koja ekipa je u pitanju?
vidim da se pojavljuju pojedine ekipe koje kupuju igrace, ali mi ne deluje da se ukupan broj igraca povecava...
Nemam pojma, vidio sam samo adresu na OpenSea-u. Vjerojatno se da iskopat al nisam išao za time.
stoji da ima ljudi koji ne vide problem uloziti u kripto vecu lovu, evo u sorare-u je upravo prodata kartica unique Jan Oblak (golman Atletico Madrid):
Čisto za info kad je već spomenuto - Sorare je dao svima free starter pack. Ja sam jutros dobio pozivnicu na mail jer sam od ranije registriran i uzeo svojih 5 common kartica.
Još kad bi skužio kako se to uopće igra..
evo offtopic objasnjenja...
da, svi su dobili free starter pack, ali su u pitanju common kartice koje nemaju vrednost (nisu se do sada prodavale), ali omogucavaju da pocnes igru, mada bez nekih sansi jer je njihov koeficijent 2,4x, za rare je 7,2x, super rare 14,4x, a unique 20+x
logicno je bilo da naprave i nizi stepen kartice od rare, jer ovako ima malo kartica za globalnu ekspanziju igrice, a danas treba da objave jos jedan veliki klub koji je pristup igrici - Roma, Napoli ili Juventus je u pitanju, postoji na twitter mogucnost pogadjanja, pa se mozes dobiti rare igrac...
https://twitter.com/SorareHQ/status/1219187433998290944ako nije Roma, to je vec sest ucesnika LS u igrici, ne mogu da se otmem utisku da ide u pravom smeru, u odnosu na ovog naseg menadzera
sto se tice igre, napravis tim od tih pet igraca, golman, defanzivac, srednjak, napadac i extra igrac, odredis kapitena (koji ima bonus koeficijent) i poene dobijas u zavisnosti od njihovog performansa u realnom zivotu, po unapred odredjenom bodnom sistemu, na linku
https://sorare.com/faq i ukupan broj se mnozi sa koeficijentom igraca (to je 2,4x za common igraca), top 3 u svakom kolu dobija nagradu (kartice igraca), a postoje cetiri lige, u zavisnosti od ukupnog koeficijenta koji ti imaju igraci (do 44x je Division 4, koju ja najcesce igram), verovatno ce sad napraviti i nizi Division, zbog igraca sa common karticama...