Pages:
Author

Topic: 🔥 Harmony ONE (Binance IEO) Yatırım Süreci Soru - Cevap Tartışma ✅✅ - page 5. (Read 1753 times)

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Bu arada IEO'ların da bounty için foruma gelmeye başlamaları güzel bir haber.

ben burada baska düsünüyorum. ieo'nun bir özelligi, bir ulasilmasi güc bir havasi oluyordu. simdi foruma bounty olarak gelmeleri, isin civkini cikarabilir. gerci bu harmony'nin imzasindan dagitilacak ödüllerin azligindan yakiniliyor (tam ne kadar bilmiyorum ama iyi ki ve umarim azdir). görecegiz bakalim, harmony imzasinin bir etkisi olacak mi piyasaya, olacaksa ne kadar bir etki olacak... belki de taninirligi acisindan olumlu olur ama, yine de süpheyle bakiyorum imza olayina.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Biz de pozisyonumuzu aldık bekliyoruz bakalım artık ne olacak, yaşayıp görücez. Matic'in başarılı olması iyi bir referans, insanlar yine aynısı olur diyerek satın alacaklardır. Aslında sabırlı olup, ilk gün yani herkesin bir anda çıktığı gün düştüğü yerden alınırsa, sonrasında güzel çıkacaktır diye düşünüyorum. Tabi bu riski alınır mı alınmaz henüz belli değil.

Bu arada IEO'ların da bounty için foruma gelmeye başlamaları güzel bir haber.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Valla fırsatını bulan şansını denesin zaten piyasa koşulları da bunu gerektiriyor. Yalnız benim anlamadığım, bunun bounty kampanyası da varmış neden çok az kişi katıldı? Koşulları incelemedim ama burda çer çöp ne olacağı belli olmayan bountylere bile vakit harcıyor herkes  Huh

Çok az kişi filan katılmadı bountysine valla yağdırdılar resmen. Ama dağıtılan miktar gerçekten çok az olduğu için belki de devede kulak sayılır ödül miktarı. Bence IEO belli olduktan sonra zaten herkes girmiştir. Tabi bu durum bountyden gelecek ödülün sonradan değersiz olacağını göstermez.

Yok illa katılan olmuştur da demek istediğim lokaldeki herkes sürekli düzgün bir imza kampanyası arıyordu. Bunun Ieo süreci önemsenmesine rağmen gördüğüm kadarıyla lokalde imzaya giren olmamış o yüzden şaşırdım. Ne rezil rüsva projelerin bile imzası doluyor bazen Cheesy
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Harmony ONE güzel bir projeye benziyor.Bountysi olmuş hiç farketmemiştik ama ödül miktarı sanırım çok düşükmüş duyduğum kadarıyla.Yine Binancede olan son ieolar gibi Harmon ONE'de en düşük 2 x 3 x yapar bence  Smiley
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Valla fırsatını bulan şansını denesin zaten piyasa koşulları da bunu gerektiriyor. Yalnız benim anlamadığım, bunun bounty kampanyası da varmış neden çok az kişi katıldı? Koşulları incelemedim ama burda çer çöp ne olacağı belli olmayan bountylere bile vakit harcıyor herkes  Huh

Çok az kişi filan katılmadı bountysine valla yağdırdılar resmen. Ama dağıtılan miktar gerçekten çok az olduğu için belki de devede kulak sayılır ödül miktarı. Bence IEO belli olduktan sonra zaten herkes girmiştir. Tabi bu durum bountyden gelecek ödülün sonradan değersiz olacağını göstermez.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Valla fırsatını bulan şansını denesin zaten piyasa koşulları da bunu gerektiriyor. Yalnız benim anlamadığım, bunun bounty kampanyası da varmış neden çok az kişi katıldı? Koşulları incelemedim ama burda çer çöp ne olacağı belli olmayan bountylere bile vakit harcıyor herkes  Huh
member
Activity: 350
Merit: 14
Benim sevdiğim bir proje. Özellikle atom ve polkadot yolunda ilerleyerek blockchain sistemlerini birbirine bağlamayı hedefliyorlar. Matic başarısından sonra oldukça rağbet görecektir. Uygun fiyattan girerse insanlar borsadan da satın alırlar
full member
Merit: 153
Benim tahminimle bu ico 3-5x ten fazla yapabilir en son habere göre çinlilerde bu icoya girebilecekmiş çinlilerin girmesi demek talebin çoğalması manasına geliyor talep çoğalırsada fiyat devamlı artar harmony için.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
@123 BountyHunter   newbie kardeşim;

hocam alt hesabınla değil normal hesapla yaz,  ayıp değil yani bounty'e katılmak Cheesy ayıplamayız bounty'e katıldın destek istiyorsun diye. hepimizin zaman zaman katıldığı bir olay. Destekleriz yani.

yani burada altla yazmak pek de yakışıklı bir hareket değil. yakışmıyor.

mesajını buraya aldım okunması için;

Selam arkadaşlar, Harmony'nin ödül kampanyası için ayırdığı bütçe oldukça düşük fakat arttırılması için bir kampanya başlatıldı. Harmony gerçekten iyi olduğu için ne kadar yatırım yapabilirsek ve ekstra olarak ödül kampanyasından kazanabilirsek o kadar iyi, dolayısıyla aşağıdaki mesajı kopyalayarak [email protected] adlı mail adresine atarak ödül avcılarına destek olabilirsiniz.

Hello, bounty participants of Harmony campaign think that the bounty pool is very low. So we think Harmony team maybe could be more generous.
The limit of signature bounty participants increased from 100 to 200 in 17.05.2019 but bounty reward has not increased. There is only “ 822 ONE” for each participant, and they say the campaign will last 2 more months. We think bounty participants can help Harmony to create stronger and better community, so that the prices might be even higher after IEO by the help of this community. Bitcointalk community wants the bounty pool to be 1% of the circulating supply (approximately %0.243 / 30.618.000 ONE Token)

Bitcointalk community

Utancımızdan değil, spamdan ban yememek için bu hesabı açtık zaten yazım tarzımdan kim olduğum belli olmuyor mu? İnsanlara 150 tane özel mesaj atarsan bu Bitcointalk'ta yanına kâr kalmaz Grin

Harmony'nin çalışanların yarısı Silicon Valley'de diğer yarısı Google ve Amazon gibi şirketlerde çalışmış kişilerden oluşuyor üstelik projenin arkasında büyük yatırım şirketleri de var. Ben BNBleri doldurdum bekliyorum ama 300/600 dolarlık limite takılmak istemiyorum.
hero member
Yani aslında, 19 un da değil 20 yi 21 e bağlayan gece,  23:59:59 gmt +0 da. kaydedilecek, yani siz garanti olsun diye 20 sinde tutmak gerekiyor,  şu an gmt +3 deyiz.  yani 21 mayıs gece yarısı gece 02.59 a kadar, alıp hold edilmiş olacak  saymaları için.   

Ben valla 15 in de aldım. artmadan fiyatı, daha da artabilir bu IEO zamanı alım olur, hold olur yani.

bende bugün waves kamburumdan kurtuldum (cogu gitti artik) ve bnb aldim... arkadas ne hizli yükseliyor son birkac saattir. hizina yetismekte zorlaniyorum.
40bin sat olmadi, direkten döndü ama artik bugün 40bin sat üzerine atar diye umuyorum artik (aldim ya, o bakimdan yükselsin umudundayim) Smiley

waves'leri azalttigima rahatladim, bnb'lerimi cogalttigima sevindim... insallah dogrusu budur - hayirlisi artik...
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
@123 BountyHunter   newbie kardeşim;

hocam alt hesabınla değil normal hesapla yaz,  ayıp değil yani bounty'e katılmak Cheesy ayıplamayız bounty'e katıldın destek istiyorsun diye. hepimizin zaman zaman katıldığı bir olay. Destekleriz yani.

yani burada altla yazmak pek de yakışıklı bir hareket değil. yakışmıyor.

mesajını buraya aldım okunması için;

Selam arkadaşlar, Harmony'nin ödül kampanyası için ayırdığı bütçe oldukça düşük fakat arttırılması için bir kampanya başlatıldı. Harmony gerçekten iyi olduğu için ne kadar yatırım yapabilirsek ve ekstra olarak ödül kampanyasından kazanabilirsek o kadar iyi, dolayısıyla aşağıdaki mesajı kopyalayarak [email protected] adlı mail adresine atarak ödül avcılarına destek olabilirsiniz.

Hello, bounty participants of Harmony campaign think that the bounty pool is very low. So we think Harmony team maybe could be more generous.
The limit of signature bounty participants increased from 100 to 200 in 17.05.2019 but bounty reward has not increased. There is only “ 822 ONE” for each participant, and they say the campaign will last 2 more months. We think bounty participants can help Harmony to create stronger and better community, so that the prices might be even higher after IEO by the help of this community. Bitcointalk community wants the bounty pool to be 1% of the circulating supply (approximately %0.243 / 30.618.000 ONE Token)

Bitcointalk community
hero member
Yani aslında, 19 un da değil 20 yi 21 e bağlayan gece,  23:59:59 gmt +0 da. kaydedilecek, yani siz garanti olsun diye 20 sinde tutmak gerekiyor,  şu an gmt +3 deyiz.  yani 21 mayıs gece yarısı gece 02.59 a kadar, alıp hold edilmiş olacak  saymaları için.   

Ben valla 15 in de aldım. artmadan fiyatı, daha da artabilir bu IEO zamanı alım olur, hold olur yani.
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
18M Dolar karşılığı 2.8 milyarlık satış gerçekleşmiş. fiyatsal bazda  dolardan satılmış. Kaynak: https://www.coindesk.com/apple-amazon-alums-behind-sharding-startup-raise-18-million-in-token-sale?hootPostID=8d65051d9af637945f680d4e06334d4b
IEO için 5M Dolar karşılığı ise 1.575 milyarlık satış yapılacak fiyat 0.003175

Özetle %51'in sonucu etkileyeceği bir platformda 23 Milyon dolar para toplanacak ve tokenlerin %65 üstünlüğü takım elinde olacak. Merkeziyetsizlik Huh
Ekip total supply'in %14 ünü borsalarda satsa bile bütün kararların tek sahibi olacak ve tabi ki fiyatsal bazda çok daha aşağıdan toplayarak daha büyük dominance'a sahip olabilecek.

hocam burda hatalar mevcut;

2.8 milyon token 18 milyon dolara satılmış yazmışsın, hesap  0,00642 x 2800000000  = 17976000  (18M dolar) hesap doğru.

Total, 23 milyon toplayacak, 18 milyonu satıldı, %14 ü kaldı. nerde o zaman merkeziyetsizlik kısmı yanlış.

Total supply 12.5 Milyar,  adamlar. 2.8 milyar token'ı 18 milyon dolara satmış, bu habere göre. ki bu çok büyük bir rakam.

12.5 milyarın 2.8 ini,  IEO fiyatının 2 katına satmış oluyor senin rakama göre 0,00642 ki hiç bir fon pre-sale, crowd sale in 2 katı parayı vermez. Bence haberde hesap hatası var.

*Asıl olay %14 de değil %12.5 ,  Merkeziyetsizlik iddiası olan projenin,  Halka satılırken sadece %12.5 unun satılması. Bu oranı ben de çok az buluyorum.

Hocam hiç bir hesap hatası yok katılmıyorum. Binance anlaşırken fiyat indirimi yaptırıyor. Daha önceki ieo süreçlerinde de aynı idi fiyat olayı. Ön satıştakinin yarı fiyatına satılacak ieolar. Hesaplama sonucu çıkarmadım rakamları resmi kanaldan kendi verdikleri rakamlar bunlar, bir kaç kaynaktan kontrol ettim hepsinde aynı.

Nerede merkeziyetsizlik dediğim para miktarıyla alakalı değil satılan token miktarıyla alakalı. Sistemsel olarak %51 bu projede diğerlerinden çok daha değerli ekip %65'i elinde tutarak tüm söz hakkını elinde bulunduruyor.
hero member
BNB holdings at 23:59:59 (UTC) each day (snapshot time)

Bende bugünden alabildigim kadar alayim diyordum ama sonra dikkat ettim, snapshot pazartesi sabahi 2:59'da (türkiye saati). yani bugün, yarin ve hatta pazartesi neredeyse sahur vaktine kadar BNB alip binance hesabinizda biriktirebilirsiniz. bende bugün acele etmeyecegim, düsükten alim emri verdim, olursa güzel olur:) yoksa yarin kovalayacagiz bakalim.

Kesin emin misin bundan hocam?   Kaynağı da buraya ayrıntılı ekler misin mesajını editleyip.  millet bir gün içeriye girmesin

kaynak bilindik zaten, iste burada: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/360028476111

2019/05/19 23:59:59 (UTC): User BNB balances start to be recorded at this time, and will continue to be recorded at 23:59:59 (UTC) each day for another 7 days.

yani 19 mayis 2019 UTC 23:59:59 (Türkiye saati +3 saat yani 20 Mayis 2019 saat 02:59:59 olmasi lazim), bu tarihte ilk snapshot yapilacak ve her 24 saate bir 7 gün boyunca yine bir snapshot olacak. bu 7 snapshotta tespit edilen BNB miktarlarinin ortalamasi baz alinacak.

hesaplama icin söyle bir örnek vereyim - türkiye saatine göre!

20.05.2019 02:59:59'da 100 BNB var hesabinizda
21.05.2019 02:59:59'da 150 BNB var hesabinizda
22.05.2019 02:59:59'da 200 BNB var hesabinizda
23.05.2019 02:59:59'da 215 BNB var hesabinizda
24.05.2019 02:59:59'da 225 BNB var hesabinizda
25.05.2019 02:59:59'da 245 BNB var hesabinizda
26.05.2019 02:59:59'da 300 BNB var hesabinizda

Toplam 1435 BNB / 7 gün = 205 BNB ortalama

200 ≤  X < 300 kuralina göre 2 bilet aliyorsunuz;
member
Merit: 42
Graphic Designer
"otto_diesel" arkadaş ters psikoloji uyguluyor bence.
Code:
*Düzgün post atanlara, bilgilendirici yazanlara merit verilecektir.
demiş ama bütün bilgilendirici postları da kendisi atıyor. Meritlerinize sahip çıkın ey ahali Smiley Şaka bir yana ben de bu IEO işinin yakın zamanda patlak vereceğini düşünenlerdenim. Öte yandan Harmany'nin IEO fiyatına göre toplam bounty ödülü de 15k sanırım, çok fazla abanmaya gerek yok onun için. Katılacak olan arkadaşlara başarılar..

Bence de Harmony bountye herkes abandı ve gerçekten çok büyük bir katılım oldu. Şimdi ödül miktarının da düşük oluşu göz önüne alınınca gerçekten deve de kulak gibi bir şey kalıyor ödül miktarı ama borsada değerlenirse ona bir şey diyemem tabi.
hero member

Bende bugünden alabildigim kadar alayim diyordum ama sonra dikkat ettim, snapshot pazartesi sabahi 2:59'da (türkiye saati). yani bugün, yarin ve hatta pazartesi neredeyse sahur vaktine kadar BNB alip binance hesabinizda biriktirebilirsiniz. bende bugün acele etmeyecegim, düsükten alim emri verdim, olursa güzel olur:) yoksa yarin kovalayacagiz bakalim.

Kesin emin misin bundan hocam?   Kaynağı da buraya ayrıntılı ekler misin mesajını editleyip.  millet bir gün içeriye girmesin
hero member

full member
Activity: 1358
Merit: 193
merhaba, konu başlığı harika bende bir bilgi vermek istedim harmony projesinin biliyorsunuz bountyside var, burada bountyde dağıtılacak toplam rakam 15 bin dolar, dolayısıyla ico katılacak arkkadaşlar çok telaşlanmasın bounty den dolayı bu rakam çok etkileme yapmaz fiyatlara.

Hocam bu token disturbition, oranlarını bulmak lazım, çoğu yerde yok, sanki gizlemişler gibi, haberler vs var haber sitelerinde, ama white paperda ya da kendi sitelerinde göremedik. yani resmi bir token disturbition oranları lazım

3. şahıslarca regüle edilmedikçe onlara hiç itibar etmeyin yanlız. dışardan denetleyici olmadıkça bu bilgilere asla güvenmeyin. adam seed de 10x bonus veriyor tahtaya bonus vermedim yazıyor, denetleyen olmadıkça kim bilecek. yada ekip tokenleri 2 yıl lock diyor sonra token transfer edilirken ekip enseleniyor onlar bizim çalışanların maaşı deyip geçi veriyor.
hero member
merhaba, konu başlığı harika bende bir bilgi vermek istedim harmony projesinin biliyorsunuz bountyside var, burada bountyde dağıtılacak toplam rakam 15 bin dolar, dolayısıyla ico katılacak arkkadaşlar çok telaşlanmasın bounty den dolayı bu rakam çok etkileme yapmaz fiyatlara.

Hocam bu token disturbition, oranlarını bulmak lazım, çoğu yerde yok, sanki gizlemişler gibi, haberler vs var haber sitelerinde, ama white paperda ya da kendi sitelerinde göremedik. yani resmi bir token disturbition oranları lazım
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Harmony ekibinin elindekiler 4-5 seneliğine, 0.0065'den satılan private sale / seed tokenleri ise 1-2 seneliğine kilitli olacak ve Harmony sadece 5 milyon $ cap ile piyasaya çıkacak.
Pages:
Jump to: