Pages:
Author

Topic: [ Güncel ] ** En çok kazandıran Mining coini ! - page 19. (Read 31949 times)

sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Eskiden (eski dediğim 10-12 ay önce) ekran kartını BTC üretmek için almıştım olmadı LTC ye geçtim olmadı alt coinlere geçtim. Sıkıntı olacağını zannetmen 1-2 ay sonra daha farklı bi durumda oluruz. Cool Panik yok yola devam  Grin Grin
sr. member
Merit: 256
millet uyandı artık mevzuya. 1 ay sonrasını düşünemiyorum bile. umarım bitcoinin değeri artar yoksa mining falan yalan olur. scam coinler olmazsa hepimiz batarız:)))
full member
Activity: 210
Merit: 100
son günlerde coinlerde karlılık düşüyor sanırım miningciler arttıkca kar düşüyor bu gidişte 2-3 aya elektirik parası çıkar ..
full member
Activity: 224
Doge coin baslayim diyorum pool önerir misiniz.

Hızı düşük havuzlar blok bulmakta sorun yaşayacaktır. Stabil gelsin derseniz büyük kapasiteli bi havuza geçin. Multipool.us 10 ghs ile doge kazıyor. ama 1.5 fee var.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
http://doge.coinium.org buradan başlamanızı tavsiye ederim. Türk poolu tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 385
www.thegeomadao.com
Doge coin baslayim diyorum pool önerir misiniz.
full member
Tagcoin iyi getiriyor şu anda

sanırım yanılıyorsunuz
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Tagcoin iyi getiriyor şu anda
sr. member
en kârlısı.
Konu başlığı linki var mı?

profitable kelime anlamıyla en karlısı demek. coinwarz.com üzerinden bakabilirsin karlılık oranlarına.
newbie
Activity: 48
Merit: 0

[/quote]

3 ay önce kim razı değildi ayda 300$ a  2000kh/s ile ?
2000kh/s ile aylık kazanç brüt 600$ şu anki değerlerle.

[/quote]

selamlar

brütten kastınız, net kazanç + elektrik faturası mı?

brüt bile olsa o kadar kazandıran coin var mı şu an 2 mh/s ile?
newbie
Activity: 26
beyler kazançlar çok mu düştü bana mı öyle geliyor, en profitable coini kazsam bile günde 0.5 ltc anca çıkarıyorum şu an 2mh ile.

1 hafta önce 1 ltc çok rahat çıkıyordu. ne iş? böyle giderse mining batıracak beni.

20 gündür falan böyle. ben de aralık ayının başlarında mining işine başladım 1 mh ile. ilk 15-20 gün, günlük 0,02 btc değerinde mining yapıyordum hatta 0,022 falan oluyordu arada. fakat son 20-25 gündür yarı yarıya ancak çıkarıyorum.

kazançlar düşmedi aslında, ani yükselmiş karlılık hali biraz normale çekildi sadece. 3 ay önce kim razı değildi ayda 300$ a  2000kh/s ile ?
2000kh/s ile aylık kazanç brüt 600$ şu anki değerlerle.
Ama şunu da unutmamak lazım, mining yaptığınız coinlerin şu anki değerinden hesaplama yapmak kısa vadede paraya dönüştürenler için mantıklı olabilir ama uzun vadede stok yapıp, değerlendiğinde nakite çevirmek isteyenler için mantıksız, belki bizim bu ay 600$ dediğimiz şey iki ay sonra 1500-2000 değerlerine ulaşacak (belkide 200,lere inecek, bu da bir ihtimal, o yüzden stok coinin cinsi önemli).
sr. member
en kârlısı.
Konu başlığı linki var mı?
sr. member
en kârlısı.
sr. member
profitable coin???
newbie
Activity: 13
beyler kazançlar çok mu düştü bana mı öyle geliyor, en profitable coini kazsam bile günde 0.5 ltc anca çıkarıyorum şu an 2mh ile.

1 hafta önce 1 ltc çok rahat çıkıyordu. ne iş? böyle giderse mining batıracak beni.

20 gündür falan böyle. ben de aralık ayının başlarında mining işine başladım 1 mh ile. ilk 15-20 gün, günlük 0,02 btc değerinde mining yapıyordum hatta 0,022 falan oluyordu arada. fakat son 20-25 gündür yarı yarıya ancak çıkarıyorum.
sr. member

newbie
Activity: 13
Coinye ölmüş. http://coinyeco.in/

ruhuna birer fatiha. mekanı cennet olsun. yalnız poolda 700k kadar coye vardı, pool da kapanmış.
moon'da da fena patlamıştım, elimde 2m moon var. bundan sonra sadece litecoin basacam heralde.
full member
earth cok düştü ben suan dogedeyim
member
Activity: 84
Merit: 10
ben earth'e devam, 42ciler naptı bılmıyorum
sr. member
Activity: 294
beyler ne kazıosunuz yaaa. bosta kaldık coinye patlayınca.?
Pages:
Jump to: