Arda'yı sakatmış gibi gösterip fizik kastıklarını düşünüyorum. Şu anki Real Madrid'de rahatlıkla 11'de oynar eğer medyaya düşen fotoğrafları gerçekse. Bellingham nasıl ki hemen takıma uyum sağladıysa Arda da sağlayacaktır çünkü takım bizim bildiğimiz eski Real gibi güçlü 11'e sahip değil. Ben bu şekilde düşünüyorum ama dediğiniz gibi oyuna sonradan giren yedek oyuncu konumunda da olabilir.
Ben de aynı şekil bi düşünceye sahibim. Sakat diyip herkesi oyaladılar. Tam bi hazır olarak çıkaracaklar Arda'yı. Bir de şöyle bişi var. Zaten Bellingham'ı kesmesi mümkün diil. Daha bi arkada oynayacak. Fenerbahçe'deki gibi 10 numara, serbest oyuncu olarak oynaması biraz zor. Fiziği zayıftı. Artı olarak arkada oynayan bi oyuncu olarak daha bi iyi fiziğe ihtiyacı olacağı da bi gerçek. Bütün işaretler sizin düşüncenizi destekliyor bana göre de. Real Madrid bişiler planlamıştır Arda için.
4 gün sonra oynanacak Sevilla maçında oynamasına engel bi sakatlığı yok haberleri gördüm bugün. Sahada olması bekleniyor o maçta. Ama ilk maçında daha bi küçük takımlara karşı oynasaydı daha bi iyi olurdu bana göre. İki hafta sonra Cadiz ile oynayacak Real Madrid. Cadiz maçı Arda için daha bi iyi olmaz mıydı sizce de?