Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 18. (Read 81124 times)

full member
Activity: 378
Merit: 126
October 25, 2017, 05:13:28 AM
Demarsac και λοιποί φίλοι
Σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να το γυρίσω λίγο στο bitcoin gold για να δω τι γίνεται και με αυτό.
Γενικά, για το συγκεκριμένο, υπάρχουν αμφίρροπες γνώμες για το μέλλον του αλλά ίσως να αξίζει το "ρίσκο" τώρα που είναι νωρίς ακόμα (κάπως, γιατί θα υπάρχει αριθμός premined).

Βέβαια, τα pools που το υποστηρίζουν, δεν τα λες και από τα καλύτερα... βλέπε minergate

Ποια είναι η γνώμη σου?

Είναι νωρίς ακόμα
Όμως η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι ψιλοαπατεωνιά το όλο εγχείρημα
Μακάρι να πετύχει γιατί βολεύει ο ανταγωνισμός μεταξύ των crypto όσους απο εμας κάνουν GPU Mining

Καλές σκέψεις
Βέβαια το μπιτκον εχει παει στο θεο εξαιτιας του χρυσου.
ευελπιστει ο κοσμακης να ερθει ενα δευτερο μπιτκοιν κας για να παρει δωρεαν χρημα

που απο οτι φαινεται ετσι θα γινει
sr. member
Activity: 504
Merit: 272
October 25, 2017, 03:51:55 AM
Σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να το γυρίσω λίγο στο bitcoin gold για να δω τι γίνεται και με αυτό.
Γενικά, για το συγκεκριμένο, υπάρχουν αμφίρροπες γνώμες για το μέλλον του αλλά ίσως να αξίζει το "ρίσκο" τώρα που είναι νωρίς ακόμα (κάπως, γιατί θα υπάρχει αριθμός premined).

Βέβαια, τα pools που το υποστηρίζουν, δεν τα λες και από τα καλύτερα... βλέπε minergate

Ποια είναι η γνώμη σου?

Είναι νωρίς ακόμα
Όμως η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι ψιλοαπατεωνιά το όλο εγχείρημα
Μακάρι να πετύχει γιατί βολεύει ο ανταγωνισμός μεταξύ των crypto όσους απο εμας κάνουν GPU Mining
sr. member
Activity: 700
Merit: 265
October 25, 2017, 03:18:34 AM

Ποια είναι η γνώμη σου?
sr. member
October 25, 2017, 02:13:03 AM
ok το πρόβλημα μου λύθηκε επανήλθαν οι ταχύτητες με το παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ.

mazda323f: No prob

bisba: Οχι είσαι κομπλέ, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο

newbie
Activity: 14
Merit: 0
October 24, 2017, 05:20:44 PM
ok το πρόβλημα μου λύθηκε επανήλθαν οι ταχύτητες με το παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ.
full member
Activity: 202
Merit: 100
October 24, 2017, 05:03:36 PM
ok το εκανα δουλευει

σκαβω με optiminer και βλεπω απο 4.4 I/s - 11 S/s ...δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα

υπαρχει καλυτερος miner?

ειμαι με στοκ bios και με οχι παλιους drivers με την rx 480 nitro 8g

to .bat μου

SET GPU_FORCE_64BIT_PTR=1

optiminer -s zero.suprnova.cc:6568 -u bisbaa.user -p 1 -m 8080

να συμπληρωσω κατι?

παιδες μια γνωμη για τα παραπανω?

Μία χαρά είσαι 11 S/s με την 480
γεια σου φιλε demar ευχαριστω για ην απαντηση...

το .bat το εχω ετσι σκετο....χρειαζεται κατι για optimize η ειναι οκ?
sr. member
October 24, 2017, 04:28:48 PM
μήπως γνωρίζεις πια έκδοση είναι γιατί έχασα λίγο την μπάλα

Είναι αυτοί οι beta που λέει for blockchain compute. Δεν θυμάμαι το νούμερο τώρα, το googlare αυτό που σου γραψα κ θα το βρεις εύκολα
newbie
October 24, 2017, 04:11:25 PM
μήπως γνωρίζεις πια έκδοση είναι γιατί έχασα λίγο την μπάλα
sr. member
October 24, 2017, 04:03:09 PM
Καλησπέρα και από μένα σας παρακολουθώ περίπου 4 μήνες και είπα να δοκιμάσω και εγώ μιας και έχω 2 rx480 8g. Έκανα όσα αναγράφονται στην αρχή για custom bios και όλα έγιναν με μεγάλη επιτυχία. Το θέμα είναι ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες μειώνετε συνεχώς η απόδοση των καρτών από τα 54mh τώρα έχω μόνο 49mh και συνεχώς μειώνετε. Έχω τους τελευταίους drivers 17.10.1. είδα στη σελίδα 23 πως αναφέρετε αυτό το πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. μπορώ να κάνω κάτι να επανέλθει η ταχύτητα στα παλιά επίπεδα?

Πρέπει να αλλάξεις drivers κ να βάλεις αυτούς που διορθώνουν το πρόβλημα με το Dag
Μετά θα δεις ότι θα επανέλθεις αμέσως σε hashing
sr. member
October 24, 2017, 04:01:05 PM
είχες δίκιο για την εικονική μνήμη ήταν απενεργοποιημενη την ενεργοποιησα στα 32g άλλα δυστυχώς δεν άλλαξε η απόδοση. το pc έχει 16g ram.

Σε ethOS θα είσαι οκ
Ο optiminer-zero είναι optimized για linux
sr. member
October 24, 2017, 03:59:39 PM
ok το εκανα δουλευει

υπαρχει καλυτερος miner?

to .bat μου

να συμπληρωσω κατι?

Μία χαρά είσαι 11 S/s με την 480
newbie
October 24, 2017, 01:30:50 PM
είχες δίκιο για την εικονική μνήμη ήταν απενεργοποιημενη την ενεργοποιησα στα 32g άλλα δυστυχώς δεν άλλαξε η απόδοση. το pc έχει 16g ram.
full member
October 24, 2017, 09:43:35 AM
ok το εκανα δουλευει

υπαρχει καλυτερος miner?

to .bat μου

να συμπληρωσω κατι?

sr. member
Activity: 617
Merit: 253
October 24, 2017, 09:39:12 AM
Παίδες καλημέρα και καλώς σας βρήκα,
διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου ποστ. έχω ψιλο-πελαγώσει ως εντελώς άσχετος. έχω αγοράσει και στήσει rig με 3 κάρτες Νιτρο 570+ και νόμιζα ότι είναι εύκολο το σετάρισμά τους. αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ δουλεύει σταθερά με την μία κάρτα όταν βάζω δεύτερη και τρίτη είτε κολλάει το Clay και δεν ξεκινά το mining ποτε, είτε όταν ξεκινάει μετά από λίγη ώρα σταματάει κολλάει όλος ο υπολογιστής.  Εν ολίγοις σταθερότητα καμία. any help θα ήταν πολύτιμη για την ασχετοσύνη μου. δεν θέλω να πειραματιστώ με overclocking απλά να δουλέψουν σταθερά σε πρώτη φάση. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση 

Βαλε εικονική μνημη, μαλλον αυτο ξεχασες να κανεις
newbie
October 24, 2017, 09:01:16 AM
Καλησπέρα και από μένα σας παρακολουθώ περίπου 4 μήνες και είπα να δοκιμάσω και εγώ μιας και έχω 2 rx480 8g. Έκανα όσα αναγράφονται στην αρχή για custom bios και όλα έγιναν με μεγάλη επιτυχία. Το θέμα είναι ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες μειώνετε συνεχώς η απόδοση των καρτών από τα 54mh τώρα έχω μόνο 49mh και συνεχώς μειώνετε. Έχω τους τελευταίους drivers 17.10.1. είδα στη σελίδα 23 πως αναφέρετε αυτό το πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. μπορώ να κάνω κάτι να επανέλθει η ταχύτητα στα παλιά επίπεδα?
sr. member
October 24, 2017, 05:04:30 AM

Άσχετο με το thread και το έχω ανεβάσει στο σημείο που πρέπει σε άλλο σημείο του forum
αλλά για να μην λέτε ότι δεν σας το είπα και εδώ:

Παρέλαβα 2 Antminer D3 σήμερα και τα εκτελωνίζω.

Αύριο θα τα έχω και τα 2 στα χέρια μου

Το ένα θα το κρατήσω για μένα, το άλλο το πουλάω

Τροφοδοτικό δικό μου (καλύτερο ποιοτικά απο της Bitmain) EVGA

Όποιος ενδιαφέρεται pm

Η τιμή είναι 5.000 Ευρώ όλα μέσα (τροφοδοτικό, εκτελωνισμός, κλπ)

ΥΓ.  Θα το δώσω στην πρώτη σοβαρή πρόταση χρονικά που θα λάβω σε pm
newbie
Activity: 1
October 24, 2017, 03:24:25 AM
Παίδες καλημέρα και καλώς σας βρήκα,
διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου ποστ. έχω ψιλο-πελαγώσει ως εντελώς άσχετος. έχω αγοράσει και στήσει rig με 3 κάρτες Νιτρο 570+ και νόμιζα ότι είναι εύκολο το σετάρισμά τους. αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ δουλεύει σταθερά με την μία κάρτα όταν βάζω δεύτερη και τρίτη είτε κολλάει το Clay και δεν ξεκινά το mining ποτε, είτε όταν ξεκινάει μετά από λίγη ώρα σταματάει κολλάει όλος ο υπολογιστής.  Εν ολίγοις σταθερότητα καμία. any help θα ήταν πολύτιμη για την ασχετοσύνη μου. δεν θέλω να πειραματιστώ με overclocking απλά να δουλέψουν σταθερά σε πρώτη φάση. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση 
sr. member
October 24, 2017, 01:13:51 AM
ρε παιδια τελικα τα καταφερα και εκανα να λειτουργησει supernova me to ZERO (ZER).
αλλα πως γηνετε η επιβεβαιωση Confirmed: 0.0000 ZERO ,τι πρεπει να κανω για να καταχωριθουν στο ταμειο μου /???

Πρέπει να γίνουν 720 block confirmations πρωτα
Δλδ. Λίγο παραπάνω από μια μέρα περίπου και θα αρχίσεις να τα βλέπεις confirmed
full member
October 23, 2017, 06:44:07 PM
το κανει μονο του ανα μερα νομιζω
newbie
Activity: 22
October 23, 2017, 09:44:24 AM
Καλησπέρα και thx for the info!!
χάθηκα λίγο...
[2017-10-23 17:42:34.434] [info] [GPU0]  5.4 I/s 9.4 S/s (5s) 5.4 I/s 10.8 S/s (1m)

αυτό σημαίνει 10H/S? Άρα στο whattomine βάζουμε αυτό για calculations?

Επίσης υπάρχει τρόπος ο Miner να δείχνει και θερμοκρασία;(windows)
Pages:
Jump to: