Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 15. (Read 81124 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 272
November 13, 2017, 06:15:29 AM
Kalimera se olous.
Loipon meta apo 2 mines meletis se auto to forum kai ypomonis na paralavo ta eksartimata katafera kai eftiaksa k egw to diko mou Rig mesa se Server Frame.Poly analytiko to prwto Post tou Dermasac opws kai protasis apo alla paidia pou me voithisan arketa.

Loipon i oli diadikasia kostise 3000euro kai to Rig exei 5x AMD Saphire Nitro RX580 kai 1 AMD Rx 480.Me windows 10 leitourgiko kai ola pros to paron default rymthisis to systima exei 125mh/s.opws evgala tis kartes apo to kouti kai tis evala sto Rig exoun apodosi 21mh/s i kathe mia.To Rig douleui edw kai 3 meres, se ena dwmatio me thermokrasia (20o) kai parakolouthontas to vlepw pws anevazi ti thermokrasia sta ipsi tou dwmatiou.ti mporo na meiwsw stis kartes gia na min exw tosi thermotita?Mesw MSI afterburn opws diavazo alla ti akrivos na kanw gia autes tis kartes?

Episis tha ithela kapies odigies sto pws na kanw tis kartes mou na dinoun 29-30mh/s opws diavazo pws mporoun na apodosoun?An k auto ksero pws tha mou dini perissoteri thermotita....
Opws sas eipa stis kartes den exw piraksi tpt akomi oute katanalwsi reumatos (fotovoltaika etsi den me endiaferi k poly auto) oute overclock.

Pantws xreiazete arketi wreksi kai diavasma gia na petyxis ola osa xreiazonte gia ena RIG.Egw ekei pou nomiza pws teleiwsa me ola auta molis to katafera na doulepsi vlepw pws akomi exw alla tosa na rymthiso....I ikanopoiisi omws pou pairnis otan vlepis kati pou etoimazis apo to miden na douleui den tin allazo me tpt.

Μπράβο σου φίλε μου και καλωσήρθες στον κόσμο του mining

Για να έχεις τόσο μικρή απόδοση (ακόμα και με stock) κάρτες σημαίνει ότι οι drivers που έχεις βάλει δεν είναι oi blockchain

Άλλαξε τους drivers πριν απο οτιδήποτε άλλο να φτάσεις στο 25-27 MH/s να μην χάνεις χρόνο και χρήμα και μετά τα βλεπουμε τα υπόλοιπα
newbie
Activity: 6
Merit: 0
November 13, 2017, 05:43:33 AM
Kalimera se olous.
Loipon meta apo 2 mines meletis se auto to forum kai ypomonis na paralavo ta eksartimata katafera kai eftiaksa k egw to diko mou Rig mesa se Server Frame.Poly analytiko to prwto Post tou Dermasac opws kai protasis apo alla paidia pou me voithisan arketa.

Loipon i oli diadikasia kostise 3000euro kai to Rig exei 5x AMD Saphire Nitro RX580 kai 1 AMD Rx 480.Me windows 10 leitourgiko kai ola pros to paron default rymthisis to systima exei 125mh/s.opws evgala tis kartes apo to kouti kai tis evala sto Rig exoun apodosi 21mh/s i kathe mia.To Rig douleui edw kai 3 meres, se ena dwmatio me thermokrasia (20o) kai parakolouthontas to vlepw pws anevazi ti thermokrasia sta ipsi tou dwmatiou.ti mporo na meiwsw stis kartes gia na min exw tosi thermotita?Mesw MSI afterburn opws diavazo alla ti akrivos na kanw gia autes tis kartes?

Episis tha ithela kapies odigies sto pws na kanw tis kartes mou na dinoun 29-30mh/s opws diavazo pws mporoun na apodosoun?An k auto ksero pws tha mou dini perissoteri thermotita....
Opws sas eipa stis kartes den exw piraksi tpt akomi oute katanalwsi reumatos (fotovoltaika etsi den me endiaferi k poly auto) oute overclock.

Pantws xreiazete arketi wreksi kai diavasma gia na petyxis ola osa xreiazonte gia ena RIG.Egw ekei pou nomiza pws teleiwsa me ola auta molis to katafera na doulepsi vlepw pws akomi exw alla tosa na rymthiso....I ikanopoiisi omws pou pairnis otan vlepis kati pou etoimazis apo to miden na douleui den tin allazo me tpt.
sr. member
November 13, 2017, 05:37:08 AM
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω μια και είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ.  Smiley
Εδω και έναν περίπου μήνα κάνω mining zero στο suprnova με withdraw στο wallet του cryptopia. Σήμερα ανακάλυψα ότι η μεταφορά των χθεσινών zero δεν έχει γινει στο cryptopia. Ξέρει κανείς κάτι; Υπάρχει πρόβλημα με το wallet? Αν ναι τι κάνουμε; υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο; αυτά τα ολίγα .... Grin

Υπάρχει θέμα με το ανταλλακτήριο. Μόλις καταλάβει το cryptopia ότι το bug δεν έχει καμμια σχέση με το zero θα το επαναφέρει

Δεν υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο προς το παρόν

Έχεις 2 επιλογές
1) Κρατάς τα zero σε πορτοφόλι εκτός cryptopia
2) Κάνεις mining άλλο crypto μέχρι να το φτιάξουν

Ok το διόρθωσαν στο cryptopia  Wink

ΙΣΧΥΕΙ

Ευχαριστούμε για το update chrizzzgr
sr. member
November 13, 2017, 05:36:09 AM
ενα καλο ανταλακτιριο καποιοσ μπορει να μου πει Huh

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Γιατί
1) δεν προσφέρουν όλα τα ανταλλακτήρια όλα τα crypto
2) Κάποια ανταλλακτήρια προσφέρουν διαφορετικά πράγματα απο κάποια άλλα

Γενικά αν σε βοηθάει εγώ χρησιμοποιώ πολύ χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα τα εξής:

Bitfinex
Kraken
Poloniex
Bittrex
Livecoin
Cryptopia
newbie
Activity: 5
November 13, 2017, 04:40:10 AM
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω μια και είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ.  Smiley
Εδω και έναν περίπου μήνα κάνω mining zero στο suprnova με withdraw στο wallet του cryptopia. Σήμερα ανακάλυψα ότι η μεταφορά των χθεσινών zero δεν έχει γινει στο cryptopia. Ξέρει κανείς κάτι; Υπάρχει πρόβλημα με το wallet? Αν ναι τι κάνουμε; υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο; αυτά τα ολίγα .... Grin

Υπάρχει θέμα με το ανταλλακτήριο. Μόλις καταλάβει το cryptopia ότι το bug δεν έχει καμμια σχέση με το zero θα το επαναφέρει

Έχεις 2 επιλογές

Ok το διόρθωσαν στο cryptopia  Wink
newbie
Activity: 1
November 12, 2017, 04:33:05 AM
Καλημέρα σε όλους,

Ελπίζω το post μου να ταιριάζει στο topic.

Λοιπόν σκάβω εδώ και περίπου 2μιση μήνες. Έβγαλα 2 ETH, δυστυχώς έχω 6 GTX 1060 3gb G1 οπότε τα περιθώρια μου είναι περιορισμένα.

Πριν 2 μέρες πήρα το ραβασάκι της ΔΕΗ, 450€ για 2100KWh, όπου 2 μήνες από τους 4 τους λογαριασμού περιέχουν mining.

Ακούω συμβουλές undervolt (δεν ξέρω και πως), πούλα, hold κτλ.

Θα αλλάξω πάροχο αλλά το πρόβλημα είναι οτι όλα τα άλλα ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλ χρεώνονται με τις 2100KWh και έτσι γίνεται το πάρτυ στο λογαριασμό. Ο νέος πάροχος οκ με συνέπεια στην πληρωμή θα μου γλιτώσει 50-60€.

Το rig μου κόστισε 2.700€ σχεδόν, με τα σημερινά δεδομένα απόσβεση σε 30μήνες (που δεν έχω λόγω 3gb), εκτός αν εκτοξευτεί το ETH.

Θα ήθελα τη γνώμη και συμβολή σας διότι είμαι πολύ στα χαμένα.

Ευχαριστώ.
full member
Activity: 213
Merit: 100
November 11, 2017, 05:41:06 PM
link?

Ψάξε στο Newegg. Τώρα η vega56 είναι στα $409. Σε amazon & newegg μπορείς να βρεις gtx1070 με $390.

Θα μπορώ να σου απαντήσω σε 2-3 μέρες που θα βάλω το καινούργιο RIG με τις 1070ti
να δουλέψει και θα κάνω συγκρίσεις

Ευχαριστώ Demar, περιμένω νεότερα. Επίσης αν μπορείς κάνε μια αναφορά για ποιό νόμισμα είναι καλύτερο για mining σε Windows αυτή τη στιγμή.

Είναι θέμα Windows 7 που δεν αναγνωρίζει την 5η
Υπάρχει patch που το διορθώνει αυτό

Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα σε Win7, και προσπαθούσα με patches κλπ αλλά τελικά έφταιγε το ότι οι drivers της amd είναι ιδιότροποι και θέλουν σωστή εγκατάσταση. Δοκίμασε απεγκατάσταση με ddu σε safe mode, μετά επανεκκίνηση και εγκατάσταση των blockchain drivers (αν είσαι από τους "παλιούς" και ξέρεις πως να εγκαταστήσεις χειροκίνητα drivers μέσω των αρχείων inf, ακόμα καλύτερα). Αν οι κάρτες σου έχουν modded bios, πρέπει να βάλεις το clockwork patch αφού εγκαταστήσεις τους drivers, ΠΡΟΤΟΥ κάνεις επανεκκίνηση.
newbie
Activity: 68
November 11, 2017, 04:28:40 PM
Καλησπέρα παιδια
εδω και κανα οχταμηνο εφιαξα εναrig με 4 RX480.
Ολα μια χαρα δουλευαν μεχρι χτές.
Έπεσε στα χέρια μου μια RX560 και αφού ήταν τζάμπα είπα να την βάλω πάνω στο rig
Απο εκείνη τη στιγμή και δεν αναγνωρίζει την 5η κάρτα και αναφέρει κωδικό σφάλματος  code 43
έχω windows 7 τους τελευταίους drivers εχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις και αλλαγες risers.
Καθε φορα διαβάζει τις 4 απο τις 5 κάρτες
Καμμια ιδέα πως να το φτιάξω

Που μπορώ να το βρώ?
sr. member
November 11, 2017, 12:39:32 PM

Έχεις 2 επιλογές
sr. member
November 11, 2017, 12:36:50 PM
Καλησπέρα παιδια
Έπεσε στα χέρια μου μια RX560 και αφού ήταν τζάμπα είπα να την βάλω πάνω στο rig
Απο εκείνη τη στιγμή και δεν αναγνωρίζει την 5η κάρτα και αναφέρει κωδικό σφάλματος  code 43
έχω windows 7 τους τελευταίους drivers εχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις και αλλαγες risers.

newbie
Activity: 68
November 11, 2017, 11:09:39 AM
Καλησπέρα παιδια
newbie
Activity: 5
November 11, 2017, 04:22:22 AM
Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω μια και είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ.  Smiley
sr. member
November 11, 2017, 04:07:52 AM
PPLNS η PPS ποια η διαφορα στην πληρομη και ποια προτινετε για μιναρισαμα στο σπιτι με GPUS- CPUS

PPLNS
Είναι πιο δίκαιη μοιρασιά και σε πιο τακτά χρονικά διαστήματα
sr. member
November 11, 2017, 04:06:48 AM
Demar και παρέα,

Αυτή τη στιγμή που μία GTX1070 και μια Vega56 μπορούν να βρεθούν του κουτιού με $400, ποιά θεωρείται καλύτερη αγορά;
Αξίζει κανείς να δώσει $50 παραπάνω για μια GTX1070Ti;
Ή μήπως καλύτερα RX580 8GB με $280;

Επίσης ποιο νόμισμα έχει την καλύτερη απόδοση για Windows αυτή τη στιγμή;

Θα μπορώ να σου απαντήσω σε 2-3 μέρες που θα βάλω το καινούργιο RIG με τις 1070ti
να δουλέψει και θα κάνω συγκρίσεις
member
Activity: 98
Merit: 10
November 09, 2017, 07:50:23 PM
Demar και παρέα,

Αυτή τη στιγμή που μία GTX1070 και μια Vega56 μπορούν να βρεθούν του κουτιού με $400, ποιά θεωρείται καλύτερη αγορά;

link?
full member
Activity: 213
Merit: 100
November 07, 2017, 05:56:24 PM
Demar και παρέα,

sr. member
November 07, 2017, 08:19:08 AM
Ποσά zero βγάζει μια Vega 56 τη μέρα; Να προτιμήσω sapphire ή gigabyte;

Η Vega αυτή τη στιγμή με τον συγκεκριμένο miner για το zero έχει κάποια θεματακια και δεν παίζει.
Τουλάχιστον από όσους έχουν Vega. Προσωπικά δεν έχω Vega και δεν το έχω δοκιμάσει

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη κάρτα σε θέμα τιμής αγοράς/απόδοσης; (ανεξάρτητα από την κατανάλωση ρεύματος)

Για μενα best buy για equihash αλγόριθμους καιτις παραλλαγές τους έχει αποδειχθεί η 1070 αλλά μόνο σε Linux
newbie
Activity: 22
November 07, 2017, 07:05:50 AM

Η Vega αυτή τη στιγμή με τον συγκεκριμένο miner για το zero έχει κάποια θεματακια και δεν παίζει.
Τουλάχιστον από όσους έχουν Vega. Προσωπικά δεν έχω Vega και δεν το έχω δοκιμάσει

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη κάρτα σε θέμα τιμής αγοράς/απόδοσης; (ανεξάρτητα από την κατανάλωση ρεύματος)
sr. member
November 07, 2017, 12:51:33 AM

newbie
Activity: 22
November 06, 2017, 06:02:19 PM
Pages:
Jump to: