Pages:
Author

Topic: Futbol fanatikliği - page 4. (Read 3009 times)

member
Activity: 140
Merit: 20
November 09, 2017, 02:33:35 PM
İnsanlar hobi olarak sadece fanatizmi seçiyorlar ve günün stresini atmak için futbolla yatıp kalkıyorlar beyinlerini futbolla yıkıyorlar 90 dakikalık maç biter sonra özetini izler oda yetmez her yorumcuyu açıp teker teker dinler bir yorumcu onun takımı hakkında kötü bir şey dedimi sosyal medyada o yorumcuya küfürler saydırmaya başlar.Bir hafta boyunca hep o maçla yatıp kalkar ülkemizde bu tür insanlardan sayısızca var.Birde stada gidip 90 dakika bağıran sonra hızını alamayıp sahaya atlayanlar taşkınlık çıkaranlarda var futbolu sadece 90 dakikalık maç olarak düşünemiyoruz bu ülkede çünkü ülkedeki artan her fanatiklik futboldaki büyük pastayı artırıyor medyanın işine geliyor kulüplerin işine geliyor devletin işine geliyor çünkü çoğu insanın yönünü siyasete değilde futbola çevirilmiş oluyor.
newbie
Activity: 26
Merit: 0
November 09, 2017, 02:02:10 PM
Takım tutmak güzel bir duygu ve etkinlik;her hafta takımının yeneceğini veya yenilir ise neler olacağı düşüncesi arasında gelip gitmek ! Ama fanatikliği vandalizme dönüştürmek tam bir cahillik göstergesi !
full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
November 09, 2017, 10:20:50 AM
Futboll fanatikligi dünyanın en saçma şeyi bence 5 senedir futboll ne takip ederim ne izlerim gereksiz boş
newbie
Activity: 15
November 09, 2017, 03:30:33 AM
Bana da her zaman saçma gelmiştir bir futbol takımıyla insanın kendi meselesiymiş gibi ilgilenmesi. Bir keresinde ok fanatik bir arkadaşıma  neden futbolla ilgilendiğini sormuştum.  O da futbolu bıraksam hayatımda bir şey kalmaz ne yapıcam o kadar zaman demişti Smiley Sanırım cevap burada.
member
Activity: 179
Merit: 10
November 09, 2017, 03:22:29 AM
İnsanları anlamakta zorlanıyorum maç izlemeye eğlenmeye gidiyorsun ama fanatikleşip etrafa zarar veriyorsun...Bence insanlık dışı birşey ...Lütfen futbolu oyun olarak görelim ...Kimseye zarar vermeyelim..
newbie
Activity: 39
November 08, 2017, 05:01:11 PM
Fanatiklik holiganlık bu toplumda hep vardı, sanırım hep olacak da
member
Activity: 167
November 08, 2017, 04:22:48 PM
Futbol bir oyun bunu aklımızdan çıkarmayalım..oyundan sevk alalım...Yenersek sevinelim yenilirsek karşı tarafı tebrik edelim..Geçen tv de bir maç sonra olaylarda ortalık karışmış adam maça döner bıçağıyla gelmiş oha dedim o adamı yakalayıp iyi bir ceza vereceksinki herkes ibret alsın ...Lütfen fanatikleşmeyelim oyunun sevkini yaşayalım....
member
Activity: 182
November 08, 2017, 04:07:18 PM
Yorumlamayla kalacaksa bi sorun yok bence ama iş fiiliyata gececekse ona hiç gerek yok,sonucta insan zevk aldigi icin izliyor yorumluyor konusuyor olabilir,boyle yaptigi icinde yargilanmasi gerekmez bence
newbie
Activity: 30
November 08, 2017, 09:56:05 AM
aslında  kötü  bisey futboll için millet birbirini  kırıyo dövüyo  fanetik degilim   bence yapmayında  boyle  seyler
full member
Activity: 630
Merit: 104
November 07, 2017, 04:09:57 PM
bence boş bi hayal Cheesy ne geree war olm izle geç yok öyle oldu böyle :d
member
Activity: 148
November 07, 2017, 04:02:15 PM
Arkadaşlar,sabah akşam futbol konuşmak insana ne katabilir?
Şöyle bir bakıyorum etrafımdakilere adamlar yok şu oyuncu şu fiyata gelecek,şu takımda şunlar eksik.
İşte bu sefer şampiyonluk kesin bizim.
Ya bu oyuncunun performansı şöyle bu teknik adam böyle gibi sürekli konuşup duruyorlar.
Benim anlayamadığım bu insanlar neyden zevk alıyorlar.gerçekten merak ettiğimden soruyorum..
İşte lisanslı forma satın alıp bunları desteklerler
Sırf bunları izlemek için binlerce liralarını harcarlar.
Sağda solda ne kadar boş duvar varsa destekledikleri takımı yazalar.ortalığı pisletirler.
Rakip takımlara küfür edip birbirlerini öldürürler.
Bu insanların sayısı o kadar fazlaki hani burda bile baya vardır diye düşünüyorum.
Benim gibi düşünenleriniz var mı?

bende seninle aynı şeyleri düşünüyorum hatta fazlası bile ...

nefret ediyorum futboldan..futbol muhabbeti yapandan ,maçlardan, takımlardan, pazar geceleri o lanet aptal futbol tartışması yapan programlardan, anahaberlerden sonra spor adı altında aptal transfer haberleri veren %90 ı futbol haberlerinden oluşan zırvalıklardan...

futbol muhabbeti yapan insanla arkadaşlık bile etmem o kadar nefret ediyorum.....hayatta bi yere gelememiş kültürsüz insanların tek sohbet konusudur futbol...benim için öyle...
member
Activity: 119
November 07, 2017, 01:16:32 PM
Bizde gruplaşma her zaman var olmuştur. Türklerin tarihi budur. Kabileleşme zamanla yerini semtleşmeye, semtler geliştikçe mahalleleşmeye bıraktı. Bazı insanlar sinirini stressini bu şekilde atıyor. Maçlarda içindeki canavarı açığa çıkarmak, bağırmak hatta küfretmek, belki kavga etmek bile ihtiyacıdır insanın. Yeter ki sebep ve ciddiyeti ufak olsun. Birbirini bıçaklayanlardan bahsetmiyorum. Ama bi noktaya kadar holiganlığı destekliyorum
Türklerin tarihi budur derken ? Türkler kabileleşme olarak en son sıralarda sayacağımız topluluklardan.Yaşadığımız coğrafyadan dolayı bizide kabileleşen bir topluluk olarak görmen üzücü.

Kendi fikrime gelince ;

İzlemek için binlerce lira vermelerine ben takılmam hocam.Nede olsa insanlar kendi eğlendikleri şeye para verebilirler ama birde işin fanatikikte demiyeyim holiganlık kısımı var.Bu bence çok tehlikeli.Hem şahsın kendisi için hemde çevresi için.Ben basketbol severim daha çok,basketbol maçlarını izlemek için iyide para veririm ama bir yenilgi sonrasında küfür etmem,küfür edeceksem zaten orada yerim yoktur diye  düşünüyorum.Bu fanatiklik veya daha sert adıyla holiganlık malesef sadce Türkiye'de değil çoğu ülkede olan birşey.Anlamsız görüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
November 07, 2017, 01:08:04 PM
Açıkçası ben de sürekli futbol konuşan insanları itici buluyorum. Futbol konuşması çok keyifli olsa da futbolu sevmek önemli. Takım aşkı hiç hoşuma gitmiyor.
member
Activity: 756
Merit: 17
November 07, 2017, 11:31:37 AM
hiçbir zaman anlıyamadıgım şey.tamam ben de sürekli futbol izleyen ve takım tutan biriyim fakat fanatikligin bence hiçbir şeyi kalmamıs insanların yaptıgını düşünüyorum benim acımdan hic mantıklı degil.
newbie
Activity: 37
November 07, 2017, 04:10:31 AM
Aşırıya kacmadikca iyi
newbie
Activity: 44
November 07, 2017, 04:00:58 AM
Fanatiklik takımını çok sevmek ne olursa olsun sonuna kadar destek olmaktır, burada anlatılan kötü olaylar holiganlik oluyor ve holiganlik iğrenç bişey ulan insan takımı için insan öldürür mü, cidden ilginç ya.
member
Activity: 112
November 07, 2017, 03:02:34 AM
https://www.youtube.com/watch?v=MWwGgfAIc5w

futbol asla sadece futbol değildir ..
newbie
Activity: 27
Merit: 1
November 07, 2017, 02:50:44 AM
= geri zekalılık.

hiçbir faydası olmayan bir eylemi (fanatizm'den bahsediyorum) yapmak kadar saçma bir şey olamaz.

sahadaki futbolcuya küfrettin, diğer takımın taraftarına küfrettin de ne oldu? eline ne geçti?  (bir tarafına döner bıçağı girme riskinden başka).

salaklıktan başka bir şey değil bu fanatizm...
katılıyorum. Halk gerçek sorunlara yoğunlaşacağına tüm enerjisini bu salak şeye ayırıyor. Cidden toplumların afyonu.

Erkeklerin %80i ne bir kitap okuyor, ne sanatla ilgileniyor, ne futbola harcayacağı parayla gezeyim de ufkumu genişleteyim diye düşünüyor. Mal mal öküz öküz insanlardan oluştu toplum.

Her şey gibi bunun da bokunu çıkartan bir toplum olduğumuz için bizim yöneticiler bu millete müstehak.
member
Activity: 350
November 06, 2017, 11:22:50 PM
Konu ne olursa olsun aşırılık her zaman hatalılıktır. Futbol sevilip konuşulabilir, ilgilenilebilir her hangi bir hobi gibi, ama sabah akşam sürekli olarak ne futbol ne de başka birşey konuşulabilir. Tadı kaçar öyle değil mi Smiley  Bende futbol severim, haftasonları müsait olduğumda maçları da izlerim ama dediğim gibi bana göre herşeyin azı karar çoğu zarar..
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
October 26, 2017, 04:37:57 PM
ya kafa boşaltmak için arada keyif için izler konuşursunda bazıları bokunu çıkarıyor abi çok salakca
Pages:
Jump to: