Pages:
Author

Topic: Futbol Transfer Haberleri ve Söylentileri 2023-2024 (Avrupa&Dünya, Tüm Ligler) - page 19. (Read 5817 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Fizyoterapistler artık eleştiri oklarına da konu oluyor hocam arda sakatlandı, Vinicius sakatlandı, bir sürü oyuncu sakatlandı burada antrenmanlarda oyunculara gereğinden fazla yüklenme olabileceği konusunu ciddi ciddi konuşulmayı hak ediyor eyvallah Bale inanılmaz bir değişim geçirmiş ama diğer hali de çok iyiydi diğer haliyle de çok gol atıyordu şimdi erkenden emekli oldu belki de yoruldu ve gücü tükendi her şey gibi bunda da aşırıya kaçmamak lazım
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!
Gareth Bale'ın sakatlığıyla Eden Hazard'ın sakatlığı ilişkilendirilmiş. Bence çok alakalı sakatlıklar değiller. Her iki futbolcu farklı sakatlıklar yaşadılar. Fakat her iki futbolcu da erken sayılabilecek yaşta futbolu bıraktı. İbrahimovic gibi 42 yaşlarına kadar futbol oynamalarını beklemek doğru değil tabii. Ancak 32, futbolu bırakmak için çok erken bir yaş günümüzde.

Bu arada Gareth Bale'ın Real Madrid'e transferinden sonra yaşadığı değişim çok konuşulmuştu. Fizyoterapistlerin ve doktorların aşırı yüklenmiş olma ihtimali var. Gerçi Eden Hazard hiçbir zaman böyle bir seviyeye çıkamadı ama aynı yüklemeden sonra talihsiz sakatlıklar serisini yaşamaya başlamış da olabilir. Keşke hep Chelsea'de kalsaydı ve prime dönemi ile hatırlansaydı.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Eden Hazard Real Madrid'e gittikten sonra resmen kariyerini yaktı diyebiliriz. Sürekli sakatlanan bir profil çizdi ve takım arkadaşları tarafından da yer yer eleştirildiği oldu. Çünkü doğru düzgün oynadığı bir zaman aralığı bile hatırlamıyorum. Keşke Chelsea'den hiç ayrılmasaydı orada adeta bir efsaneye dönüşmüştü.

Chelsea'de kalsa kim bilir şu an nasıl bir konumda olurdu. Hazard ile ilgilenen bir kulüp olmayınca da demek ki futbolu bırakma kararı aldı. Aslında Arabistan'a falan gidip sağlam para kazanıp öyle de bırakabilirdi.

Real Madrid’de bir sıkıntı var mı acaba çünkü büyük bir sakatlık problemi var kulüpte.Fizyoterapistlerinde veya doktorlarında bir sıkıntı olabilir mi?Oyunculara taşıyabileceğinden fazla antrenman yükü mü yüklüyorlar acaba?Neymar’ı Real Madrid’de oynarken düşünemiyorum, daha doğrusu oynayamazken düşünemiyorum.Hazard’ın biten kariyerinde bir yerde bu transferin de etkili olduğunu söyleyebiliriz elbette.

Sakatlığa yatkın oyuncular bir şekilde sakatlanmayı başarıyorlar ne yazık ki. Real Madrid'den kimler geldi geçti ama öyle her yıldız da sık bir oranda sakatlık yaşamadı. Neymar örneğini de ele alırsak o da buraya gelseydi şüphesiz o da sakatlanmaya devam ederdi. PSG'deyken de zaten anca sakatlanıp duruyordu.

Eden Hazard istisna bir örnekti tabi. Çünkü Chelsea'deyken bu kadar çok ve uzun süreli sakatlanan bir oyuncu değildi. Ama Real Madrid'e gittikten kısa süre sonra kariyeri kabusa dönmeye başladı.
copper member
Activity: 1470
Merit: 1096
https://www.instagram.com/p/CyNmiecNerl/

Eden Hazard profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklamış İnstagram'dan. Son yıllarda oynamamıştı pek. Sakatlıklarla boğuşmuştu. Gerçi yine bi transfer daha yapabilirdi. Yaşı 32. Arabistan, Türkiye, Çin liglerinde bi sene daha oynayabilirdi. Ama beklediği düzeyde bi teklif alamadı sanırım. Zaten transfer sezonu da geçmişti.

Chelsea'de iyi bi performansı vardı. Ama Real Madrid'de tam bi hayal kırıklığı yaşattı herkese. Çok sakatlandı. Talihsiz sakatlıklar yaşadı. Ama Gareth Bale de onun gibi Real Madrid'e transfer olduktan sonra performans bakımından düşük bi periyoda girmişti. Bana kalırsa Real Madrid'in de kendini sorgulaması gerekiyor bu konuda. İki isim de Real Madrid'de daha sönük kaldı.

Eden Hazard Real Madrid'e gittikten sonra resmen kariyerini yaktı diyebiliriz. Sürekli sakatlanan bir profil çizdi ve takım arkadaşları tarafından da yer yer eleştirildiği oldu. Çünkü doğru düzgün oynadığı bir zaman aralığı bile hatırlamıyorum. Keşke Chelsea'den hiç ayrılmasaydı orada adeta bir efsaneye dönüşmüştü.

Chelsea'de kalsa kim bilir şu an nasıl bir konumda olurdu. Hazard ile ilgilenen bir kulüp olmayınca da demek ki futbolu bırakma kararı aldı. Aslında Arabistan'a falan gidip sağlam para kazanıp öyle de bırakabilirdi.

Real Madrid’de bir sıkıntı var mı acaba çünkü büyük bir sakatlık problemi var kulüpte.Fizyoterapistlerinde veya doktorlarında bir sıkıntı olabilir mi?Oyunculara taşıyabileceğinden fazla antrenman yükü mü yüklüyorlar acaba?Neymar’ı Real Madrid’de oynarken düşünemiyorum, daha doğrusu oynayamazken düşünemiyorum.Hazard’ın biten kariyerinde bir yerde bu transferin de etkili olduğunu söyleyebiliriz elbette.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424

Eden Hazard profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıklamış İnstagram'dan. Son yıllarda oynamamıştı pek. Sakatlıklarla boğuşmuştu. Gerçi yine bi transfer daha yapabilirdi. Yaşı 32. Arabistan, Türkiye, Çin liglerinde bi sene daha oynayabilirdi. Ama beklediği düzeyde bi teklif alamadı sanırım. Zaten transfer sezonu da geçmişti.

Chelsea'de iyi bi performansı vardı. Ama Real Madrid'de tam bi hayal kırıklığı yaşattı herkese. Çok sakatlandı. Talihsiz sakatlıklar yaşadı. Ama Gareth Bale de onun gibi Real Madrid'e transfer olduktan sonra performans bakımından düşük bi periyoda girmişti. Bana kalırsa Real Madrid'in de kendini sorgulaması gerekiyor bu konuda. İki isim de Real Madrid'de daha sönük kaldı.

hero member
Activity: 630
Merit: 463

Hazard, Chelsea’de büyülü bir performans sergilemişti. Bir çok yıldız oyuncuya o sene sorduklarında sen hariç en yetenekli 3 oyuncu say diye birisi Hazard oluyordu. Genç yaşında futbolu bırakması onun için eminim üzücü olmuştur ama aldığı kilolar ile başı beladaydı zaten. Futboldan uzaklaşmıştı ve sonunda bu kararı almış. Bir yanda Iniesta, Ronaldo gibi örnekler, diğer yanda 32 yaşında emeklilik kararı alan Hazard. Futbol çok garip bir spor.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719

hero member
Activity: 630
Merit: 463
Fifa, Samsunspor’u 2 dönem transfer yasağı ile cezalandırmış. Arvydas Novikovas dosyasından dolayı Samsunspor’a Ocak ve yaz döneminde oyuncu transfer etme yasağı geldi. Samsun zaten ligde kötü durumdaydı bu ceza ile birlikte daha da zor günler Karadeniz ekibini bekliyor.
hero member
Activity: 966
Merit: 764
De Gea kendine kulüp bulamadığı için kış transfer dönemine kadar kulüpsüz kaldı. Arabistan'da ve Amerika'da bile transfer dönemi kapandı. Çin veya Japonya gibi uzak doğu ülkelerine gidebilir belki ama onun gibi başarılı bir kalecinin kulüpsüz kalması çok ilginç. Şimdi en az 6 ay boyunca futbol oynayamayacak. Bence değerini kaybedecek. Sezon başında onu transfer etmeyi düşünenler bile sezon ortasında onu transfer etmek istemeyecektir. 6 ay boyunca profesyonel seviyede maç oynamamış bir kalecinin yetenekleri körelir.

Eden Hazard da De Gea gibi kulüpsüz kalan futbolculardan biriydi ama Eden Hazard sakatlık geçmişi nedeniyle uzun süredir futbol oynamıyordu zaten. Onun futbolu bırakmış olması hiç şaşırtıcı değil. Futbol onu çoktan bırakmıştı. Fakat De Gea Manchester United'daki son sezonunda iyi maçlar oynamıştı. Bu yüzden kulüpsüz kalması beni çok şaşırttı.

En şaşırdığım konulardan birisi de David de Gea'nın kendine kulüp bulamaması oldu. Manchester United ile devam etmesini bekliyordum çünkü performansı hala iyi seviyedeydi. Fakat maaş konusunda bir anlaşmazlık yaşanmıştı. de Gea aynı maaş ile devam etmek isteyince yeni sözleşme üzerinde bir türlü uzlaşmaya varılamadı.

Arabistan kulüplerinden birisine gider diye de düşünüyordum ama o da olmadı. Teklif alsa kesin giderdi herhalde çünkü Avrupa'dan herhangi bir teklif de almadı. Bir ara Bayern Münih ile adı anılmıştı ama onlar da gidip genç yetenek Daniel Peretz ile anlaştılar. Umarım de Gea en kısa zamanda kendine iyi bir kulüp bulabilir. Çünkü hala 32 yaşında ve onun gibi bir kaleci en az birkaç yıl daha güzel iş çıkarabilir.

Manchester United'ın saçma sapan top oynadığı dönemde tek başına takımı sırtlıyordu. Harry Maguire ve Ten Hag'a katlanan kulüpten bir şey beklemek hata olur zaten. Defansta bu kadar çok hata yapan bir takımın cezasını kaleci çekti resmen. Zaten çöküş yaşayan ve bence bu çöküş çok uzun sürecek olan United, yönetim olarak da teknik ekip olarak da çok fazla başarısızlar.

Aklıma Mourinho'nun lafı geldi. En büyük başarınız ne diye soruyorlar o da Manchester United'ı 2. yapmak demişti. Bu kadar kötü kararlar alan bir yönetim o ligde nasıl hala yönetimde kalabiliyor anlamış değilim.

Ronaldo'ya Eric Ten Hag'ın yaptıkları ve takım arkadaşlarının onu görmezden gelmesi falan derken iyice saçmalamaya başlamıştı kulüp. Bence şimdi hak ettiği yerdeler. Liglerinin şampiyonlar ligine katılım sayısı az olsaydı hiçbir sene katılamazlardı orası da ayrı bir konu.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
De Gea kendine kulüp bulamadığı için kış transfer dönemine kadar kulüpsüz kaldı. Arabistan'da ve Amerika'da bile transfer dönemi kapandı. Çin veya Japonya gibi uzak doğu ülkelerine gidebilir belki ama onun gibi başarılı bir kalecinin kulüpsüz kalması çok ilginç. Şimdi en az 6 ay boyunca futbol oynayamayacak. Bence değerini kaybedecek. Sezon başında onu transfer etmeyi düşünenler bile sezon ortasında onu transfer etmek istemeyecektir. 6 ay boyunca profesyonel seviyede maç oynamamış bir kalecinin yetenekleri körelir.

Eden Hazard da De Gea gibi kulüpsüz kalan futbolculardan biriydi ama Eden Hazard sakatlık geçmişi nedeniyle uzun süredir futbol oynamıyordu zaten. Onun futbolu bırakmış olması hiç şaşırtıcı değil. Futbol onu çoktan bırakmıştı. Fakat De Gea Manchester United'daki son sezonunda iyi maçlar oynamıştı. Bu yüzden kulüpsüz kalması beni çok şaşırttı.

En şaşırdığım konulardan birisi de David de Gea'nın kendine kulüp bulamaması oldu. Manchester United ile devam etmesini bekliyordum çünkü performansı hala iyi seviyedeydi. Fakat maaş konusunda bir anlaşmazlık yaşanmıştı. de Gea aynı maaş ile devam etmek isteyince yeni sözleşme üzerinde bir türlü uzlaşmaya varılamadı.

Arabistan kulüplerinden birisine gider diye de düşünüyordum ama o da olmadı. Teklif alsa kesin giderdi herhalde çünkü Avrupa'dan herhangi bir teklif de almadı. Bir ara Bayern Münih ile adı anılmıştı ama onlar da gidip genç yetenek Daniel Peretz ile anlaştılar. Umarım de Gea en kısa zamanda kendine iyi bir kulüp bulabilir. Çünkü hala 32 yaşında ve onun gibi bir kaleci en az birkaç yıl daha güzel iş çıkarabilir.
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cenk Tosun yeni teklifi beğenmemiş yıllık 1.1 milyon Euro parayı reddetmiş. Sakatlıkları bir türlü bitmek bilmiyor yaşı da ilerledi bu para bile senin için fazla ne oynadın ki ne istiyorsun yani, kaç gol attın ligde Avrupa'da, kaç maçı çevirdin? Böyle oyuncuları kulübe yük etmeye gerek yok ABD'de kendine takım bakmaya devam edebilir. Sezon sonuna kadar sözleşmesinin yükümlülüklerini yerine getirse yeter bize ama aklı burada değilken hiç faydalı olmuyor. Beşiktaş'ın artık bir değil iki forvet transfer etmesi lazım Aboubakar tek başına tüm takımı sırtladı bu kadar yük olunmaz bir oyuncuya. Diğerlerinin gol yollarında hiç etkisi yok.

Cenk aslında yerli statüsüne biraz güveniyor herhalde. Yerli oyuncu için belirli bir kota var ya, o kota için takımda tutulması gerekecek. Bu arada Arap ligine giderse Türkiye’de aldığının en az 3 katını alır bence oraya gitsin hatta oranın ikinci ligine gitsin Diagne gibi. Orada en azından para kazanır ve yaşlılığında mutlu olur. Beşiktaş için Brugge maçında kritik bir gol attı. Diğer maçlarda varlık gösteremedi.
sr. member
Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Cenk Tosun yeni teklifi beğenmemiş yıllık 1.1 milyon Euro parayı reddetmiş. Sakatlıkları bir türlü bitmek bilmiyor yaşı da ilerledi bu para bile senin için fazla ne oynadın ki ne istiyorsun yani, kaç gol attın ligde Avrupa'da, kaç maçı çevirdin? Böyle oyuncuları kulübe yük etmeye gerek yok ABD'de kendine takım bakmaya devam edebilir. Sezon sonuna kadar sözleşmesinin yükümlülüklerini yerine getirse yeter bize ama aklı burada değilken hiç faydalı olmuyor. Beşiktaş'ın artık bir değil iki forvet transfer etmesi lazım Aboubakar tek başına tüm takımı sırtladı bu kadar yük olunmaz bir oyuncuya. Diğerlerinin gol yollarında hiç etkisi yok.

Cenk Tosun milli takımlarda ülkemize yıllarca hizmet etti. Fakat artık dediğiniz gibi son yıllarda gerçekten çok fazla sakatlandı ve skor katkısı da iyice düştü. Ben onun ABD ligi'nden iyi bir teklif aldığını sanmıyorum. Ücretine daha fazla zam yaptırmak için böyle bir şeyi öne sürmüş olabilir. Takım içinde ondan daha az katkı sağlarken ondan daha fazla para kazanan biri varsa bu durum onu mutsuz etmiş olabilir.

Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor Hakan Yakın ile anlaşmak üzere. İstanbulspor ligin zayıf takımlarından. Kadro kaliteleri de süper lig için yeterli değil. Fakat genç teknik direktörler ile anlaşarak doğru yapıyorlar. Genç teknik direktörler güncel taktikleri İstanbulspor'a uygulayarak kısıtlı bir kadroya sahip olan İstanbulspor'u ligde tutmayı başarabilirler.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
sr. member

✍🏼 Hoş Geldin Emre Belözoğlu |

Yeni teknik direktörümüz Emre Belözoğlu için bugün imza töreni düzenlenecektir.
https://twitter.com/ankaragucu/status/1709140950142837158

Ankaragücü Emre Belözoğlu ile anlaşmış. Bence Ankaragücü çok doğru bir karar vermiş. Emre Belözoğlu futbolculuğu döneminde Avrupa'da üst düzeyde futbol oynarken kazandığı deneyimi kullanabilen genç  bir teknik direktör.

Önde basan anlayışa dayalı 4-1-4-1 veya 4-3-3 gibi taktikleri benimsiyor genelde. Çalıştırdığı takımlara sürekli olarak golü düşündürttürür. Fenerbahçe ve Başakşehir'de böyle bir taktik düşüncesi olduğunu görmüştük. Hala genç ve fit olduğu için eşofmanlarını giyip antrenmanlarda oyuncuların arasına da karışabiliyor. Futbolcularla pozitif ilişkiler içinde olduğunu tahmin etmemiz zor değil. Ankaragücü kesinlikle doğru teknik direktör ile anlaştı.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
United serüveninde Sanchodan verim alınamaması bence Sancho ile alakalı değil, direkt olarak takımla alakalı. Burada ben daha önce belirtmiştim ETH ile alakalı sorun yok, adam teknik direktör, geldiği sene 3. yaptı takımı deli gibi oynayan  City ve Arsenalin arkasından, daha napsın. Ama bir sebepten dolayı teknik adamlar ve hatta oyuncular uzun soluklu olamıyorlar burada, bir kaç tane Bruno Fernandes gibi kalan var ama onlarda durumu kabullenmiş işini yapan adamlar. Bence takımda bir değişim söz konusu olmadığı sürece pekte bir performans beklememek lazım Sanchodan veya başka birinden, aha Onana yeni geldi, canavar gibi kaleciydi, görüyoruz halini.

Problemin tam bi doğru tespiti kolay olmuyor bu gibi durumlarda bana kalırsa. Ronaldolu dönemde de takım kötüydü. Ronaldo Arap Ligine gittikten sonra Manchester United iyi bi dönem geçirdi. Tamam, sorun Ronaldoymuş dedik. Sonra Manchester United daha bi kötü duruma düştü. Bana kalırsa eski tarz yıldızlar dünya futbolunda etkisiz elemana dönüştü artık. Takımın çehresini değiştiren. Her şeyi kendi yapan futbolcuların dönemi bitti. Ronaldo'nun son Manchester United transferi de buna bi örnekti. Modern futbol teknik direktörlerin yeteneğine daha fazla şans veriyor. Teknik direktörünüz iyiyse, taktiğiniz iyiyse takımınız da iyi oluyor. Ronaldolu, Messili dönemler tarih oldu artık. Yakında teknik direktörlere astronomik rakamlar ödendiğine şahit olacağız bana kalırsa.
sr. member

hero member
Activity: 2156
Merit: 575
United serüveninde Sanchodan verim alınamaması bence Sancho ile alakalı değil, direkt olarak takımla alakalı. Burada ben daha önce belirtmiştim ETH ile alakalı sorun yok, adam teknik direktör, geldiği sene 3. yaptı takımı deli gibi oynayan  City ve Arsenalin arkasından, daha napsın. Ama bir sebepten dolayı teknik adamlar ve hatta oyuncular uzun soluklu olamıyorlar burada, bir kaç tane Bruno Fernandes gibi kalan var ama onlarda durumu kabullenmiş işini yapan adamlar. Bence takımda bir değişim söz konusu olmadığı sürece pekte bir performans beklememek lazım Sanchodan veya başka birinden, aha Onana yeni geldi, canavar gibi kaleciydi, görüyoruz halini.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Manchester United'da Jadon Sancho ile Erik ten Hag arasında hala problemler devam ediyor. En son Jadon Sancho ondan özür dilemeyeceğini açıklamıştı. Bundan sonra işler iyice büyüdü. Artık kadro dışı bırakılmış durumda ve sadece başka kulübe gitmek için gün sayıyor. Ocak ayında takımdan ayrılması kendisi için en iyisi olur.

Dortmund dedikoduları dönüyordu ama şimdilik o taraftan ses yok. Kış transfer döneminde belki de bir hamle gelebilir. Çünkü Dortmund'dayken Sancho harika performans sergiliyordu. Dortmund'un çok işine yarayan bir transfer olur. Ayrıca 85 milyon euroya Manchester United'a yollamışlardı ve şimdi belki de bunun yarı değerine geri alabilirler.
Jadon Sancho Erik ten Hag özür dilese bile kulüp bence onu takımdan göndermek için istekli olmalı son iki senedir Manchester United ondan istediğini alamadı. Yaşanan olaylardan sonra kalsa bile kulüpte diyelim onun yerine takıma daha uyumlu bir transfer düşünebilir. Manchester United transfer politikasında geçtiğimiz yıllarda çoğunlukla sorunlar yaşadı bazı ayrılıklar için fazla bekliyorlar şimdi bile takımdan ayrılması gereken bir kaç oyuncu daha var takımda. Kış transfer sezonuna kadar takıma baştan göz atılmalı.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Manchester United'da Jadon Sancho ile Erik ten Hag arasında hala problemler devam ediyor. En son Jadon Sancho ondan özür dilemeyeceğini açıklamıştı. Bundan sonra işler iyice büyüdü. Artık kadro dışı bırakılmış durumda ve sadece başka kulübe gitmek için gün sayıyor. Ocak ayında takımdan ayrılması kendisi için en iyisi olur.

Dortmund dedikoduları dönüyordu ama şimdilik o taraftan ses yok. Kış transfer döneminde belki de bir hamle gelebilir. Çünkü Dortmund'dayken Sancho harika performans sergiliyordu. Dortmund'un çok işine yarayan bir transfer olur. Ayrıca 85 milyon euroya Manchester United'a yollamışlardı ve şimdi belki de bunun yarı değerine geri alabilirler.

Manchester United transfer politikasını anlamıyorum. Büyük paralara aldıkları oyuncuyu bedavaya sanki geri veriyorlar gibi. Ayrıca teknik direktör ile 1 oyuncunun sorunu olur, onlarca oyuncu ile geçmişte ve günümüzde sorun yaşıyorsa bu durumda teknik direktörü sorgulamak lazım. Belki de Ten Hag takımdan gitmeli.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402

Pages:
Jump to: