Pages:
Author

Topic: Futbol Transfer Haberleri ve Söylentileri 2023-2024 (Avrupa&Dünya, Tüm Ligler) - page 6. (Read 5815 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Beşiktaş Rafa Silva'yı resmen KAP'a bildirdi. Benim oldukça şaşırdığım bir transfer oldu bu. Benfica'nın hala vazgeçilmez oyuncularından birisiydi. Geçen sezon da 52 maçta 22 gol 15 asist gibi istatistiklere sahipti. Bir hücumcu orta saha için oldukça etkileyici. Benfica yine de herhalde sözleşme uzatmak istemediği için Beşiktaş fırsatı iyi kullandı. Hala 31 yaşında böyle oynayabiliyorsa Beşiktaş'a baya faydalı olur.

https://www.transfermarkt.com.tr/besiktas-rafa-silva-transferini-kapa-bildirdi/view/news/439645

Fenerbahçe'nin radarında ise Alvaro Morata'nın olduğu söyleniyor. O da 31 yaşında ve geçen sezon La Liga'da 15 gol attı. Atletico Madrid'de hala iyi iş görüyor ve 2026'ya kadar da sözleşmesi var. Aslında Morata bence kariyeri boyunca abartılan bir forvetti çünkü çok istikrarsızdı. Fenerbahçe'ye gelirse ne yapar tahmin etmesi zor. Daha iyi birisini bulamazlarsa mantıklı bir seçenek olur.

https://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahcenin-santrafor-adayi-alvaro-morata/view/news/439622
hero member
Activity: 966
Merit: 764
Galatasaray Michy Batshuayi ile resmen anlaşmaya varmak üzere... Açıkçası hiç beklemediğim türden bir transfer oldu. Yani şöyle, Icardi'nin bu yaz takımdan ayrılma ihtimalinden söz ediliyordu zaten. Ancak Batshuayi değil de çok daha iyi oyunculara bakarız diye düşünüyordum. Belki de kulüp forvet transferine çok para harcamak istemiyor da olabilir.  Sad  Batshuayi kötü oyuncu demiyim ama Icardi kadar verim alacağımızı sanmam.

Bana göre Batshuayi ikinci forvet olarak transfer edildi. İcardi'nin yerine transfer edildiğini düşünmüyorum. Böyle bişi olsaydı aynı anda gerçekleşirdi transferler. Batshuayi Fenerbahçe'de ikinci forvetti. Avrupa'ya dönme ihtimali yoktu. Arap takımlarına pek bi sıcak bakmadı. Galatasaray'ı tercih etti doğal olarak. Batshuayi açısından doğru bi tercih.

Üç büyük takımda oynayan ilk yabancı futbolcu olmuş. Ligimize adapte olmuş bi futbolcu. İcardi'yi yedekleyebilecek. Performansı ile İcardi'yi zorlayabilecek, yukarı çekebilecek bi futbolcu. Bana kalırsa Dzeko'nun geçen sezonki performansında onun katkısı büyüktü. İcardi'yi ateşleyecek bi transfer olarak görüyorum onu.

Bu tercihte en çok etkili olan unsur bence İstanbul'du. Futbolcunun senelerdir bir düzeni var ve bu düzeni korumak için İstanbul takımlarına transfer olması çok normal. Bildiğim kadarıyla Mourinho Chelsea'deyken de Batshuayi'yi oynatmıyordu. Oyuncu da kendine en cazip teklifi kabul etti ki kabul ettiği takım da Galatasaray. Batshuayi için bence en iyi tercih oldu çünkü Fenerbahçe'de düşünülseydi kesinlikle takımda tutulurdu. Bu transferde Mourinho faktörü baya büyük.

Her türlü forvet oyuncusunu da yedekleyecek bir oyuncu. Hangi takıma giderse gitsin çok fazla göze batmadan görevini yapabilecek kapasitede. İcardi konusunda ise bu sene bence beklentilerin altında kalacak.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Galatasaray Michy Batshuayi ile resmen anlaşmaya varmak üzere... Açıkçası hiç beklemediğim türden bir transfer oldu. Yani şöyle, Icardi'nin bu yaz takımdan ayrılma ihtimalinden söz ediliyordu zaten. Ancak Batshuayi değil de çok daha iyi oyunculara bakarız diye düşünüyordum. Belki de kulüp forvet transferine çok para harcamak istemiyor da olabilir.  Sad  Batshuayi kötü oyuncu demiyim ama Icardi kadar verim alacağımızı sanmam.

Bana göre Batshuayi ikinci forvet olarak transfer edildi. İcardi'nin yerine transfer edildiğini düşünmüyorum. Böyle bişi olsaydı aynı anda gerçekleşirdi transferler. Batshuayi Fenerbahçe'de ikinci forvetti. Avrupa'ya dönme ihtimali yoktu. Arap takımlarına pek bi sıcak bakmadı. Galatasaray'ı tercih etti doğal olarak. Batshuayi açısından doğru bi tercih.

Üç büyük takımda oynayan ilk yabancı futbolcu olmuş. Ligimize adapte olmuş bi futbolcu. İcardi'yi yedekleyebilecek. Performansı ile İcardi'yi zorlayabilecek, yukarı çekebilecek bi futbolcu. Bana kalırsa Dzeko'nun geçen sezonki performansında onun katkısı büyüktü. İcardi'yi ateşleyecek bi transfer olarak görüyorum onu.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402

https://beinsports.com.tr/haber/michy-batshuayi-adim-adim-galatasaraya

Ayrıca aşağıdaki kaynağa göre Fenerbahçe de aslında ona yeni sözleşme teklif etmiş. İki taraf da 3 milyon euro maaş ile 3 yıllık sözleşme önermiş ama Galatasaray imza parasında 2 milyon euro daha fazla verdiği için belli ki Batshuayi kararını o yönde vermiş.

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1803390430593073512
hero member
Galatasarayımızın Tottenham'dan Höjbjerg ile ilgilendiğine dair söylentiler var basında. Çıkan iddialara göre Galatasarayımız bu transfer için Tottenham'a 10 milyon euro bonservis ödeyecekmiş. Höjbjerg'e yıllık 5 milyon euro ödeyecekmiş. Tottenham'da son senesine giriyor Höjbjerg. Kontratı sona erecek sezon sonunda. Tottenham onunla sözleşme imzalamak istemiyor. Çünkü Postecoglou'nun sistemine uymuyor. Bana kalırsa pazarlığa açık bi durum var. Fiyatı düşürebilecek kozlar var. Ama Fenerbahçe de talip olmuş futbolcuya son günlerde. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz. İki takım şimdi yarışacak. Daha bi ucuza alınabilecek futbolcuyu 15 milyon Euro'ya alacak biri.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
Arda Güler ile Ceballos arasında kalınca, Ancelotti’nin gelecek sene tercihini Ceballos’tan yana kullanacağına dair haberler çıktı. Arda kiralık gidebilir diye sözler İspanya’da yayılmaya başladı bile. Arda Güler kiralık giderse umarım Leverkusen’e gider bu sene parlayabilir orada. Euro 2024 performansı Arda için de belirleyici olacak.

Tecrübesinden dolayı herhalde kullanmak istiyor olabilir ama yine de bence çok mantıklı değil. Çünkü Ceballos kariyerinde uzun yıllardır bir düşüş içerisinde. Arsenal'den Real Madrid'e transfer olması yanıltıcı olmasın. Performans olarak beklentileri hiç karşılayamadı ve piyasa değeri de sürekli düştü. Şu anki şartlar altında Arda Güler'in Real Madrid'e ondan çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.  Smiley

Arda kiralık gitmek istemediğini söylemişti ama işler değişirse umarım düzenli oynayabileceği büyük takımlardan birisine gider. Yetenek gelişimi açısından muhteşem olur.
Ceballos yerine Arda’yı oynatması gerektiğini internet üzerinden oylamaya çıkarsa herhalde %80-90 Arda oynasın der.Carlo Ancelotti, anlamadığım şekilde 18-19 yaşında gençleri oynatmak yerine kiralama yolunu daha çok tercih ediyor gibi görünüyor.Arda Güler iyi oynadığı halde hala fırsat bulamayacaksa ve onun yerine bana göre bir kaç gömlek düşük Ceballos düşünülüyorsa Arda ilk fırsatta kiralık gitmeli hatta bu Almanya ligi gibi gelişiminin hızla artacağı bir lig olmalı.
sr. member
Arda Güler ile Ceballos arasında kalınca, Ancelotti’nin gelecek sene tercihini Ceballos’tan yana kullanacağına dair haberler çıktı. Arda kiralık gidebilir diye sözler İspanya’da yayılmaya başladı bile. Arda Güler kiralık giderse umarım Leverkusen’e gider bu sene parlayabilir orada. Euro 2024 performansı Arda için de belirleyici olacak.

Tecrübesinden dolayı herhalde kullanmak istiyor olabilir ama yine de bence çok mantıklı değil. Çünkü Ceballos kariyerinde uzun yıllardır bir düşüş içerisinde. Arsenal'den Real Madrid'e transfer olması yanıltıcı olmasın. Performans olarak beklentileri hiç karşılayamadı ve piyasa değeri de sürekli düştü. Şu anki şartlar altında Arda Güler'in Real Madrid'e ondan çok daha faydalı olacağını düşünüyorum.  Smiley

Arda kiralık gitmek istemediğini söylemişti ama işler değişirse umarım düzenli oynayabileceği büyük takımlardan birisine gider. Yetenek gelişimi açısından muhteşem olur.
member
Activity: 165
Merit: 20
SEO, BLOG, DOMAIN, CONTENT
Altay Bayındır, Beşiktaş'ta.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
hero member

Mourinho kesinlikle çok iddialı bir transfer. Fenerbahçe onca yıllık şampiyonluk hasretini bitirebilmek için kolları iyice sıvadı.  Smiley 

İddialı bi transfer. Ama bana kalırsa şov transferi. Para harcamaktan başka bişi olmayacak Fenerbahçe için.

Borussia Dortmund Nuri Şahin'i teknik direktörü açıklayacak bi kaç gün içinde. Romano twitlemiş. Bugün gördüm. Avrupa'nın en çok genç yıldız yetiştiren kulübü. En pahalı transfer ihracı yapan kulüp. Geçen sezon Antalyaspor'da çalışan Nuri Şahin ile anlaşacak. Bizim kulüplerimiz Avrupa'da iş bulamayan teknik direktörlere milyonlarca Euro harcayacak.

Gözümüzün önündeki değerleri değersizleştiriyoruz. Avrupa'nın değersizleşen değerlerine paha biçilemez değerler veriyoruz. Bana kalırsa Türk futbolunun sorunu tam böyle bişi.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Mourinho çok büyük bi isim. Fenerbahçe'ye gelişiyle Galatasarayımızın şampiyonluğu daha bi sönük kaldı. İtiraf etmeliyim. Çok konuşulan bi isim çünkü. Dünya basınında haber oldu bu transfer. Ama İsmail Kartal'ın 99 puan topladığı bi ligde kaç puan toplayabilir. Tüm maçları mı kazanacak Fenerbahçe şimdi Mourinho ile?

Bana kalırsa teknik direktör sorunu yoktu Fenerbahçe'nin. Futbolcu sorunu vardı. Bi kaç iyi transfer yapmaları gerekirken Mourinho'yu getirdiler. Bu sezon Mourinho'ya verdikleri parayı geçen sezon transferlere verseydiler şampiyon olurlardı. Bana göre yine yanlış bi iş yapıyorlar. Yanlışlıklar zinciri devam edecek Fenerbahçe'de. Bi de bu paralar daha bi çok tartışılacak basında, takım içinde Fenerbahçe puan kaybettiği haftalarda. Fenerbahçe hatalı bişi yaptı bana göre yine.

Mourinho kesinlikle çok iddialı bir transfer. Fenerbahçe onca yıllık şampiyonluk hasretini bitirebilmek için kolları iyice sıvadı.  Smiley  Oyuncu transferi konusunda ben herhalde Mourinho belli başlı isimlerin olduğu bir liste verir, takım da çalışmalara başlar diye düşünüyordum. Tam tersine Mourinho sadece nasıl karakterde oyuncular istediğini söyleyecekmiş. İlla ki sağlam bir kadro ile sezona gireceklerdir. Mourinho'nun en az 99 puan toplamaya odaklanmasına gerek yok, şampiyonluk için gerekli puanları toplaması takımın ana hedefi olur.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bonservisi hala Chelsea'de olan ama son iki sezonu kiralık olarak İtalya'da Roma ve Inter'de geçiren Lukaku kararını vermiş. Adı Fenerbahçe ve Napoli ile anılan oyuncuya Suudi Arabistan'dan büyük ilgi var. O lig hakkında olumlu konuşan Lukaku bir yandan da Conte'yi övdü. Bu yaştaki bir yıldızı daha çok Avrupa arenasında görmek isterdim ama adı anılan kulüplerin hiçbiri Şampiyonlar Ligi'nde değil. Keşke üst düzey takımlardan birinde oynasa ama bu yaz vereceği kararla birlikte sadece yerel lig topçusu olacak gibi görünüyor.
hero member
Mourinho çok büyük bi isim. Fenerbahçe'ye gelişiyle Galatasarayımızın şampiyonluğu daha bi sönük kaldı. İtiraf etmeliyim. Çok konuşulan bi isim çünkü. Dünya basınında haber oldu bu transfer. Ama İsmail Kartal'ın 99 puan topladığı bi ligde kaç puan toplayabilir. Tüm maçları mı kazanacak Fenerbahçe şimdi Mourinho ile?

Bana kalırsa teknik direktör sorunu yoktu Fenerbahçe'nin. Futbolcu sorunu vardı. Bi kaç iyi transfer yapmaları gerekirken Mourinho'yu getirdiler. Bu sezon Mourinho'ya verdikleri parayı geçen sezon transferlere verseydiler şampiyon olurlardı. Bana göre yine yanlış bi iş yapıyorlar. Yanlışlıklar zinciri devam edecek Fenerbahçe'de. Bi de bu paralar daha bi çok tartışılacak basında, takım içinde Fenerbahçe puan kaybettiği haftalarda. Fenerbahçe hatalı bişi yaptı bana göre yine.
sr. member
Galatasaray bu yaz kan kaybedebilir gibi gözüküyor. Davinson Sanchez son günlerde en büyük transfer dedikodularından birisi. Napoli ile adı anılıyor. Galatasaray onu 9.5 milyon euro bonservis bedeliyle aldı ve şu anki pazar değeri 17 milyon euro. Bu transferden Galatasaray çok karlı çıkabilir ama transfer gerçekleşir mi acaba? Bir yanda Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne giderken Napoli'nin hiçbir turnuvaya gidemeyecek olması var diğer yanda da Serie A - Süper Lig kalite farkı var.  Smiley
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Fenerbahçe'nin gol yükünü Edin Dzeko çekti. Penaltısız gol kralı o. Bu sezon 23 gol attı. Fakat Michy Batshuayi çok zor zamanlarda sahneye çıkarak Fenerbahçe'ye puan ve puanlar kazandırdı. Bu sezon sözleşmesi bitiyor Batshuayi'nin. 1 yıllık opsiyon var sözleşmesinde. Fakat bence 2-3 yılı kapsayacak yeni bir sözleşme yapılmalı onunla. Dzeko'nun arkasında kalmasına rağmen sürekli hazır oldu ve görev verildiğinde oyunu çözen goller attı. Yıllık ücreti şu anda 3 milyon euro. 30 yaşındaki bir futbolcu için biraz fazla. Fakat bir indirimin de olabileceğini düşünüyorum yeni bir sözleşme ile.
sr. member
Bu arada Mbappe geçtiğimiz zamanlarda PSG'den ayrılacağını resmen açıklamıştı. Bunu bir video ile duyurdu. Bunun ardından Real Madrid'e katılma yönündeki dedikodular iyice arttı. Fabrizio Romano geçenlerde yeniden bu konuyla ilgili bir haber yaparak bunu doğruladı. Görünüşe göre Mbappe bu yaz Real Madrid için resmen imzayı atıyor.  Smiley  Real Madrid'in transferlerine yetişmek gerçekten zor. Yeniden yıldızlar topluluğu oluyorlar ve gelecek sezon onları izlemek için sabırsızlanıyorum.

Fabrizio Romano'nun en yeni Mbappe haberi: https://x.com/FabrizioRomano/status/1789001203105288531
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Aziz Yıldırım bir de Türk futbolunu özetlemiş. "6 sene önce Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu diyorlardı ama şimdi de geri gelsin kurtarsın diyorlar." şeklinde bir söylemde bulunmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=sJbbU2Cjk-A

Herkes bu konu hakkında birebir Aziz Yıldırım'ın söylediğini dememiştir tabi ama ciddi bir kesimin bu şekilde olduğunu düşünüyorum ben de. Neyse bakalım eğer seçilirse yeni döneminde Fenerbahçe neler yapacak. İddia edildiği kadar büyük bir bütçe ile geliyorsa önümüzdeki sezon takım çok daha sağlam hale gelebilir. Eski yıllarda olduğu gibi büyük isimler gelebilir belki.
Nicolas Anelka, Alex De Souza, Kezman, Van Hooijdonk, Kuyt gibi isimleri Türkiye’ye getirmiş bir başkandan bahsediyoruz. Daha Meireles falan da var aklımıza geldikçe yazarız. Hem bağlantısı güçlü hem de ekonomik olarak güçlü bir kişilik. Tabi bu yaştan sonra gelse ne fayda verir bilmiyorum ama mevcut başkan başarı getiremediği için bırakması lazım bence. Yaşlı ama bir dönem daha denenebilir belki.
sr. member
Aziz Yıldırım bir de Türk futbolunu özetlemiş. "6 sene önce Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu diyorlardı ama şimdi de geri gelsin kurtarsın diyorlar." şeklinde bir söylemde bulunmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=sJbbU2Cjk-A

Herkes bu konu hakkında birebir Aziz Yıldırım'ın söylediğini dememiştir tabi ama ciddi bir kesimin bu şekilde olduğunu düşünüyorum ben de. Neyse bakalım eğer seçilirse yeni döneminde Fenerbahçe neler yapacak. İddia edildiği kadar büyük bir bütçe ile geliyorsa önümüzdeki sezon takım çok daha sağlam hale gelebilir. Eski yıllarda olduğu gibi büyük isimler gelebilir belki.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Aziz Yıldırım için eğer seçilirse 300 milyon euro gibi bir bütçeyle geleceği söyleniyor. Eğer bu söylentiler doğruysa bu durumda Fenerbahçe bu yaz çok sağlam transferler yapabilir. En başta bir teknik direktör ile başlayarak elbette. Jose Mourinho şu sıralar en çok ismi geçen kişi. Aziz Yıldırım her şeyin hazır olduğunu ve seçilirse onu takımın başına getireceğini söylemiş. Transferleri de onun isteğine göre yapacaklarını belirtmiş.

Bu ay sonu yapılacak başkan seçimleri sonrası neler olacak bakalım.

Fenerbahçe, başkanlık seçimleriyle geleceğini belirleyecek.Ali Koç gelince herkes rahat nefes alacak zannetti ama geçen sürede Fenerbahçe için hiç bir hayır olmadı futbol branşında.Ali Koç gelirken futbol branşında markalaşmadan bahsetmişti ama bunu hiç başaramadı.Amatör sporlarda zaten Aziz başkan önderlik yapmıştı.Fenerbahçe için tekrar Aziz Yıldırım iyi bir seçenek olabilir.

Ali Koç'tan iyi şeyler bekleyenlerdendim ben de. Fakat geçen 6 senenin sonunda Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe için ne kadar kıymetli olduğunu anladım. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye dünyanın en iyi futbolcularını getirmişti. Yine getireceğim diyorsa getirir. Jose Mourinho'yu getireceğim diyorsa getirir. Fakat Jose Mourinho'nun yıllık ücreti beni biraz endişelendirdi. Yardımcılarına ödenecek ücret ile beraber yıllık 15 milyon eurolar konuşuluyor. Yardımcılarına ödenecek ücret 3 milyon euro. Bu para Türkiye'de çalışan en iyi teknik direktörlerin yıllık ücretlerinden bile fazla. Fatih Terim, Şenol Güneş ve İsmail Kartal'ın toplam yıllık ücretleri bu kadar değildir.

Aziz Yıldırım fedakarlık yapmak için gelecek Fenerbahçe'ye. Bence bu çok kıymetli bir şey. Seçilemezsem rakibime söz veriyorum, Mourinho'nun yıllık ücretinin yarısını ben karşılayacağım demiş. Aziz Yıldırım gerçek bir Fenerbahçeli benim için.
copper member
Activity: 1190
Merit: 925
Aziz Yıldırım için eğer seçilirse 300 milyon euro gibi bir bütçeyle geleceği söyleniyor. Eğer bu söylentiler doğruysa bu durumda Fenerbahçe bu yaz çok sağlam transferler yapabilir. En başta bir teknik direktör ile başlayarak elbette. Jose Mourinho şu sıralar en çok ismi geçen kişi. Aziz Yıldırım her şeyin hazır olduğunu ve seçilirse onu takımın başına getireceğini söylemiş. Transferleri de onun isteğine göre yapacaklarını belirtmiş.

Bu ay sonu yapılacak başkan seçimleri sonrası neler olacak bakalım.

Fenerbahçe, başkanlık seçimleriyle geleceğini belirleyecek.Ali Koç gelince herkes rahat nefes alacak zannetti ama geçen sürede Fenerbahçe için hiç bir hayır olmadı futbol branşında.Ali Koç gelirken futbol branşında markalaşmadan bahsetmişti ama bunu hiç başaramadı.Amatör sporlarda zaten Aziz başkan önderlik yapmıştı.Fenerbahçe için tekrar Aziz Yıldırım iyi bir seçenek olabilir.
Pages:
Jump to: