Pages:
Author

Topic: Google dns hacklanmesi sonuca ETH ne olur - page 4. (Read 769 times)

full member
Activity: 462
Merit: 100
çok etkileyeceğini düşünmüyordum ve nitekimde öyle oldu. Düşüşe rağmen çabuk toparladı. Bundan sonra da ETHun yükleşine devam etmesini bekliyorum.
member
Activity: 406
Merit: 10
Bitcoin düşüşü ve ethereum kar satışları ile yakın zamanlara gelmesi yanlış anlamaya neden olmasın. Aman aman etki etmez.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Olayın ethereum ile alakası yok, bu nedenle fiyata etki edeceğini sanmam. İniş çıkış normal seyrine devam eder.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
binance hack olayından sonra bitcoindeki düşüşü hatırlayın. birileri zulada hazırlık içinde. böyle haberleri sanki bilerek servis ediyorlar. ikide bir ve ne zaman tamam artık biraz olsun rahatladık desek yine hack mack olayları. google dns üzerinden değil belki pishing yaptıracak mailleri sürdüler birileri gelip bu tuzağa düştü.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Cidden piyasa iyicenek spekülasyonlarla dönmeye başladı ne olacak bu işin sonu merakla bekliyorum ama keriz sirkelediler alttan alacaklar bayağı artacak
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Resmen piyasayi haberlerle yönetiyorlar. Bu dns muhabbeti suphesiz piyasaya olan guveni yipratti. Sadece eth degil tum kripto dunyasini etkiler ve etkiliyor. Erc20 vakasi da tuzu biberi oldu..
newbie
Activity: 112
Sadece etherium degil ki, bugun goruyoruz ki butun market etkilendi. Tam moralimiz duzeliyordu tekrar geri cekilmeler basladi. Ne zaman guzel hareketler baslasa arkasindan boyle haberler geliyor
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Umarım piyasayı fazla etkilemez.Ama bu tip hack olayları güven sarsmaya devam ediyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Aksine bugunki düşüşün nedeni bu ve tokenlerdeki bug söylentisi gibi görünüyor. Bilinçli olarak bu haberleri yayıyorda olabilirler
full member
Activity: 476
Bugünkü düşüşlerde bu hacklenme mevzularının etkisi yoktur diye düşünüyorum, ufak bir geri çekilme oldu yarından sonra tekrar artışlar gelicektir, düzgün bir boğa görelim bıraksınlar artık ya.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Dear victims,

We, MyEtherWallet team, sincerely apologize for what happened yesterday. We have worked very hard to fix the issue!
To be able to return all tokens lost(ERC-20's), we need to verify that we aren't returning ETH to the wrong addresses.
As you know a lot of rerouting has taken place with thousands of transactions. We need your MyEtherWallet address to find the original(the start) of all the transactions.

To be elligible for your lost tokens returned, we need your ETH(MyEtherWallet address). Send us the minimum amount so that we can verify it is indeed you making the transaction to this address: 0xd04a41dfb330a96e501c36ba55d91496d8c102d5
Make sure to reply to this post with your name and ETH address!
We will trace back all your lost ETH and return it to your transaction address.

Our sincerest apologies and we hope you continue to use MyEtherWallet!

Regards,
The MyEtherWallet Team

adamların yaptığı açıklama bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem de kayıplarınızı bildirin size geri döneceğiz veya iade edeceğiz tarzında açıklamalar var .. bende şuanlık bi sıkıntı yok(umarım olmaz) eğer tokenleri kaybolan arkadaşlar varsa yorumlar kısmında bunu görebilir ve https://etherscan.io/address/0xb3aaaae47070264f3595c5032ee94b620a583a39#comments bu linkten ulaşabilirler.

Hocam başka bir dolandırıcı daha, başka bir şey değildir o hesap. ETH çalan hesabı daha spam olarak uyarı koymamışlar.
full member
Activity: 686
Merit: 111
Dear victims,

We, MyEtherWallet team, sincerely apologize for what happened yesterday. We have worked very hard to fix the issue!
To be able to return all tokens lost(ERC-20's), we need to verify that we aren't returning ETH to the wrong addresses.
As you know a lot of rerouting has taken place with thousands of transactions. We need your MyEtherWallet address to find the original(the start) of all the transactions.

To be elligible for your lost tokens returned, we need your ETH(MyEtherWallet address). Send us the minimum amount so that we can verify it is indeed you making the transaction to this address: 0xd04a41dfb330a96e501c36ba55d91496d8c102d5
Make sure to reply to this post with your name and ETH address!
We will trace back all your lost ETH and return it to your transaction address.

Our sincerest apologies and we hope you continue to use MyEtherWallet!

Regards,
The MyEtherWallet Team

adamların yaptığı açıklama bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem de kayıplarınızı bildirin size geri döneceğiz veya iade edeceğiz tarzında açıklamalar var .. bende şuanlık bi sıkıntı yok(umarım olmaz) eğer tokenleri kaybolan arkadaşlar varsa yorumlar kısmında bunu görebilir ve https://etherscan.io/address/0xb3aaaae47070264f3595c5032ee94b620a583a39#comments bu linkten ulaşabilirler.
newbie
Activity: 23
Adam geldi patlattı hesapları aldı ETH'leri kaybettirdi izini ortalığı cacık yapıp bıraktı.
newbie
Activity: 23
Şimdide Dns değil matemask'tan kaynaklı olduğu söyleniyor.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Artık eth düşmeye başladı bile. Ama benm fikrimce kısazamanlı bir düşüş olur. fazla uzun sürmez
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
bişey olacağı yok.ola devam ederler.
member
Activity: 322
Merit: 23
Kimisi dns diyor kimisi play storeden indirilen sahte matemaskı kullananlardan kaynaklanmış diyor. Net bilgi yok mu?
Dikkat etmeyenin küçük bir hatası nelere mal oluyor. Sanal ortam her an için risk barındırıyor. Her zaman dikkatli ve temkinli olmak laazım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
aşağı yukarı 70$'lık bir düşüş olmuş pek birşey olacağını zannetmiyorum genede yapacakları vurguna bağlı değişiklik gösterebilir.
member
Activity: 364
Merit: 10
Bana kalırsa hiç bir şey olmaz. Dün gece gördüğümüz küçük düşüş böle bir haber esnasında oldukça olağan fakat bu işin uzun süreceğini yada Ethereum'un büyük bir yara alacağını düşünmüyorum.
full member
Activity: 434
Açıkcası bu tür haberlere itibar edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ve bunun gibi bir çok saldırı kolay kazanç amacıyla yapıldı ve yapılacaktır fakat Ethereum kapasite bakımından bu kadar büyük ve güçlü iken emin adımlarla yükselişine devam edecektir.
Pages:
Jump to: