Pages:
Author

Topic: Futbol Transfer Haberleri ve Söylentileri 2023-2024 (Avrupa&Dünya, Tüm Ligler) - page 22. (Read 5817 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Altay bir ara Uğurcanla beraber Türkiyenin geleceği en parlak iki kalecisinden biriydi, ilk oynamaya başladığı sezonlar baya baya herkes çok beğenmişti, hatta hatırlıyorum FM falan oynarken yabancı takımlar kapmadan ben kapayım diye uğraşırdım Cheesy Nolduda sonradan bu çocuk böyle oldu, neden bir anda bu kadar muhteşem bir gelecek beklenen bir kaleciden bir an evvel kurtulalım kafasına gelindi, nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Menejeri kimse iyi iş çıkarttı diyebiliriz, fenerbahçe taraftarının kurtulmak istediği, yedek kalecinin as kaleci olması lazım Altayın yedek kaleci olması lazım dediği adamı Manchester United'a okutmak çok çok büyük iş bence. Önü açık olsun, yıllarca Unitedta as oynayıp hepimizi gururlandırsın isteriz tabii, ama zor gibi duruyor.

Uğurcan belki de şu an Altay'dan daha iyi denilebilir hatta. Çünkü Altay'ın yaptığı hataların derecesi gerçekten inanılmaz bir seviyeye ulaştı. Gelecek vadeden kalecilere sahipken bir anda durum bu noktaya geldi ne yazık ki. Altay'ı Manchester United'ın istemesi de beni çok şaşırttı. Zaten Onana'ya sahiplerken ve yedek kalecileri de varken Altay'ı getirmeleri için bir sebep göremiyorum.

Altay Manchester United'da şans bulamaz kolay kolay yani evet çok zor. Manchester United onu sonradan başka bir takıma kiralarsa şaşırmam.
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
Altay bir ara Uğurcanla beraber Türkiyenin geleceği en parlak iki kalecisinden biriydi, ilk oynamaya başladığı sezonlar baya baya herkes çok beğenmişti, hatta hatırlıyorum FM falan oynarken yabancı takımlar kapmadan ben kapayım diye uğraşırdım Cheesy Nolduda sonradan bu çocuk böyle oldu, neden bir anda bu kadar muhteşem bir gelecek beklenen bir kaleciden bir an evvel kurtulalım kafasına gelindi, nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Menejeri kimse iyi iş çıkarttı diyebiliriz, fenerbahçe taraftarının kurtulmak istediği, yedek kalecinin as kaleci olması lazım Altayın yedek kaleci olması lazım dediği adamı Manchester United'a okutmak çok çok büyük iş bence. Önü açık olsun, yıllarca Unitedta as oynayıp hepimizi gururlandırsın isteriz tabii, ama zor gibi duruyor.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Fenerbahçe Altay bayındır’ın parasıyla Livakovic’i transfer etti. Fenerbahçe bence bu transfer sezonunu en iyi geçiren takım Süper ligte. Ali koç bu sene transfer dersi veriyor diyebiliriz. Livakovic gibi bir kaleciyi altay bayındırın parasıyla alması da bunun bir göstergesi. Altay 4 yıldır fenerbahçede oynuyor ve artık belki de takım değiştirmesinin vakti gelmişti. Fenerbahçe de ilk geldiği sezonlar güzel performanslar gösterse de son zamanlarda gösterdiği performans onu takımdan ayrılmaya iten nedenlerden oldu. Kaleci transferi ile birlikte kalenin güvende olduğunu söyleyebiliriz. İrfan can ve livakovic değişimli bir şekilde oynayabilir belki.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Altay Bayındır'ın Manchester United transferi iyice kesinlik kazanmaya başladı. Transfer haberleri hem Türk basınında hem de ada basınında aynı anda konuşulmaya başlandı. Zaman zaman ben de çok eleştirdim Altay'ı ama Manchester United onu transfer ediyorsa boşuna transfer etmez. Biz taraftar olarak duygusal yaklaşmış olabiliriz. Fakat onlar istatistiklere bakmıştır ve Altay'ın performansını en iyi orada görmüştürler. Fenerbahçe savunması bir ara problemliydi. Biz her yediğimiz golü Altay'a yazdık taraftar olarak ama çoğunda Altay'ın suçu yoktu.

Manchester United Inter'den Onana'yı transfer etti bu sezon. Altay ikinci kaleci olur büyük ihtimalle. Ancak Onana da hatalı goller yiyebiliyor bazen. Son hazırlık maçında orta sahadan bir gol yemişti. Altay iyi çalışırsa bir anda İlk kaleci de olabilir.
Altay Fenerbahçe’de sıkça hatalar yapan bir kaleciydi. Manchester United taraftarı onu Fenerbahçe taraftarı gibi bağrına basmaz uzun bir süre. Fenerbahçe taraftarının bile sabrı dolduysa Manchester United’da çok kolay harcanır. Ayrıca büyük maçlarda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca yan toplarda çok kötüydü büyük hatalar yapıyordu umarım başarılı olur ama Manchester United için transfer edilmesini anlamıyorum.

Fenerbahçe bugün Livakovic’i transfer ettiğini duyurdu Altay artık gitti diyebiliriz altay iyi miydi bazı maçlarda çok iyiydi ama bazı maçlarda da basit hatalar yüzünden goller yiyordu şimdi aklıma gelen Livakovic’i neden büyük takımlar almadı ve fenere geldi mesela ben Manchester United da Livakovic’i beklerdim altay yerine onu alabilirlerdi
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Altay Bayındır'ın Manchester United transferi iyice kesinlik kazanmaya başladı. Transfer haberleri hem Türk basınında hem de ada basınında aynı anda konuşulmaya başlandı. Zaman zaman ben de çok eleştirdim Altay'ı ama Manchester United onu transfer ediyorsa boşuna transfer etmez. Biz taraftar olarak duygusal yaklaşmış olabiliriz. Fakat onlar istatistiklere bakmıştır ve Altay'ın performansını en iyi orada görmüştürler. Fenerbahçe savunması bir ara problemliydi. Biz her yediğimiz golü Altay'a yazdık taraftar olarak ama çoğunda Altay'ın suçu yoktu.

Manchester United Inter'den Onana'yı transfer etti bu sezon. Altay ikinci kaleci olur büyük ihtimalle. Ancak Onana da hatalı goller yiyebiliyor bazen. Son hazırlık maçında orta sahadan bir gol yemişti. Altay iyi çalışırsa bir anda İlk kaleci de olabilir.
Altay Fenerbahçe’de sıkça hatalar yapan bir kaleciydi. Manchester United taraftarı onu Fenerbahçe taraftarı gibi bağrına basmaz uzun bir süre. Fenerbahçe taraftarının bile sabrı dolduysa Manchester United’da çok kolay harcanır. Ayrıca büyük maçlarda çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca yan toplarda çok kötüydü büyük hatalar yapıyordu umarım başarılı olur ama Manchester United için transfer edilmesini anlamıyorum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 392
Instant cryptocurrency exchange with own reserves!

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
ÖZEL | Galatasaray forması giyen Yunus Akgün, Leicester City ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.
https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1693612295937470901

Yunus Akgün Championship ekiplerinden Leicester City'ye transfer oldu. Kiralık olarak gitti ve sözleşmesinde 10 milyon euroluk şarta bağlı zorunlu satın alma maddesi varmış. Geçen sezon Nantes'ın 7 milyon euroluk teklifi geri çevrilmişti. Yunus daha 23 yaşında genç bir yıldız. Leicester City de İngiltere'nin köklü kulüplerinden biri. Asansör takım gibi yine Premier lige çıkabilirler önümüzdeki sezon. Galatasaray'da forma şansı azalmıştı Yunus'un. Bu transfer onun için yeni bir deneyim ve düzenli oynama şansı oluşturabilir. Satış gerçekleşirse bonservis bedeli de Galatasaray için iyi bir gelir olur. Altyapıdan çıkan bir futbolcu iyi bir bonservis bedeli.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Bazı futbolcuların maliyetleri eleştiriliyor transfer dönemlerinde. Ama yüz tane ortalama futbolcu olacağına bi tane Icardi olsun takımda yeter. Bazen futbolcuların maaşları da sorun oluyor takımların içinde. Ama Icardi'nin maaşını sorun edecek futbolcu takımın içinde olmasın daha iyi. Cheesy

Bana kalırsa son yıllarda yaptığımız en iyi transfer. Ligimize de çok uygun bi golcü. Ülkemizi benimsese Galatasarayımızda daha bi uzun yıllar görev alır kendisi. Teknik ekipte, yönetim kadrosunda falan. Melo kadar bağlılık hissetmesine gerek yok üstelik. Yarısı kadar bağlansa taraftar futbolu bıraktıktan sonra bile ona ilgi göstermeye devam eder. Erden Timur ve ekibine harika transferleri için tekrar kocaman teşekkürler.

Sadece Galatasaray için değil, Türkiye süper liginin marka kalitesi açısından da oldukça önemli bir transfer Icardi. Benim işime yaramıyor çünkü Galatasaray taraftarı değilim ancak Icardi, Tadic, Dzeko, Aboubakar, Talisca gibi isimler süper ligi üst seviyeye taşımaya yardımcı olacak isimler. Gelecekte paramız olmadığı için ancak ülkeyi popüler hale getirerek bir şeyler yapabiliriz.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
Bazı futbolcuların maliyetleri eleştiriliyor transfer dönemlerinde. Ama yüz tane ortalama futbolcu olacağına bi tane Icardi olsun takımda yeter. Bazen futbolcuların maaşları da sorun oluyor takımların içinde. Ama Icardi'nin maaşını sorun edecek futbolcu takımın içinde olmasın daha iyi. Cheesy

Bana kalırsa son yıllarda yaptığımız en iyi transfer. Ligimize de çok uygun bi golcü. Ülkemizi benimsese Galatasarayımızda daha bi uzun yıllar görev alır kendisi. Teknik ekipte, yönetim kadrosunda falan. Melo kadar bağlılık hissetmesine gerek yok üstelik. Yarısı kadar bağlansa taraftar futbolu bıraktıktan sonra bile ona ilgi göstermeye devam eder. Erden Timur ve ekibine harika transferleri için tekrar kocaman teşekkürler.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
Galatasaray Ziyech transferinde son aşamaya kadar geldi diye biliyorum. Sağlık kontrollerinden geçecekti ama en son ne oldu onu bilmiyorum. Tete varken Ziyech'e gerek var mı ben de kararsızım açıkçası. Ziyech de zaten eski Ziyech değil artık. Chelsea'de kendini bitirdi.

Ayrıca Tete ile ilgili bir durum da var şu an. Shakhtar Tete transferini uygunsuz bulduğu için FIFA'ya şikayet etmişti. Bakalım oradan ne çıkacak. Eğer olur da Tete geri dönerse o zaman Ziyech'e daha çok ihtiyaç olabilir tabi.

Shakhtar olayı yeni değil aslında, Fenerbahçe transferde pürüz olacağını kestirdiği için Tete’yi transfer etmediğini açıklamıştı, demek ki kontratta sorunlu maddeler var ve bu durumda iş transfer yasağına kadar gidiyor, umarım Galatasaray bu oyuncu yüzünden transfer yasağıyla karşı karşıya kalmaz, bir oyuncu transfer edecekken bakmak lazım hukuki engel var mı diye,
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Galatasaray Ziyech transferinde son aşamaya kadar geldi diye biliyorum. Sağlık kontrollerinden geçecekti ama en son ne oldu onu bilmiyorum. Tete varken Ziyech'e gerek var mı ben de kararsızım açıkçası. Ziyech de zaten eski Ziyech değil artık. Chelsea'de kendini bitirdi.

Ayrıca Tete ile ilgili bir durum da var şu an. Shakhtar Tete transferini uygunsuz bulduğu için FIFA'ya şikayet etmişti. Bakalım oradan ne çıkacak. Eğer olur da Tete geri dönerse o zaman Ziyech'e daha çok ihtiyaç olabilir tabi.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Bence transfer döneminin kalan kısıtlı döneminde Bayern Münih Tottenham başkanı Levy ile yeni bir serüvene daha başlamak istemeyecektir. Kane için çok uzun süre boyunca görüştüler ve anca işi çözebildiler. Son da bir diğer çok önemli oyuncu olduğu için bence kalan vakit yeterli olmaz gibi. Kane - Son ikilisi şu ana kadar çok iyi işler çıkardılar ama Kane Son olmadan da sağlam bir performans gösterir.

Son-Kane harbiden çok iyiydi ama adamlar birbirinin aklını okuyordu bizde bir dönem alex ile Semih arasında benzer bir ilişki kurulmuştu Semih nereye top atılacağını ezberlemiş gibi koşuyordu Son Kane ikilisi Bayern’de olursa efsane can yakarlar ama Levy Bayern’i Son konusunda da sömürür sanmıyorum bu transfer gerçekleşmez
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Bence transfer döneminin kalan kısıtlı döneminde Bayern Münih Tottenham başkanı Levy ile yeni bir serüvene daha başlamak istemeyecektir. Kane için çok uzun süre boyunca görüştüler ve anca işi çözebildiler. Son da bir diğer çok önemli oyuncu olduğu için bence kalan vakit yeterli olmaz gibi. Kane - Son ikilisi şu ana kadar çok iyi işler çıkardılar ama Kane Son olmadan da sağlam bir performans gösterir.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bayern Münih'in Tottenham'dan Heung-min Son'u getirebileceğine dair transfer dedikoduları çıkmaya başladı. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse Kane ile yine eski takım ilişkilerine kaldıkları yerden devam edebilirler. Kane'in daha hızlı bir şekilde takıma adapte olmasını bile sağlayabilecek bir gelişme olur.

Ancak şimdilik bu sadece bir dedikodu ve herhangi bir teklif verilmedi diye biliyorum. Zaten Tottenham da Son'u Kane ile aynı anda kaybetmek istemeyecektir.

Heung-min Son harika bir transfer olur Bayern Münih için. Fakat Harry Kane kadar olmasa da epey uğraştırır bu transfer de Bayern Münih'i. Cheesy Elbette iyi bir transfer olur ve ne pahasına olursa olsun tıpkı Harry Kane gibi buna değer. Ancak bence bir kanat oyuncusundan daha çok bir kaleci transferine ihtiyaçları var. Neuer takıma geri dönemedi ve sezonun ikinci yarısından önce dönemeyebileceği de konuşuluyor. Bu handikapa rağmen Yann Sommer'i İnter'e sattılar. Neuer geri dönene kadar onları taşıyabilecek bir kaleciye ihtiyaçları var. Bence bir kanat veya forvet transferinden önce bir kaleci transferi yapmalılar.
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
Bayern Münih'in Tottenham'dan Heung-min Son'u getirebileceğine dair transfer dedikoduları çıkmaya başladı. Eğer böyle bir şey gerçekleşirse Kane ile yine eski takım ilişkilerine kaldıkları yerden devam edebilirler. Kane'in daha hızlı bir şekilde takıma adapte olmasını bile sağlayabilecek bir gelişme olur.

Ancak şimdilik bu sadece bir dedikodu ve herhangi bir teklif verilmedi diye biliyorum. Zaten Tottenham da Son'u Kane ile aynı anda kaybetmek istemeyecektir.
Vay hocam böyle bir dedikodu olmasına bile çok şaşırdım. Çok ilginç bir söylenti ve gerçekleşirse de aşırı ilginç olur. Heungim Son'a Tottenham kaptanlık verdi diye biliyorum. Eleman da gaza gelmiştir iyi hissediyordur. Ama tabi ki para her kapıyı açar. Eğer gitti diyelim Kane ile gerçekten uyumu Bayern'e artı getirir.

Ramos'un Beşiktaş ile adı iyice anılmaya başlamış, transferde ilerleme kaydedilmiş. Bu da çok ilginç. Beşiktaş'ta bu kadar bütçe baştan beri vardı ise ve kullanmadılarsa çok kötü olmuş. Sadece dedikodu ya da tık alma haberi vs. değil, gerçek bir bilgi.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Geçen sezon 3 milyon Euroya alınan Willian Arao Panathinaikos'a gönderilmiş ne kadar bonservis bedeli alınacağı söylenmemiş. 30 yaşından sonra ilk kez Avrupa yapmıştı ve 45 maçta oynamasına rağmen adından fazla söz ettirmemişti. Gelişi ve gidişiyle sessiz bir transfer oldu.
Willian Arao transferi gelmiş geçmiş en gereksiz transferlerin başında geldiğini söyleyebilirim Fenerbahçe adına. Takıma katkısı yok ekstra olarak zarar bile vermiş olabilir. Sırf Jorge Jesus’un eski öğrencisi olduğu için alındı yoksa takıma girme şansı bile yok böylesine bir oyuncunun. Orada miha zajc,ismail yüksek,crespo gibi oyuncular oynaması gerekirken arao oynuyordu. Şimdi ise ismail her maç 11 oynuyor ve gayet de iyi oynuyor.Neyseki parasal konuda sıkıntı yaşatmadı giderken.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree

hero member
Activity: 1092
Merit: 631
Geçen sezon 3 milyon Euroya alınan Willian Arao Panathinaikos'a gönderilmiş ne kadar bonservis bedeli alınacağı söylenmemiş. 30 yaşından sonra ilk kez Avrupa yapmıştı ve 45 maçta oynamasına rağmen adından fazla söz ettirmemişti. Gelişi ve gidişiyle sessiz bir transfer oldu.

Siopis ile yollarını ayıran Trabzonspor bir başka Yunan oyuncu Taxiarchis Fountas ile anlaştı. Şehirlerine uygun olarak takımda her zaman 3 Yunan oyuncu tutuyorlar. Biri gitse yerine başkası geliyor. Grin

İşin ilginç yanı da bu oyuncuları sadece Trabzonspor’a gelince duyuyoruz Grin Bunun dışında fazla bilindik oyuncu olmamalarına rağmen gerçekten iyi performans gösterenler çıkıyor arada. Bu Yunan Scout kimse işini çok iyi yaptığı kesin. Bakalım Fountas nasıl bir performans gösterecek.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519

Siopis ile yollarını ayıran Trabzonspor bir başka Yunan oyuncu Taxiarchis Fountas ile anlaştı. Şehirlerine uygun olarak takımda her zaman 3 Yunan oyuncu tutuyorlar. Biri gitse yerine başkası geliyor. Grin
hero member
Activity: 2156
Merit: 575
Zanioloyu para ederken satmak mantıklı hareket, takıma hem Zaha hem Tete gelmişken, birde onların arkasında yerli statüsünde Barış ve Kerem varken, kalkıp bir adet daha kanat almanın anlamı yoktu zaten, ama kalkıp Rashicayı alamayıp Ziyechi getirmeninde anlamı olmaz, eğer Mertens ile 10 numarada oynasınlar diyeyse, o zaman neden Mertens var. 2 aydır falan orta saha alın diye yalvarıyor taraftar, Fred gitti, parades gitti, hala daha orta saha kovalıyorlarsa yapacakları işe tüküreyim. Bu takımın ne ziyech'e ne rashicaya ihtiyacı var, bu takımın ora sahada Torreira ile oynayacak bir adama ihtiyacı var, artık alın şuraya birini. Onun dışında takım geçen senekinden iyi oldu bana sorarsanız, 1 adet eksik var, tek transferle sezonu komple kapatabiliriz, al 8 numaraya birini konu kapansın dahada kimseyi almayalım.
Pages:
Jump to: