- The World Campaign prizes are now only awarded for the 1st place and will reduce by 50% every time you win it. This is to reduce farming and improve the game economy. The new rule will apply only towards campaigns starting from now on.
~
FCoine više nećemo tako lako farmati...
Ja samo se još čudio kako sam zaradio tako malo F-ova danas ....
Iskreno meni je bilo očito da će se morati malo ograničiti dobit F coinova, jer ako zapneš i igraš par utakmica na dan stvarno možeš jako brzo napredovati...
Jedino sam se nadao da će to ograničiti tek nakon što napravim tim elite igrača
Upravo tako sam i ja mislio. Tek jučer sam skužio da na Relaxed mogu odigrati hrpu slabijih World Campaign turnira gdje mogu skupiti puno F-ova uz mali utrošak energije. I sad mi to ugase Malo nije fer prema onima koji su već na taj način skupili tisuće i tisuće F-ova ali dobro. To je svakako trebalo napraviti.
A sad pitanje... Gdje sad osvajati F-ove? Ovi World Campaign turniri su bili super, ali sad kad nekoliko puta osvojiš neki turnir, nije neka sreća više.
@Trofo: Nije stvar da igrač promaši gol nego se stvarno sjuri ravno u gol-out, bez da uopće puca po golu. A može pucati jer je prošao sve protivničke igrače. Osim toga, napadač nije baš panj. OK, OVR mu je ispod 200 ali je zato star player pa ga stavljam da stekne što veći OVR.