Pages:
Author

Topic: Google dns hacklanmesi sonuca ETH ne olur - page 3. (Read 769 times)

full member
Activity: 602
Merit: 100
amk hacklenen google dns ama ceremesini eth çekiyor ne boktan iştir anlamadım.kasıtlı olarak FUD yapılıyormuş gibi geldi banada ama eth'i. çokta etkilemedi bu olanlar.bu haftasonu tekrar düştüğü seviye olan 700 dolara gelecek gibi duruyor.mayıs ayıda piyasanın genel gidişatına göre fiyatı dahada yükseğe çıkabilir gibi duruyor.elimde en çok eth bulunuyor inşallah yanıltmaz

Aynen öyle ne yazık ki, dikkatli olmak gerekiyor. Artık arama motoru olar bile google ı kullanmak istemiyorum ve kullanmıyorum da. Biraz daha fazla tedbir almalılar.
full member
Activity: 630
Merit: 104
google dns ile girenler bizim gibi gariban ülkeler ya valla Cheesy bakıyorumda herkes sağlama almış işini kücük yatırımcıya olan oluyor biraz sallansada toplayanlar götürdü.
full member
Activity: 322
Merit: 112
amk hacklenen google dns ama ceremesini eth çekiyor ne boktan iştir anlamadım.kasıtlı olarak FUD yapılıyormuş gibi geldi banada ama eth'i. çokta etkilemedi bu olanlar.bu haftasonu tekrar düştüğü seviye olan 700 dolara gelecek gibi duruyor.mayıs ayıda piyasanın genel gidişatına göre fiyatı dahada yükseğe çıkabilir gibi duruyor.elimde en çok eth bulunuyor inşallah yanıltmaz
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
ethereum bu tur seylere alisti artik. hacker arkadasta iyi para kaldirmis yalniz. milyonlarin kullandigi dns nasil hackleniyor anlamiyorum.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Ben de dns kullanıyorum iki kuruş parama göz dikmezler herhalde diyerek bir rahatlıyorum. Mew 2FA önlemini alsa sorun çözülmüş olmaz mı gerçekten? Herkes strese giriyor
member
Activity: 210
Merit: 10
Şaka gibi gerçekten iyi ki yandex dns kullanıyorum. Google gibi büyük bir şirketin isminin bunlarla karalanması gerçekten üzücü
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
En önemli nokta şuan için şu :Siz ne kadar önlem alsanızda gelişen durumlar neticesinde her zaman bir sıkıntı altında olacağımız. Bir coinin spekülasyon hareketlerinden tutun , borsada hareketlerine takip ettiğimiz kadar bu tarz önem arzeden güvenliğe dair gelişmeleride sıkı sıkıya takip etmeliyiz. Bu sadece CryptoCurrency'e dair birşey değil bakınız:Facebook,kimlik bilgilerimiz.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bu dns muhabbeti yüzünden canımız sıkılacak gibi oldu kaç tane ilgili başlık var sayamadım bile. Artık piyasa öyle değişik bir moda girdi ki eskiden hemen dengeler bozulurdu an itibariyle çok da bir şeyi bozmamış görünüyor Grin Ether yine devam ediyor fazla etkilenmeden.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Hackler havada ucusuyor bokunu cıkartacaklar piyasanın insanın gireceği varsada girmeyecek bu nedir .....
newbie
Activity: 224
Merit: 0
bir miktar olumsuz etkileyecektir tabi ki ama öyle büyük bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum.kısa sürede tekrar toparlar kendi diye düşünüyorum.
member
Activity: 280
valla, ethereum çok büyük kayıp yaşamadı bu DNS hacklemesinden dolayı bakalım, ileride bir değişiklik olacak mı
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Çok daha fazla olabilirdi . Belki erken davranmışlar bakmışlar 15bin eth tamam demişler bize bukadar yeter koskocaman iş yapmışlar açık bulma hackleme daha fazla yapabilirlerdi Binance ye yolladılarsa Binance salmaz onları .Olayı gördüğüm anda walletı nasıl boşalttım bilemedim . Sağa sola yolladım ne varsa böyle durumlarda aslında hiç güvende olmadığımız duygusu uyanıyor insanda . Tamam Blockchain'e inanıyoruz eyvallah da private key , json a inanmıyoruz. İnsanlar soğuk cüzdan ya da metamask kullanın diyor da . Onlarda pek garanti durmuyor . Şifre üstüne şifre birtanesi kaybolursa ne yaparım bilmiyorum
full member
Activity: 490
Merit: 193
Bence ethereuma bundan dolayı pekte birşey olmaz çünkü bu myetherwalletla yani ethereumla alakalı bir konu değil.daha çok google ı ilgilendiriyor diye biliyorum.ama sinek ufakta olsa mide bulandırıyor tabi hack ve ethereum kelimelerinin aynı cümle içinde geçmesi bile bazı insanlara panik yaptırıp satışa sebep olabiliyor.o yüzden kısa sürede toparlanıp 700 üstüne çıkar yakında
full member
Activity: 490
Merit: 105
bu tür olaylar eth fiyatını etkilemez diye tahmin ediyorum aksine google hisseleerinde olumsuz yönde hareketliliğe sebeb olabilir.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Ether hakkında kasıtlı fudlar yapılıyor sanki bu aralar.sonuçta bu açıkla sadece new değil private keyle giriş yapılan tüm coinlerin private keyleri çalınabilir, hatta şifreleriniz bile çalınabilir.ama haberlere bakarsanız sanki sadece ethereum etkilenmiş gibi lanse ediliyor bu işten.mayısta çok daha iyi rakamlarla göreceğimiz düşünüyorum ethereumu.bu haberler anlık satış getirir sadece
full member
Activity: 742
Merit: 112
mewdeki hack olayının yayılmasından sonra etherde gerileme oldu ama panik olacak durum yok. aylar sonra etherin önünde harika fırsat var artık. 3 hafta önce bunu söylemezdim. hackden sonra zaten gerileme yaşadı. fiyatlamayı bitirirlerse ki bitcoin 8000'in altına sarkmaz ise sorun olacağını sanmam.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
ETH hack yüzünden düşmedi eth sözleşmedeki kod açığından dolayı etkilendi ve bunun etkisi komple piyasaya yansıdı, altı üstü 200eth çaldı hackerlar
member
Activity: 252
OPEN GAMING PLATFORM
Bütün piyasa olumsuz etkilendi zaten. Ama uzun vadede bir etkisi olmaz bence. Forumda haberini gördüm hesabıma girdim tekrar moralim bozuldu.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bence d ebu mew w 2fa tarzında ek bir güvenlik uygulaması getirilmesi bu gibi durumlarda zararı önleyebilir . Ama yapı olarak ne kadar uygun bilemiyorum. Hele ki 10-20 tane cüzdan kullananlar için durum biraz karılık hale gelebilir.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Google dns hacklenmesi Ethereum’un kendisinden kaynaklı bir kusur değil. Anlık refleks satışları olsa da kısa sürede toparlanacaktır.
Pages:
Jump to: