Bayernin bir 9 numara ihtiyacı olduğu konusunda hemfikirim, orada sorun yok. Fakat 1 sene sonra sözleşmesi bitecek, 30 yaşında bir adama 110 milyon euro vermenin anlamı yok. İşin o kısmı çok saçma, bende demiyorum ki kimseyi almasınlar aynen böyle girsinler lige şampiyon olmaya çalışsınlar tekrar, evet santrafor olmadan denemek saçma, bi santrafor alsınlar ona itirazım yok. Fakat illa birini alacaklarsa, 80 milyon eurodan sonra Kane inadından vazgeçip, 80 milyona başka santrafor arayabilirlerdi. Bu kadar çok para vereceksen Osimhen zorlanabilirdi, gencecik adam, ver 20-30 daha onu al bari, geleceğe mis gibi yatırım, veya Bayern Kane için uğraşırken PSG çoktan Kolo Muaniyi kaptı, o alınabilirdi, Vlhahovic için 100 desen havada kaparlar bence, gerçekten en son artık Felix ve Richarlison gibi adamlar bile gidip Kane için 110 milyon vermekten mantıklı, en azından ucuza gelirlerdi 1 sezon oynarlardı, sonra bakılırdı Kane boşta mı değil mi veya başka kimse var mı diye, gelen beğenilmezse Mane gibi yollanırdı bir takıma çokta zarar etmeden. Ne olursa olsun, forvet sıkıntımız var diyip 30 yaşında kontratının son sezonunda ki adama 110 milyon teklif yapılmamalıydı. Gerçi banane, Münihliyim sanki doğuştan, para onların naparlarsa yapsınlar
İşte Kane'in şu andaki en büyük forvetlerden biri olduğunu düşünüyor çoğu kişi. Kağıt üzerinde bu yaşta o para bence de çok aslında ama işte oyuncu da Kane. Demin taraftarlara veda ettiği videosunu izledim. Adam 11 yaşından beri Tottenham'daymış. Çok iyi para kazandırıp gitti. Kulübe yapacağı her şeyi yapmış cidden. Böyle oyuncular gerçekten samimi olarak kupa kazanayım, tarihe geçeyim falan diye düşünüyorlar mıdır bilmiyorum. Jordan, Cr7, Lebron, Kobe, Messi gibi çok özel adamlar dışında sanki sadece parayı düşünürler gibi geliyor bana. Ama Kane gerçekten kupa kazanayım, CL'de süper şeyler yapayım tarihe geçeyim falan diye düşünüyor mudur merak ediyorum. Böyle isteği de varsa transfer hamlesi güzel. Şimdi herkes aşırı merakla neler yapabileceklerini merak ediyor