Pages:
Author

Topic: Google dns hacklanmesi sonuca ETH ne olur - page 6. (Read 769 times)

full member
Activity: 448
Merit: 124
olay hakkında çıkan haberlerden birisini paylaşayım. Mutlaka girilen sitenin ssl sertifikası geçerli mi değil mi diye kontrol etmek gerekiyor.

https://www.theverge.com/2018/4/24/17275982/myetherwallet-hack-bgp-dns-hijacking-stolen-ethereum
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
24.000 Etherle mi bütün ethler hacklenmiş oluyor? Bu rakam dandik bir iconun softcap yapamamış hali. Hiçbir şey olmaz, zaten bu olay dilleneli neredeyse 24 saat oldu 8o da benim bildiğim), ethereum hala aldı istimini gidiyor. Etherumu dandik coinlerle/tokenlerle karıştırmayın, son genel düşüşte bile btcnin çakılmasına rağmen epey direndi, ondan sonra düşmeye başladı.

Dayıcım sr olmuşsun ama olmamışsın. Buldukları, hackledikleri hesaplardaki bütün ETH ve erc20 tomenleri alıyolar çalışıyolar, kendi hesaplarına aktarıyorlar. Şimdi oldumu anladınmı ?
jr. member
Bountyhive.io
Arkadaşlar ne yapmalıyım diye düşünen var ise mew de ETH si olan google dns kullananlar, düşünmeyi bırakın ilk iş google dns kullanıma kapanmış diyorlar dns değiştirin yada dns kullanmayın . ETH leri cüzdan değişimi yapın borsa hesabınıza atın mew den çekip. Hackerlar halen işlemlerini devam ettirmekde güvene alın kendinizi.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Şaşırdım hiç bir şey olmadan yoluna devam ediyor eskiden böyle olmazdı bu olaylar neyse yola devam diyoruz gençlik.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
DNS kayıtları değiştirildikten sonra sisteme private key ile giriş yapan kullanıcılar etkilendi. Bu adresler hariç diğer adreslerin etkilenmesi söz konusu değil. Ethereum'a da hiç bir şey olmaz.
full member
Activity: 239
Merit: 100
Dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum Etherscan.io adresiniz de hareketlilik var mı kontrol edin
bir önlem olarak da.
Hesabınızda şüphelediğiniz bir hareket olmasa dahi hesabınızdaki token yada ethereum’larınızı başka bir cüzdana aktarın. ne olur olmaz  Smiley
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
24.000 Etherle mi bütün ethler hacklenmiş oluyor? Bu rakam dandik bir iconun softcap yapamamış hali. Hiçbir şey olmaz, zaten bu olay dilleneli neredeyse 24 saat oldu 8o da benim bildiğim), ethereum hala aldı istimini gidiyor. Etherumu dandik coinlerle/tokenlerle karıştırmayın, son genel düşüşte bile btcnin çakılmasına rağmen epey direndi, ondan sonra düşmeye başladı.
jr. member
Bountyhive.io
Google dns adresinlerinin hacklendiği konuşuluyor.
https://etherscan.io/address/0xb3aaaae47070264f3595c5032ee94b620a583a39

Bütün ETH tokenleri adresine çeken hacker grubu hakkında görüşleriniz nelerdir?

Eth adresinin kullanılmaz olacağı ve eth yanacağı gibi söylem ve çeşitleri mevcut. Sizin görüşleriniz neler ?
Pages:
Jump to: