Pages:
Author

Topic: 🔥 Harmony ONE (Binance IEO) Yatırım Süreci Soru - Cevap Tartışma ✅✅ - page 2. (Read 1753 times)

jr. member
Activity: 230
Merit: 9
Saat 11 de  mi piyongo numaraları açıklanacak
member
Activity: 350
Merit: 12
Matic'den sonrası adına belirleyici olacak sanırım Harmony IEO'su. Katılımcısına kazandırırsa BNB ve Binance için iyice ivme olacak.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
Claim yaptik, twitter'daki ekstra cekilis icin twitimizi de attik, simdi bekleyecegiz artik.
bilet numaralarinin son hanesi 0dan baslayip 4e gidiyor. yani son hane 5, 6, 7, 8 veya 9 oldugu an - hersey bosunaymis diyecegiz:)
sanirim yine yari yariya sans var, biletlere cikma olasigilinda...

5 biletimden 5ine de ciksin istiyorum, cok mu sey istiyorum? Smiley

öyle olmuyor, çiftli de çıkıyor, mesela diyor son hanesi 13 olan son hanesi 27 olan gibi.

yok oyle olmuyor Smiley , mesela son hanesne göre 5 rakam belirleniyor ya, son 2 hanesine göre  son 3 hanesine göre belirlenirken hiçbiri son hanesine göre olanlardan seçilmiyor.
ornek vereyim mesela son haneisne göre 3-5-6-7-9 çekildi.
son 2 hanesine göre olanalrdan hiç birinin son rakamı 3-5-6-7-8-9 olamaz. 13 olamaz 25 olamaz 77 olamaz veya 313 olamaz 719 olamaz gibi Smiley
5 biletin 5 inede cıkma ihtimali tabii ki var.hepsi ardışık cıkarsa ve senin elinde o seri varsa olabilir.252 de 1 gibi bir ihtimal.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Claim yaptik, twitter'daki ekstra cekilis icin twitimizi de attik, simdi bekleyecegiz artik.
bilet numaralarinin son hanesi 0dan baslayip 4e gidiyor. yani son hane 5, 6, 7, 8 veya 9 oldugu an - hersey bosunaymis diyecegiz:)

öyle olmuyor, çiftli de çıkıyor, mesela diyor son hanesi 13 olan son hanesi 27 olan gibi.
hero member
Activity: 896
Merit: 630

Vallahi çok şey istiyorsun hocam keşke öyle bir şey olsa  Smiley sadece Harmony'e katılabilmek için BNB kovaladım resmen coin elimdeyken %50 değerlendi, üstüne de harmony'den kâr edersem on numara olucak. bundan sonra binance nerede ben orada
hero member
Activity: 1638
Merit: 686

sr. member
totalde zaten 10 adet vereceklermiş, yani çıkma olasılığı oldukça düşük gözüküyor

sadece 890 kşinin su ana kadar katıldıgını dusunursek cokta fena değil şansımız.taş atıp kolumuzda yorulmayacak Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Ne zaman listeleniyor borsada?
hero member
totalde zaten 10 adet vereceklermiş, yani çıkma olasılığı oldukça düşük gözüküyor
sr. member
https://www.binance.com/en/blog/339601823056470016/Join-Our-HarmonyLottery-Promo

ticket numaralarınız tweetlemeyi unutmayın.
1 ticket karşılıgı (300 usd) beleş harmony kazanabilrsiniz.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
loto çıkarsa her zamanki taktiğimi uygulayacağım, ilk yarım saat gözler 4x gördüğüm yerde çıkarım(normalde bu sayı 3x dir matic çarpanından 4x bunda). yarım saatte 4x görmezse hemen en uygun durumdan çıkarım. karı bnb tutar sonrada 44x bile yapsa umrumda olmaz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ticketleri claim ettiniz mi? İyi güzel ticketleri alacağız ama bu meret borsaya çıktıktan sonra kaçtan alınmalı acaba? Bitcoin küçük çaplı bir düşüşle firsat verir mi? Ne dersiniz?

millet matic den dersini aldı.kimse satmaz 2x e.
tahminim 3,5X den filan cıkar.
ama matic gibi ucacagınıda sanmıyrum acıkcası,o bir kere olur.

zaten kripto aleminde lugata girdi matic.
başka altkoinlerin anallizi yaparken millet bu koin matic çekebilir filan diyorlar.
matic cekmek Smiley

benim de kardeşim 5x 10x matiks (maticx) demişti dmxcxkk matic 15x yapınca dili sürştü salağın :d
sr. member
Ticketleri claim ettiniz mi? İyi güzel ticketleri alacağız ama bu meret borsaya çıktıktan sonra kaçtan alınmalı acaba? Bitcoin küçük çaplı bir düşüşle firsat verir mi? Ne dersiniz?

millet matic den dersini aldı.kimse satmaz 2x e.
tahminim 3,5X den filan cıkar.
ama matic gibi ucacagınıda sanmıyrum acıkcası,o bir kere olur.

zaten kripto aleminde lugata girdi matic.
başka altkoinlerin anallizi yaparken millet bu koin matic çekebilir filan diyorlar.
matic cekmek Smiley
hero member
Ticket claim için son 20 saat içerisindeyiz, ticket claim yapınca site, ticket numarası veriliyor, bu numaralara loto çıkıyor,

warning:  eğer ticket claim yapmazsanız, hak ettiğiniz ticket lar için size ticket numarası verilmez. boşa kürek çekmiş olursunuz. Sonra millete loto çıkarsa da size bilet gelmezse anne bizim niye yok ? bize niye almıyorsunuz ? diye feryat figan edip per perişan olursunuz. Forumda konu açıp harmony one a BNB ye sayar sayar durursunuz.
full member
Activity: 686
Merit: 111

ticketları aldık ama eğer olur da çıkmazsa uzun vadede diğer ieo'lar gibi x3-4 yapar benim tahminim (ytd) olur da çıkmazsa ben borsaya girdiği fiyatdan birazcık alabilirim.
legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
BTC ters köşe yaptı gibi gözüküyor, ama aslında öyle değil, zaten bnb 8000 lerde dinlenirken, yapacağını yaptı. Yani bir zarar söz konusu değil, dolar olarak da hala iyi tutunuyor. Altların bir çoğu düşerken güzel tutundu yani USDT olarak.   BTC olarak da öyle çok çok büyük bir kayıp yok, zaten yükselişini yapmıştı.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Bitcoin son saatler yine %10luk bir artisla 9000li dolar rakamlarina dayandi. Altcoinlar bitcoin bazinda düstü. Yarin snapshot bitince millet elindeki BNBleri satarsa, BNB biraz daha gerileyecektir. Nereye kadar bilemeyiz, umarim 30 dolarlarda kalir yine - ama bitcoin bazinda 440sat seviyelerinden simdiden 380k sat seviyelerine geriledi zaten. Bitsin artik su harmony olayi da önümüze bakalim
hero member
bountysi 15k dolar 5k dolar contente denkgeliyor video atmısım ama mübarekler bir kurallar koymuşlar herhalde kimseye vermeyip kendilerine alacaklar bountyi Cheesy

video için koydukları kurala bak:
Minimum number of real views: 800 and 1000 views per video for the last 10 videos

adamlara soruyorum hangi 10 video mk kanalda olmuş 600 video harmonyden önceki mi sonraki mi kanaldaki son 10 mu tık yok bakalım ne olacak... bu kurallarla o bountyden stake alabilen alır parayı

harbi zormuş kuralları,  diyor ki kanalında son attığın 10 videoda en az 1000 er tane izlenme olacak.  harmonyden önce sonra önemli değil, son 10 tanesi video başı 1000 izlenecek, spam kanal yok yani, baya real kanal. zaten öyle kanalın olsa bounty ile uğraşmazsın
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Öncelikle konuya açan arkadaşa teşekkür ederim.Güzel bir paylaşım yapmış eline emeğine sağlık arkadaşım sonra konuyu okudum ulan para dilenen bile olmuş matic güzel kazandırdı harmonynin daha çok kazandıracağını düşünüyorum gireceğim ben de
Pages:
Jump to: