini način da e omasovi iole igrica je da naprave normalan neki referral program gdje dobiješ coinse za svakog novog člana, a ne ova glupost sa 10% kupljenih coinsa jer nitko ne kupuje coinse i nitko nema razloga previše promovirati igricu.
iz tvoje perspektive (korisnika) da, ali iz perspektive developera je bitno da dobiju neki novac da bi nastavili razvoj - "koliko para, toliko muzike" - tako da je njima bitno da dobiju neki novac, odnosno da neko kupi F coin, ali je cena istih potpuno nerealna, kad se pogleda mogucnost zarade kroz igru, odnosno trzisna cena formiranih igraca u ETH u odnosu na cenu igraca sa akademije u F coinu, ispadne ulozis u mladog igraca i prodas ga istreniranog za 30% ulozenog
- nerealno potpuno
iskreno, ne znam sta bi sad pomoglo da se igra omasovi, ali eto mi koji smo tu igramo
Kontam ja to, ali ne može se zaradit novac ako igra nije masivna. Trebali su dobrim referral programom privući mase, pa onda napraviti da imaju određen postotak od kupoprodaje igrača na transfer marketu. Ovo je jednostavno tip igre u koju moraš uložiti novac da dobiješ veliku bazu korisnika, prije nego počneš zarađivati. Sjećam e prije par godina igrice goalunited, isto football manager, baš am u too vrijeme imao neku nogometnu tranicu, highlights i to, i zaradio sam 10-ak hiljada eura na njihovom globalnom affiliate programu. Znam da ovi vjerovatnoo niu imali love za takav vid promocije, ali da plate određen iznos fcoina za svakog referrala, dota bi korisnika skupili.
Odutaju ljudi ovako maovno. Eno gledam i tanulko počeo prodavati igrače. Neke jako dobre elite igrača za 5.5 eth centi.