treba ravnomjerno graditi i ekipu sa šešir traitovima. Nije lako, ali mora se. Moja neka preporuka novim igračima bi bila da prvo kupuju ljubičaste sa traitovima protiv slabijih, naprave par ekipa od tih i graju eorld tournire, smjeste se u neku slabiju ligu prvih mjesec, dva, tri (ako igra bude postojala dotad) dok malo ne ojačaju i počnu onda ravnomjerno graditi elite ekipe za sezonu sa traitovima i protiv jačih i slabijih.
Ovo što je frka spominjao je realna opasnost. ja sam za tjedan dana pao sa 120 na 87 mil., a vrlo moguće je da ću do sutra u ovo doba biti u 70-im. Doduše, imam solidnu ekipu sa šešir traitovima tako da bih se trebao relativno solidno nositi sa ekipom koja bude imala više navijača, sve dok nisu neki iz top5-10. tako bi trebalo bit na papiru, doduše, ali evo ovih dana me papir baš i en služi plaho
Za sat vremena mi počinje utakmica sezone
ako dobijem to, blizu sam osvajanju trećeg mjesta. Ak izgubim, teško da ću zadržat i 4., a moguće je da padnem čak i na 6. U kakvoj sam formi, pušiona mi je garant. U zadnje 4 tekme u ligi sam dao 2 gola, od toga jedan protiv ekipe sa 369 OVR-om