Pages:
Author

Topic: 🔥 Harmony ONE (Binance IEO) Yatırım Süreci Soru - Cevap Tartışma ✅✅ - page 7. (Read 1753 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
sözleşmeyi  nerede  imzalıyoruz sadece   hesapta bnb tutmamız mı gerekiyor

önce BNB tutuyorsun, sonrasın o tip onaylama işleri var, 1-2 tıkla, katıldığımı kabul ediyorum tarzı, bunları yapıyorsun. ama bunlar sonra.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
matic 23 nisan degil miydi? simdi harmony 19 mayis... bu cinliler neyin pesindeler? bizim ulusal bayramlarimiza falan mi göz diktiler yoksa? Smiley
hadi bu seferde 1 bilet gelsin... bedavadan 200 dolar kazansam Allah bereket versin. kim veriyor bu devirde birisine 200 dolar = 1200 lira. bi kurbanlik parasi:)
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422
benimde çıkış hedefim 3x yine.
daha sonra dump olursa alırım ama sanmıyorum hiç.

ustelik 500 bnb ve uzeri tutanlar cok buyuk ihtimal 3 ticket kazanıyor her piyangoda (cok sanssızsanız 2 ticket).
allah binance dan razı olsun her ay bedava para alcaz piyango sayesinde boyle,maaş gibi resmen.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
sözleşmeyi  nerede  imzalıyoruz sadece   hesapta bnb tutmamız mı gerekiyor
full member
Activity: 1358
Merit: 193
matic in sonradan fiyatlanmasından dolayı bundada ilk açılışta 3x in üstünü bekliyorum, zira matic in halini görenler bu sefer 2x den dumplamayacaklardır.
benim kendi hedefim 3-4x arasında çıkmak , ilk 2 saat içinde görmezsede 2x de baya güzel bir kar 24 saatlik yatırım için 2x den bile çıkarım, sonrasında 22x de olsa umrumda olmaz.
aşağı yukarı tüm binace ieo larında bunu yapacağım.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
*Düzgün post atanlara, bilgilendirici yazanlara merit verilecektir.

Binance ın yeni token'ı Harmony One IEO yapılırken,  IEO konusu hakkında bilgidiklerimi araştırdıklarımı burada paylaşacağım,  Bu şekilde hem tartışma ortamı olur, hem bir çok insan faydalanır, hem de yatırım yaparken yanlışa düşmemiş oluruz.

Huh Huh Huh Nasıl yatırım yapılır? Yatırım süreci nasıl işler?  ne kadar yapılır?  yatırım yapayım mı?  ticket ne olur? piyango çıkınca bedava token mı geliyor?  IEO bitince fiyat ne olur? Bana ticket çıkmazsa BNB ler ne olacak?  Gibi sorulara, ya da lottery sisteminin algoritması hakkında merak edilenlere cevap vermeye çalışırım.  

Öncelikle hesabınıza ticket(bilet) gönderilmesi için,   Binance BNB tutmanızı istiyor,  tablo şu şekilde

50   ≤ X <  200  1 bilet
200 ≤ X <  300  2 bilet
300 ≤ X <  400  3 bilet
400 ≤ X <  500  4 bilet
X ≥ 500             5 bilet    

Hesabınıza yollanacak.  Yani 51 tane tutuyorsanız 1 bilet gelecek,  heralde girenlerin çoğu 51 ile girer. 20 30 tane BNB tutan, üstüne ekler eder, 50 ye tamamlar 1 bilet alır.  Ben öyle 4-5 biletle girileceğini düşünmüyorum o kişi zengin değilse.

Bu tutma işlemi, 19-29 mayıs arasında 10 gün süre ile olacak. Eski icoda 19 unda başlıyordu kaydetmeye, 29 una kadar kaydediyordu. En düşük tuttuğunuz sayıyı alıyordu,  diyelim 102 tane BNB var. siz 25 mayısta, 98 BNB ye düşürdünüz bu sayıyı. Adamlar 98 sayıyordu. 1 bilet veriyordu. 102 tane var 2 bilet demiyorlardı.

Şimdi, bu haksızlık olduğu için, bunun ortalamasını alacaklar, onun da ayrıntısı var çok ayrıntı orası. gerek yok girmeye.

siz 29 mayısa kadar 51 tane BNB tuttuğunuzda, otomatik olarak hesabınıza gelecek. Ardından çekiliş olacak, bilete IEO hakkı kazanınca;

Bilet başı 300 USDT yatırım hakkınız olacak, yatırımı yaparsanız, ertesi gün ONE token'lar, borsa açılmadan hesabınızda olacak, ve borsa açıldığında satabileceksiniz, ya da saklayabilceksiniz.

Geçen ay yapılan matic IEO su. Borsaya girdiği gibi 2x yaptı. Girenlerin bir çoğu satıp çıktılar.

Sonrasında biraz düştü 1.5x e kadar, son 1 haftadır da boğa piyasasında  5.5c - 6x e kadar çıkardı fiyatını.

Ticket sistemi ile dağıtıldığı için, genelde satanlarda çok ufak yatırımcılar oluyor, toplayacak balinalarda, genelde bu ufak yatırımcıların elinden damla damla topluyor token'ı.

Bu konuyu bilgilendirme ve konu hakkında tavsiyeler verme - alma amacıyla açtım.  Yatırım yaparken kendize ait bir cerebrum olduğunu göz ardı etmeyin. zaten ediyorsanız geçmiş olsun Smiley

Pages:
Jump to: