Pages:
Author

Topic: Forum Hakkında Sıkça Sorulan Sorular - page 4. (Read 83957 times)

newbie
Activity: 23
Merit: 0
merhaba
4 Mayıs'ta üye oldum ancak activity mesaj sayımla paralel gidiyor, oysa her iki 2 haftada bir activity döneminde tek mesaj da olsa 14 activity alınıyor diye okumuştum.. yanlışlık nerde acaba? Huh
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Haftalardır hala çaylaktayım ya Sad jr member olmak istiyorum 😞
newbie
Activity: 56
merhaba; Oldukça açıklayıcı anlatım olmuş, yaşasın ifade özgürlüğü Smiley Bakalım birşeyler yapabilecek birşeylerin ucundan tutabilecek miyim.
Şimdilik içerikleri takip etmeye devam ediyorum Smiley
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
küfür konusunda ortalığa atılan küfürler hadi bir nebze olsun tamam da bire bir topluluk üyesine yapılan küfürler çok fazla.
ben bu bitcoinin amına koyim hala yükselmedi. tamam ama ben senin beynini sikeyim dalyarak gibi küfürlere bir önlem alınmalı. yakında incisözlük'e dönecek forum.

hocam kurallarda yazmışlar, topluluğun kendisi dışlaması gerekiyor diye,  yoksa küfürü yasaklayarak çözemezsiniz,  adamlara ana bazı demeden düm düz gidiyor tabi, ama bunlar sokakta gördüğünüz, minibüsçü taksici tipler

bi ara küfür çok fazlaydı. özellikle pitipawn banlanmadan önce forumda küfür normalleşmişti. Artık o kadar fazla değil. dikkat ediyorum bazı trollere yönelik direk küfürler mevcut. Beni rahatsız edecek boyuta ulaştığı zamanda doğrudan engelliyorum.
newbie
Activity: 43
Bilgilendirme için teşekkürler. Yeni başladım çok öğretici oldu.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
faydalı oldu.bilgiler için teşekkürler..
newbie
Activity: 36
tüm başlangıç paketi matrix gibi yüklendi teşekkürler
newbie
Activity: 30
Kurallar gayet makul bilgilendirici yazı
Özgür düşünce teşviki için saygılar
newbie
Activity: 31
yeni kullanıcıyım bilgiler için saolun
newbie
Faydalı bilgiler derlenmiş ellerinize sağlık umarım merit olayına takılmadan yükselirim
newbie
faydalı olmuş gerçekten yeni üye bur da pişer resmen
birçok konuda bilgi sahibi oldum teşekkürler
newbie
yeni üyeyim çok bilgilendirici olmuş
newbie
çok bilgilendirici olmuş
elinize sağlık
newbie
Activity: 70
profile link istendiğinde tam olarak hangi yolu izlemeliyim profile e tıkladığımda web browserda çıkmıyor
newbie
Activity: 42
kurallar gayet basit ve net
en azından bir platformda özgürce yazıp konuşabilmek çok iyi bu günümüzde
(küfür hariç tabi kide)
newbie
bir çok konu aklımdaydı
sormadan yanıtlanmış oldu teşekkürler
newbie
Activity: 45
anladığım kadarıyla özgürlük üzerine kurulu bir forum
şimdiden teşekkürler
newbie
Activity: 280
küfür konusunda ortalığa atılan küfürler hadi bir nebze olsun tamam da bire bir topluluk üyesine yapılan küfürler çok fazla.
ben bu bitcoinin amına koyim hala yükselmedi. tamam ama ben senin beynini sikeyim dalyarak gibi küfürlere bir önlem alınmalı. yakında incisözlük'e dönecek forum.

hocam kurallarda yazmışlar, topluluğun kendisi dışlaması gerekiyor diye,  yoksa küfürü yasaklayarak çözemezsiniz,  adamlara ana bazı demeden düm düz gidiyor tabi, ama bunlar sokakta gördüğünüz, minibüsçü taksici tipler
member
Activity: 302
Merit: 12
Çok aydınlatıcı bir yazı olmuş.Hazırlayanların eline sağlık.
newbie
Activity: 33
Ellerinize salık iyi yazmışsız, amma ben bi şeyide sormak isterim.  İlk olara jun.member oldukdan sonra paranı nası ve nereye kazanıcaız? Yani bitcoin walleti nereye yazıcaız?
Pages:
Jump to: