Moram priznati da sam ostao malo razočaran nakon što mi je klub prešao 2.000 fanova. Prije toga sam mogao igrati onaj neki Rookie cup ili kako se već zove i tamo se moglo zaraditi više "F" tokena nego sad u Cup Royale - bronze. U ovom sad natjecanju nikako ne mogu proći dalje od Top 16, a za to se dobije stvarno "sića". Zbog toga ne mogu kupovati igrače što onda opet uzrokuje spor napredak momčadi.
Osim tih kupova po broju navijača imaš i kupove po ukupnoj ocjeni igrača.
Najviše igram te kupove pod opcijom "World campaign" i to igram kupove ispod prosječne ocjene ekipe, da budem siguran u osvajanje trofeja i dobitka glavne nagrade. Ako je moja ekipa značajno jača, onda stavim da igraju slabijim tempom, da troše manje energije.
Kada budem blizu granice za prelazak na sljedeću razinu po fanovima, odigram jedan kup takve vrste kao što je "Cup royal bronze, silver itd.", jer je bolja glavna nagrada u odnosu na "World campaign" kupove.
Malo me jedino "brine" da se s ovime ne dogodi kao s većinom ostalih blockchain igara koje nakon nekog vremena padnu u zaborav.
To i mene malo brine, jer treba još puno raditi na igrici, treba uvesti strategije za vrijeme utakmice kao što je Trofo rekao... Ova igrica sigurno ima potencijala, samo je pitanje koliko će se toga ispuniti.
Npr. mogu se dodati erc20 stadioni