I okej, ja sad recimo imam Pepe karticu, on ima 36 godina i dogodine se umirovi. Što da radim s time?
Isto tako, moram priznati da mi se ovo nikako ne dopada:
For the 2019-20 season, three levels of scarcity exist for each Sorare Player Card: Unique, Super Rare (10 copies) and Rare (100 copies).
For example, we will issue 111 copies of Vincent Kompany 2019-20 (one Unique, 10 Super Rare and 100 Rare).
Znači, isti igrač ne nosi svima koji ga imaju jednako bodova što mi je skroz bezveze, pogotovo još ukoliko je razlika između svakog idućeg ranka duplo bodova.
ima mana slazem se, ali deluje da su dosta angazovani oko igrice, a ipak su top timovi ukljuceni u sve to
sto se tice Pepe-a, ostaje ti u kolekciji, mozda jednog dana bude vredan kao kolekcionarski predmet (aluzija na npr. album panini slicica Mexico86, koji sad ima bas vrednost, a i slicica Maradone npr. pojedinacno), ne mozes ga svakako koristiti u igrici - jos plus tacno znas koliko kartica Pepe-a ima, slicica Maradone moze biti koliko hoces sacuvanih..
sto se tice razlicitih nivoa kartica, razlika je i u ceni igraca po nivou kartice, i to 10x u pocetnoj ceni (unique - 1E, super rare 0,1E, rare 0,01E)
na to imas i cetiri divizije, pa u Diviziji 4 imas maksimalno 44x za pet igraca, sto znaci da ne mozes staviti super rare ili unique igrace, tu svi imaju rare (7,2x je pocetak, sa igranjem mu raste koeficijent, ukoliko ti je u timu, i igra dobro u realnom zivotu, ili pada ukoliko ne igra) - to je bas preslikan pravi zivot, u prvoj ligi igras sa 100 miliona, a u cetvrtoj mozes i sa 100 hiljada
- meni je Division 1 previse para za igricu, nekome ocigledno nije
inace, objavljeno je, Napoli se prikljucio igrici kao novi tim