Pages:
Author

Topic: Futbol Transfer Haberleri ve Söylentileri 2023-2024 (Avrupa&Dünya, Tüm Ligler) - page 11. (Read 5815 times)

hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Galatasarayımız Boey'i iyi bi bonservis bedeli ile sattı. Ama hemen bi tranfer daha yapmamız gerekiyor. Sağ beke koyacak birini bulmalıyız. Tabiki Kaan Ayhan bizi orada bi şekil idare eder. Ama tam kıyasıya bi yarış varken önemli bi futbolcuyu kaybetmek hoş diiil. Kötü sonuçlar almamıza neden olabilir.

Boey'in daha önceden istendiğini biliyoruz. Erden Timur daha önceden bi liste yapmıştır umarım. Basında çıkan haberlere göre pek yapılmamış çünkü. Assignon dışında Dubois, Zeki Çelik isimleri okuyorum. Hazırlıksız bi şekil yakalandığımızı düşünmeme sebep oluyor bu da. Gerçi devre arasında iyi transfer sadece çok para ile yapılır. Ama Zeki Çelik veya Dubois ile oynamaktansa genç futbolcularla oynamak daha iyi bişi olur.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Galatasaray Boey'i 30 + 5 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e sattı. Resmi açıklama birkaç saat önce geldi. KAP'a yapılan açıklamaya göre 30 milyon euro net, 5 milyon euro şarta bağlı ödeme yapılacakmış. Ben 20 milyon euro olur diye tahmin etmiştim ama Galatasaray yönetimi iyi bir pazarlık yapmış ve bedeli yüksek tutmuş. Boey Türkiye'de bir transfer rekoru kırdı. Darısı Fenerbahçe'nin ve Ferdi'nin başına. Ferdi de en az 30 milyon euroya satılmalı. Ali Koç daha düşük teklifleri hiç düşünmeden geri çevirmeli.

Bir Türk takımı için gerçekten iyi bir transfer bedeli. Şu ana kadar ligde daha değerli bir transfer görmemiştik. Bilmiyorum Boey takımda kalsa belki Galatasaray'a çok büyük hizmetler edebilirdi ama bu kadar para eden bir oyuncunun burada kalma şansı da oldukça düşüktü tabi.
Dünya yıldızı bir oyuncu olabilirse yıllarca gururlanırız. Olamazsa da iyi paraya sattık der seviniriz. Böyle gizli yetenekler bulmaya devam ederiz umarım Smiley
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Fenerbahçe'nin Çağlar söyüncü transferi önemli bir nokta. Hem yerli transferi konusunda hem de cengiz çağlar ve irfan can iyi anlaşan bir 3'lü.Eğer ilk 11'de bu 3'lüye yer verilirse hem türk oyuncu bakımından diğer bölgelere yabancı oyuncu konulabilir hem de daha rahat bir takım ortaya çıkar diye düşünüyorum.Mesela bazen İsmail yüksek'i zorunlu bir şekilde ilk 11'e koymayı düşünüyor yabancı sınırı bakımından ve onun yerine Fred döndüğünde fred krunic ikilisi oynayacaktır.Umarım çağların maddesinde zorunlu satın alma opsiyonu vardır ilerisi içinde önemli bir rotasyon oyuncusu olabilir.
Bence de sene sonunda Çağlar’ı almayı başarmalı Fenerbahçe fenerimiz için Merih ile birlikte Çağlar stoper mevkisi için çok iyi olurdu yine de tek Çağlar da yerli kuralı için ve Fenerbahçe için çok iyi bir transfer oldu ben stoper bölgemizden çok memnunum adım adım konferansa gidiyoruz
Suudi takımlarına giden yıldızlar birer birer sözleşmesini iptal etmeye ya da kaçmaya çalışıyor.Eğer bu durum devam ederse Merih'in de daha fazla orada devam edeceğini açıkcası zannetmiyorum.Böyle bir olay olursa Merih'i Fenerbahçe'nin kapması yerli stoper rotasyonu açısından çok iyi olabilir.En azından o da Fenerbahçe altyapısından çıkan bir oyuncu olarak Fenerbahçesinde boy göstermek isteyecektir diye düşünüyorum.Bakalım şuan da defans hattı baya güçlendi kruniç ve çağların da eklenmesiyle forvet hattına takviye lazım.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Fenerbahçe'nin Çağlar söyüncü transferi önemli bir nokta. Hem yerli transferi konusunda hem de cengiz çağlar ve irfan can iyi anlaşan bir 3'lü.Eğer ilk 11'de bu 3'lüye yer verilirse hem türk oyuncu bakımından diğer bölgelere yabancı oyuncu konulabilir hem de daha rahat bir takım ortaya çıkar diye düşünüyorum.Mesela bazen İsmail yüksek'i zorunlu bir şekilde ilk 11'e koymayı düşünüyor yabancı sınırı bakımından ve onun yerine Fred döndüğünde fred krunic ikilisi oynayacaktır.Umarım çağların maddesinde zorunlu satın alma opsiyonu vardır ilerisi içinde önemli bir rotasyon oyuncusu olabilir.
Bence de sene sonunda Çağlar’ı almayı başarmalı Fenerbahçe fenerimiz için Merih ile birlikte Çağlar stoper mevkisi için çok iyi olurdu yine de tek Çağlar da yerli kuralı için ve Fenerbahçe için çok iyi bir transfer oldu ben stoper bölgemizden çok memnunum adım adım konferansa gidiyoruz
legendary
Catalog Websites
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Galatasaray Boey'i 30 + 5 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e sattı. Resmi açıklama birkaç saat önce geldi. KAP'a yapılan açıklamaya göre 30 milyon euro net, 5 milyon euro şarta bağlı ödeme yapılacakmış. Ben 20 milyon euro olur diye tahmin etmiştim ama Galatasaray yönetimi iyi bir pazarlık yapmış ve bedeli yüksek tutmuş. Boey Türkiye'de bir transfer rekoru kırdı. Darısı Fenerbahçe'nin ve Ferdi'nin başına. Ferdi de en az 30 milyon euroya satılmalı. Ali Koç daha düşük teklifleri hiç düşünmeden geri çevirmeli.

Bana kalırsa Ferdi de en az Boey kadar değerli bir bek. Son zamanlarda dünya futbolunda eksik olan hücumcu bek algısının dünyada son kalan iyi temsilcilerinden. Hem Ferdi, hem de Boey çalımlar atarak adam eksilten, dikine içeri girip orta açabilen isimler. Bence Ferdi de en az Boey kadar bedele satılmalı. Ali Koç bu anlamda çok iyi çalıştığı için çok yüksek bedellere satar eminim. Bu arada Boey 2011’den beri Bayern’e devre arasında katılıp en yüksek transfer bedeli ödenen oyuncu olmuş.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
Fenerbahçe az önce Çağlar Söyüncü’nün transfer olmak üzere İstanbul’a geleceğini yazmış. Fenerbahçe için harika bir transfer. Hem yerli hem de kaliteli. Defans tandemi çok sağlam oldu Fenerbahçe’nin. Alternatifi çok stoper bölgesinde İsmail Kartal’ın eli şu anda çok güçlü.

Ben de çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Ali Koç FM oynarmış gibi kadro kurdu. Türk ve yabancı dengesini çok iyi ayarladılar. Hem yerlileri hem yabancıları kaliteli, hatta belki tarihin en iyi Fenerbahçe kadrosu olabilir. Bu kadro büyük başarılar kazanamazsa yazık olur. Gerçi 10 sene sonra lig şampiyonu olmak bile büyük bir başarı olarak sayılabilir ama ben ligin yanında asıl hedefin Konferans Ligi olduğunu düşünüyorum.

Bayern Münih Sacha Boey için yaptığı 15 milyon Euroluk teklifi 22 milyon Euroya çıkarmış ama Galatasaray 30 milyon Euro istiyormuş. Konuşulan paralar şu anki ekonomide gerçekten çok büyük. Galatasaray maden buldu diyebiliriz. Birkaç güne bu transferin biteceğine eminim.

Sanırım daha açıklama tam olarak yapılmadı.Fenerbahçe cephesinden oyuncu ile görüşülmelere başlanmıştır bildirimi geldi ama anlaşılmıştır haberi gelmedi daha.Çağlar Söyüncü instagram adresinde herhangi bir veda mesajı veya hikaye de paylaşmamış.Şu an transfer resmiyete kavuşmamış durumda.

Eğer transfer gerçekleşirse Fenerbahçe defansı son yılların en sağlam hattı olacak.Lugano-Luciano’dan sonra herhalde Bonucci-Çağlar defansı olur Fenerbahçe’de.Bu arada Sacha Boey için 15 M Euro teklif etmek bile Bayern’in ne kadar ölücü olduğunu gösteriyor.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
Fenerbahçe az önce Çağlar Söyüncü’nün transfer olmak üzere İstanbul’a geleceğini yazmış. Fenerbahçe için harika bir transfer. Hem yerli hem de kaliteli. Defans tandemi çok sağlam oldu Fenerbahçe’nin. Alternatifi çok stoper bölgesinde İsmail Kartal’ın eli şu anda çok güçlü.

Ben de çok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Ali Koç FM oynarmış gibi kadro kurdu. Türk ve yabancı dengesini çok iyi ayarladılar. Hem yerlileri hem yabancıları kaliteli, hatta belki tarihin en iyi Fenerbahçe kadrosu olabilir. Bu kadro büyük başarılar kazanamazsa yazık olur. Gerçi 10 sene sonra lig şampiyonu olmak bile büyük bir başarı olarak sayılabilir ama ben ligin yanında asıl hedefin Konferans Ligi olduğunu düşünüyorum.

Bayern Münih Sacha Boey için yaptığı 15 milyon Euroluk teklifi 22 milyon Euroya çıkarmış ama Galatasaray 30 milyon Euro istiyormuş. Konuşulan paralar şu anki ekonomide gerçekten çok büyük. Galatasaray maden buldu diyebiliriz. Birkaç güne bu transferin biteceğine eminim.

Bence daha fazla edebilirdi Sacha Boey, ligin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Türkiyede bir takımda değilde Avrupadan bir takımda oynamış oluyor olsaydı kesinlikle 40-50'den aşağıya satılmazdı.
Türkiye olunca en ölü fiyatına satın almak çok kolay oluyor. Adamlar fazla para vermiyorlar maalesef çünkü ucuza alacaklarını biliyorlar.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485

sr. member
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
🚨🔴 Told the only club negotiating for Sacha Boey is currently Bayern.

Boey wants to join Bayern.

Talks between Galatasaray and Bayern are still ongoing in Istanbul tonight.

🇹🇷 Gala rejected €15m plus add-ons initial bid as they insist on asking price of €30/35m package.
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1750628314228699157

Konu çok aşağıda kalmış. Fabrizio Romano'nun bir gönderisi ile konuyu yukarı çekiyorum.

Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre, İstanbul'da Bayern Münih ile Galatasaray arasında Ssacha Boey için pazarlık yapılıyormuş. Ferdi Kadıoğlu kadar beğendiğim bir futbolcu Ssacha Boey. Galatasaray'ın bu transferden para kazanması beni mutlu eder. Fakat her iki tarafın pazarlıkta öne sürdüğü rakamlar çok dengesiz. Bayern Münih 15 milyon Euro teklif etmiş. Avrupa'da 15 milyon Euro'ya futbolcu yok. Sacha Boey gibi bir futbolcu için bu parayı teklif etmek ayıptır. Galatasaray 30 milyon Euo istemiş. O da bana biraz pahalı geldi. Underdog takımlarda kendini kanıtladıktan sonra o para eder Sacha Boey. 20 milyon Euro iyi bir bedel olur bu transfer için bence.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
biz bonucci'nin üstüne kruniç'i de alarak gerçekten güzel bir takım oluşturduk. stoper bölgesi olarak hala çağlar'ın ismi geçiyor ama bence bu sezon alınmaz diye düşünüyorum. forvette ise saldanha ve benzema ismi geçiyor. benzema takıma gelirse çift forvet olarak oynaman gerekecek. ne dzeko ne de benzema yaşları büyük olsa da fenerbahçe'de yedek oynamak istemeyeceklerdir. bence benzema'ya gerek yok. şayet bu takım avrupa'da güzel işler başarırsa bundan sonra, maddi durum hariç, oyuncu transferi konusunda çok daha değişik isimlerle gündeme gelebiliriz.

Çağlar Söyüncü için yarım dönemlik 4 milyon Euro istiyorlar, Fenerbahçe bu yüzden bu transferden vazgeçebilir, özellikle stoper mevkisinde önemli isimler oluştuktan sonra, gelecek sene de de yabancı oyuncularım hepsi ilk 11’de sahaya çıkabilecek zaten, Fenerbahçe çok iyi kadro kuruyor gerçekten, darısı Beşiktaş’a olsun da ligde üst seviye rekabet izleyelim,
hero member
Takımda satsak para edecek çok adam varda, yerine gelecek adamı o fiyata alabilir miyiz onu bilemiyorum. Hadi diyelim Ziyechi yolladık, zahayı yolladık, teteyi yolladık, abdulkerimi yolladık, boey'i yolladık, bunların hepsini ya beleşe ya parayla satarak falan, angelino öyle, ndombele öyle, bunlar diyelim hep gittiler. Bakın hangisi beleşe hangisi satılarak diye belirtmiyorum, orasını bilemem, ama gittiler diyelim elimizede biraz para geçti. Gidip bunların yerine adam alabilicez mi? Hadi diyelim Abdulkerim gidince yerli kontenjanı sorununu göze alıp Nelsson ile Sanchez yaptın, başka yerden kaparım dedin, e sonra? Sol bek kim? Adam alıcan, Sağ Bek kim? Adam alıcan, 8 numara kim? Adam alıcan, ohoooo. Yani aslında çok güzel paralara oyuncuları satsak çok iyi olurda, ben yerine adam alabileceğimize inanmıyorum. Rıdvan olayı olsaydı çok iyiydi, sol bek işi garantilenirdi. Bu sezon çok yanlış transferler yaptık ya, aslında daha iyi işler yapabilirdikte, neyse hala lig devam ediyor uefa devam ediyor, bakalım nasıl sonuçlanacak sezon.

Yerli statüsünde. Genç. Geleceği parlak. Avrupa macerası pek bi başarılı diiil. Ama Galatasarayımızda görmek isteyeceğim bir futbolcu. Takımında yedek kalmaya devam ederse Euro 2024'te milli takıma çağrılmayacak. Oynayabileceği bi takıma gitmesi gerekiyor bu dönemde. Glasgow Rangers'ta kalırsa pek bi oynayamacak. Ama teknik direktörü bi açıklama yaptı. Ve onun takımda kalmasını istediğini söyledi. Onlar da 3 kulvarda mücadele ediyor bu sezon. Geniş bi kadroya ihtiyaçları var. Bi de yerli kuralı seneye yine değişicek. Yerli statüsünde olması çok bişi ifade etmiyor aslında. Ama bi sonraki sene yine değişebilir kural. Belli olmuyor bu iş çünkü. Cheesy
hero member
Activity: 2086
Merit: 575
Takımda satsak para edecek çok adam varda, yerine gelecek adamı o fiyata alabilir miyiz onu bilemiyorum. Hadi diyelim Ziyechi yolladık, zahayı yolladık, teteyi yolladık, abdulkerimi yolladık, boey'i yolladık, bunların hepsini ya beleşe ya parayla satarak falan, angelino öyle, ndombele öyle, bunlar diyelim hep gittiler. Bakın hangisi beleşe hangisi satılarak diye belirtmiyorum, orasını bilemem, ama gittiler diyelim elimizede biraz para geçti. Gidip bunların yerine adam alabilicez mi? Hadi diyelim Abdulkerim gidince yerli kontenjanı sorununu göze alıp Nelsson ile Sanchez yaptın, başka yerden kaparım dedin, e sonra? Sol bek kim? Adam alıcan, Sağ Bek kim? Adam alıcan, 8 numara kim? Adam alıcan, ohoooo. Yani aslında çok güzel paralara oyuncuları satsak çok iyi olurda, ben yerine adam alabileceğimize inanmıyorum. Rıdvan olayı olsaydı çok iyiydi, sol bek işi garantilenirdi. Bu sezon çok yanlış transferler yaptık ya, aslında daha iyi işler yapabilirdikte, neyse hala lig devam ediyor uefa devam ediyor, bakalım nasıl sonuçlanacak sezon.
hero member
Angelino'nun hala kiralık sözleşmesi feshedilmedi. Açıkçası hala kış transfer döneminin yarısındayken Angelino'dan bir an önce kurtulup güzel bir sol bek almamız gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki sağ bek olarak Boey gibi sağlam bir oyuncumuz varsa solda da böyle güvenilir bir oyuncuya ihtiyacımız var. Şu ana kadar özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Angelino'nun kanadında büyük sıkıntılar yaşadık.

Palmeiras'tan Vanderlan adında 21 yaşında bir sol bek ile ilgilendiğimiz yönünde söylentiler var. Açıkçası kendisini tanımıyorum ve potansiyelli mi bilmiyorum. Sergio Gomez deniliyordu ona da bir baksak keşke. Onu kiralasak bile iyidir.

Bi maç daha oynarsa sözleşmesi uzayacak. Kiralık olarak kalsın diye maçlarda oynatamıyoruz. Devre arasında Leipzig ile bi şekil anlaşmak gerekiyor Angelino konusunu. Satın alma opsiyonu devreye girmeyecek şekil kiralık olarak oynayabilmeli kalan maçlarda. Yeni bi anlaşma yapamazlarsa bu şekil kalmasının hiç bi anlamı yok.

Milan Abdülkerim'i gündemine almış. Haber İtalya basınından. Bana kalırsa performansı ile büyük Avrupa takımlarının dikkatini çekmeyi başarmış bi futbolcu. Milan onu transfer edebilir. Gerçekçi bi haber. Çünkü Milan savunmada sorunlar yaşıyor bu sezon. Torino'dan Alessandro Buongiorno'yu transfer etmeye çalıştılar. Ama yapamadılar. Abdülkerim Bardakçı onların sorunlarını çözebilir taraflar anlaşırsa.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
çağlar'ın fenerbahçe'ye geldiği yönünde haberler uçuşuyor. yerli statüsünden dolayı bence çok iyi bir transfer olur. bir de fenerbahçe'de bu sezon bence çok rahat bir şekilde form tutup yine milli takımın gözdelerinden birisi olur. 2 stoperimizin de ilerleyen günlerde olmayacağını düşünürsek bonucci, serdar (sakat) ve çağlar önümüzdeki kısa süreyi iyi hallederler. sonra sakat ve milli takımda olan oyuncularımızla seneyi güzel bir şekilde kullanırız. ah ulan bir tane de bats yerine forvet alabilsek fena olacak.
legendary
Catalog Websites
Umut Nayir'in resmi olarak açıklaması az önce yapıldı.Pendikspor'a kiralandı ve büyük ihtimal seneye yine Fenerbahçe'de devam edecek.Seneye yabancı kuralı değişeceği için rotasyon oyuncu olarak bence kullanılması hiç yoktan iyidir.Çağlar söyüncü ise kiralanması yönünde çok büyük haberler çıkmaya başladı.Fenerbahçe'nin transfer ile ilgilenen yöneticisi Selahattin baki'nin halen ispanya'da olması iddaaları güçlendiriyor.Çağlar ile anlaşma konusunda sıkıntı çıkmamış fakat sanırım Atlecio birazcık pürüz çıkartıyor.Eğer opsiyonlu bir şekilde kiralanırsa Fenerbahçe için efsane olur.Milli takımımızın stoperinin yabancı kuralının değişeceği bir sonraki sene önemli ölçüde payı olacaktır.
sr. member
Angelino'nun hala kiralık sözleşmesi feshedilmedi. Açıkçası hala kış transfer döneminin yarısındayken Angelino'dan bir an önce kurtulup güzel bir sol bek almamız gerektiğini düşünüyorum. Nasıl ki sağ bek olarak Boey gibi sağlam bir oyuncumuz varsa solda da böyle güvenilir bir oyuncuya ihtiyacımız var. Şu ana kadar özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Angelino'nun kanadında büyük sıkıntılar yaşadık.

Palmeiras'tan Vanderlan adında 21 yaşında bir sol bek ile ilgilendiğimiz yönünde söylentiler var. Açıkçası kendisini tanımıyorum ve potansiyelli mi bilmiyorum. Sergio Gomez deniliyordu ona da bir baksak keşke. Onu kiralasak bile iyidir.

Sağ bek Boey ama Boey kendini gösterene kadar hep rezerv takımdaydı. Altın kumaşını ancak bir sakatlık sonrasında gördüler. Harika bir oyuncu orası ayrı. Angelino olayında hatalı taraf Galatasaray kusura bakmasınlar da öyle kiralık anlaşması olmaz. Oyuncuyu da kullan at gibi yapmışsın. Madem öyle kondurmayacaksın zorunlu satın alma opsiyonu.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402

Pages:
Jump to: