Pages:
Author

Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100) - page 14. (Read 81124 times)

sr. member
Activity: 504
Merit: 272
November 20, 2017, 12:42:22 AM
GPU0 Radeon R9 390:MS Hynix
GPU1 Radeon R9 290/R9 390:113-HAWAII_PRO_D5 4GB Elpida
GPU2 Radeon R9 290/R9 390:113- Hynix
GPU3 Radeon R9 380:113

ειναι msi  sapphire και gigabyte αν βοηθαει. mix

AMD Εχεις
Λοιπόν για να μην σε μπερδεύω ο πιο εύκολος τρόπος ειναι:
Πάς στο gedit local.conf και βάζεις globalminer claymore-zcash ενεργό. Όλα τα άλλα απενεργοποιημενα

Κ μετά στο αρχείο Claymore-zcash.stab.conf (με gedit πάλι η nano ότι σε βολεύει)
Και βάζεις όλα τα στοιχεία σου pool, address κλπ.
Μέσα σε αυτό το αρχείο η μορφή είναι Ακριβώς όπως έχεις συνηθίσει από τα Windows
Οπότε θα ξέρεις πως να τα βάλεις
Save - reboot
Allow
μπηκα στο gedit local.conf και απενεργοποιησα τα παντα εκτος του global miner - mem-clock - proxy - flg. σωστα εκανα?
μετα save και
μεσα στο αρχειο nano claymore-zcash.stab.conf δεν υπαρχει κατι. ειναι αδειο. ειναι σωστο να ειναι κενο ?
δεν βλεπω περιβαλλον windows σε αυτο στο αρχειο.
το λειτουργικο μου ειναι ethos.

επισης αχετο με το παρον. οι καρτες 1070 nvidia ας πουμε μια εξαδα σε ενα rig μπορει να τις σηκωσει ενα 1300 evga psu?

1. Το αρχείο Claymore-Zcash.stab.conf δεν θα έπρεπε να είναι άδειο. Παρολαυτα όμως αυτό που θα κάνεις είναι θα αντιγράψεις ακριβώς όπως είναι στα Windows ότι έχει μέσα το config.txt και θα το βάλεις μέσα στο Claymore-Zcash.stab.conf
2. Καλά έκανες με το local.conf
3. Την 6αδα 1070 για να Zero την έχει για πλάκα το 1300. Μπορείς άλλη μια να βάλεις.
Για ETH όμως η για Zcash που καίνε 25-30% περισσότερο ρευμαπρέπει να κάνεις undeevolt γιατί είσαι πολύ οριακά με τις 1070
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
November 19, 2017, 08:26:13 PM
Στα Windows γινετε
member
Activity: 98
Merit: 10
November 19, 2017, 07:43:20 PM
Καλησπέρα,
έχω 7 GPU σε ethos (5 AMD RX 580 και 2 NVIDIA GTX 1070).
όταν ανοιγώ το PC  βλεπει και τις 7 κάρτες,
όταν μπει στο ethos μου δείχνει μόνο τις 580.
τρέχω τον optiminer-zero.
πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση για τις NVIDIA?

δεν μπορεις να κανεις mix nvidia και amd σε ενα rig
newbie
Activity: 16
Merit: 0
November 19, 2017, 06:18:58 PM
Καλησπέρα,
έχω 7 GPU σε ethos (5 AMD RX 580 και 2 NVIDIA GTX 1070).
όταν ανοιγώ το PC  βλεπει και τις 7 κάρτες,
όταν μπει στο ethos μου δείχνει μόνο τις 580.
τρέχω τον optiminer-zero.
πρέπει να κανω κάποια ρύθμιση για τις NVIDIA?
member
November 19, 2017, 10:59:13 AM

AMD Εχεις
Πάς στο gedit local.conf και βάζεις globalminer claymore-zcash ενεργό. Όλα τα άλλα απενεργοποιημενα

Κ μετά στο αρχείο Claymore-zcash.stab.conf (με gedit πάλι η nano ότι σε βολεύει)
Μέσα σε αυτό το αρχείο η μορφή είναι Ακριβώς όπως έχεις συνηθίσει από τα Windows
Save - reboot
Allow
μπηκα στο gedit local.conf και απενεργοποιησα τα παντα εκτος του global miner - mem-clock - proxy - flg. σωστα εκανα?
μετα save και
μεσα στο αρχειο nano claymore-zcash.stab.conf δεν υπαρχει κατι. ειναι αδειο. ειναι σωστο να ειναι κενο ?
δεν βλεπω περιβαλλον windows σε αυτο στο αρχειο.
το λειτουργικο μου ειναι ethos.

επισης αχετο με το παρον. οι καρτες 1070 nvidia ας πουμε μια εξαδα σε ενα rig μπορει να τις σηκωσει ενα 1300 evga psu?
sr. member
November 19, 2017, 03:25:32 AM
Γεια σας

Ειμαι καινουριος στο mining και σκεφτομαι να κανω ενα rig. Απλα εχω μερικες αποριες.

1ον αξιζει να κανω ενα rig ή η αποσβεση θα ειναι πολυ μακροχρονια ξερω οτι πολυ εχουν κανει αυτη την ερωτηση παλαιοτερα αλλα υπολογιζοντας οτι ολο
      και περισσοτεροι miners εχου μπει και η δυσκολεια εχει ανεβει αρα θα ηθελα τα φωτα σας. (εχω φωτοβολταικα και δεν εχω θεμα με το ρευμα)

2ον εχω δει αρκετα βιντεακια στο youtube με rig και αν καταλαβα καλα οι πιο αποδοτικες καρτες ειναι οι 1080ti διορθωστε με αν κανω λαθος. αν επερνα      
      για αρχη 4 τετοιες τι αποδοση θα ειχα περιπου μηνιαιος?

Αυτα για αρχη. Ευχαριστω πολυ.

Με φωτοβολταικά
και με 4x 1080ti

Το Zcash θα σου δώσει αυτή τη στιγμή 450$ το μήνα
Το Zero θα σου δώσει 650$ το μήνα *

* Για τους παλιούς εδώ. (ΝΑΙ τόσο θα δώσει. ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΟΥΕΙ)

ΥΓ. Θα σου απαντήσω και στο pm απλά τρέχω λιγο
sr. member
November 19, 2017, 03:18:25 AM
το Kraken στελνει λευτα στην τραπεζα Huh?

ΝΑΙ εννοείται ότι θέλεις. Ευρώ και Δολλάρια
full member
Activity: 213
Merit: 100
November 18, 2017, 03:21:24 PM
Kalimera se olous.
Loipon meta apo 2 mines meletis se auto to forum kai ypomonis na paralavo ta eksartimata katafera kai eftiaksa k egw to diko mou Rig mesa se Server Frame.Poly analytiko to prwto Post tou Dermasac opws kai protasis apo alla paidia pou me voithisan arketa.

Loipon i oli diadikasia kostise 3000euro kai to Rig exei 5x AMD Saphire Nitro RX580 kai 1 AMD Rx 480.Me windows 10 leitourgiko kai ola pros to paron default rymthisis to systima exei 125mh/s.opws evgala tis kartes apo to kouti kai tis evala sto Rig exoun apodosi 21mh/s i kathe mia.To Rig douleui edw kai 3 meres, se ena dwmatio me thermokrasia (20o) kai parakolouthontas to vlepw pws anevazi ti thermokrasia sta ipsi tou dwmatiou.ti mporo na meiwsw stis kartes gia na min exw tosi thermotita?Mesw MSI afterburn opws diavazo alla ti akrivos na kanw gia autes tis kartes?

Episis tha ithela kapies odigies sto pws na kanw tis kartes mou na dinoun 29-30mh/s opws diavazo pws mporoun na apodosoun?An k auto ksero pws tha mou dini perissoteri thermotita....
Opws sas eipa stis kartes den exw piraksi tpt akomi oute katanalwsi reumatos (fotovoltaika etsi den me endiaferi k poly auto) oute overclock.

Pantws xreiazete arketi wreksi kai diavasma gia na petyxis ola osa xreiazonte gia ena RIG.Egw ekei pou nomiza pws teleiwsa me ola auta molis to katafera na doulepsi vlepw pws akomi exw alla tosa na rymthiso....I ikanopoiisi omws pou pairnis otan vlepis kati pou etoimazis apo to miden na douleui den tin allazo me tpt.

Μπράβο σου φίλε μου και καλωσήρθες στον κόσμο του mining

Για να έχεις τόσο μικρή απόδοση (ακόμα και με stock) κάρτες σημαίνει ότι οι drivers που έχεις βάλει δεν είναι oi blockchain

Άλλαξε τους drivers πριν απο οτιδήποτε άλλο να φτάσεις στο 25-27 MH/s να μην χάνεις χρόνο και χρήμα και μετά τα βλεπουμε τα υπόλοιπα

Σωστός ο demar!
Δες κι αυτό το tutorial για τις Sapphire:
http://1stminingrig.com/best-bios-rom-sapphire-nitro-rx-580-8gb-oc-hynix-memory-30-mhs/

Προσοχή, οι Sapphire έχουν πολλές παραλλαγές στο μοντέλο, δες στο ίδιο site και άλλα tutorials για τα υπόλοιπα μοντέλα.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
November 18, 2017, 10:58:28 AM
Γεια σας

Ειμαι καινουριος στο mining και σκεφτομαι να κανω ενα rig. Απλα εχω μερικες αποριες.

1ον αξιζει να κανω ενα rig ή η αποσβεση θα ειναι πολυ μακροχρονια ξερω οτι πολυ εχουν κανει αυτη την ερωτηση παλαιοτερα αλλα υπολογιζοντας οτι ολο
      και περισσοτεροι miners εχου μπει και η δυσκολεια εχει ανεβει αρα θα ηθελα τα φωτα σας. (εχω φωτοβολταικα και δεν εχω θεμα με το ρευμα)

2ον εχω δει αρκετα βιντεακια στο youtube με rig και αν καταλαβα καλα οι πιο αποδοτικες καρτες ειναι οι 1080ti διορθωστε με αν κανω λαθος. αν επερνα     
      για αρχη 4 τετοιες τι αποδοση θα ειχα περιπου μηνιαιος?

Αυτα για αρχη. Ευχαριστω πολυ.
sr. member
November 18, 2017, 12:47:05 AM

AMD Εχεις

Save - reboot
Allow
member
November 17, 2017, 06:10:31 PM

sr. member
November 17, 2017, 05:05:13 PM
μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια του σεταρισματος σε ethos για btg?

Αν έχεις AMD τότε θα χρησιμοποιήσεις τον claymore-zcash
Αν έχεις Nvidia τότε τον ewbf-zcash

ethOS
globalminer claymore-zcash (h ewbf-zcash)
proxywallet your address
proxypool1 To pool
poolpass1 x

Προτείνω suprnova γιατί εχει την σωστή αλυσίδα και δεν θα κάνεις mining αερα κοπανιστό όπως συνέβει σε άλλα pool τις πρώτες μέρες

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις suprnova είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία
1)Ανοίγεις λογαριασμό στην suprnova
2)Χρησιμοποιείς το user name και worker name που έχεις στην suprnova αντι για proxywallet address

Όποιος έχει στείλει pm που δεν έχω απαντήσει θα τα απαντήσω όλα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.

ευχαρισtώ demar.

πως καταλαβαινω αν εχω nvdia h amd?
1)αν εχω mix;
2)στο local.conf  βαζω 
user name *****
worker name  ****
σ'αυτη την μορφη;

Πες μου τι κάρτες έχεις κ θα σου πω ακριβώς
member
November 17, 2017, 11:53:42 AM

ethOS
proxywallet your address
proxypool1 To pool
poolpass1 x

Προτείνω suprnova γιατί εχει την σωστή αλυσίδα και δεν θα κάνεις mining αερα κοπανιστό όπως συνέβει σε άλλα pool τις πρώτες μέρες

2)Χρησιμοποιείς το user name και worker name που έχεις στην suprnova αντι για proxywallet address

Όποιος έχει στείλει pm που δεν έχω απαντήσει θα τα απαντήσω όλα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.

ευχαρισtώ demar.

πως καταλαβαινω αν εχω nvdia h amd?
1)αν εχω mix;
2)στο local.conf  βαζω 
user name *****
worker name  ****
σ'αυτη την μορφη;
sr. member
November 17, 2017, 10:41:33 AM

ethOS
proxywallet your address
proxypool1 To pool
poolpass1 x

member
November 17, 2017, 07:33:08 AM
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
November 16, 2017, 08:42:27 AM
Η λύση ειναι dummy plug, Display Emulator και ειναι και φθηνό, κανα 6ευρω.
Μετα παιζει και στα 1080 αν θες!
βρηκα αυτο
http://www.geeks3d.com/20170609/simple-display-emulator-with-an-hdmi-vga-adapter/
και τα ετοιμα κινεζικα απο ebay
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdisplay+emulator.TRS0&_nkw=display+emulator&_sacat=0
sr. member
Activity: 617
Merit: 253
November 16, 2017, 07:29:59 AM
Η λύση ειναι dummy plug, Display Emulator και ειναι και φθηνό, κανα 6ευρω.
Μετα παιζει και στα 1080 αν θες!

Τετοια εχω: https://m.ebay.com/itm/1Pack-DVI-dummy-plug-Headless-Ghost-Display-Emulator-Fit-Headless2560x1600-60hz/172982001837?hash=item284687e0ad:g:6FQAAOSwbD1ZhBaM
full member
Activity: 378
Merit: 126
November 16, 2017, 05:53:41 AM
δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις.
αν εχετε συστηματα (minares) AMD kai nvidia Που χειριζεστε με teamviewer
το μεν nvidia δεν εχει θεμα και ανετα επιλεγεις αναλυση οθονης στο TV
το AMD θελει να εχει συνδεδεμενη οθονη πανω αλλιως η TV αναλυση ειναι κολλημενη στο 640χ480
και δεν αλλαζει με τιποτα!
μιλαω παντα για AMD vga 4xx,5xxκαι οχι για τις παλιοτερες 280 που δεν εχουν θεμα

Ναι Ναι
συνεχεια μου κανει την ζωη δυσκολη αυτο ακριβως που περιγραφεις αλλα οπου διαθετει βαζω την onboard καρτα πανω σε σε ενα σπλιτερ και παιζει καλα
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
November 16, 2017, 05:39:40 AM
δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις.
αν εχετε συστηματα (minares) AMD kai nvidia Που χειριζεστε με teamviewer
το μεν nvidia δεν εχει θεμα και ανετα επιλεγεις αναλυση οθονης στο TV
το AMD θελει να εχει συνδεδεμενη οθονη πανω αλλιως η TV αναλυση ειναι κολλημενη στο 640χ480
και δεν αλλαζει με τιποτα!
μιλαω παντα για AMD vga 4xx,5xxκαι οχι για τις παλιοτερες 280 που δεν εχουν θεμα
sr. member
November 15, 2017, 07:46:00 AM
ποιος ειναι ο καλητερος miner για windows claymore h optiminer h kati allo Huh

ποιο ειναι το καλητερο πουλ για να μηναρω το bitcoin gold Huh

που θα βρω ενα καλο πορτοφολι για  bitcoin gold Huh

και τελος ενα καλους 3 μεσαζοντες που θα μεταφερει τα νομισμα τα μου στην τραπεζα με ασφαλεια και χαμηλο κοστος  Huh

Claymore

Suprnova

Coinomi

Συνδυασμός Bitfinex με Kraken
Pages:
Jump to: