Pages:
Author

Topic: Her şeyini satıp Bitcoin alan İsveç'li adam - page 12. (Read 4907 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
görünen şu adam kendini kurtarmış kısacası. Cool
member
Activity: 97
Merit: 10
Renewable Energy Cryptocurrency
Her şeyi satıp basmak her ne kadar mantıklı gelmesede birikimi %25i makul geliyor bana. Onun üstü kriz geçittirir valla 😂
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Hayat risktir risk ise amaçtır.Bu tür insanları görmek gerçekten mutlu ediyor beni dedigi gibi cıkar amacına ulaşırmı bilmiyorum ama bu adama hayran kaldım =)
newbie
Activity: 33
Merit: 0
tebrik etmek lazım adamı helal olsun
full member
Activity: 367
Merit: 100
Bizde aileler de işe karışır bütün malı satsan bitcoine yatırsan. Evli bekar farketmez herkesin ailesi vay sen ne yaptın, vay sen ne b..k yedin diye diye yatırım amacına ulaşamadan daha 3 ayda geri çektiriler  parayı insana. Bizde zor bu işler yürümez.

Doğru gerçekten adın kumarbaza çıkar, kazanana kadar sabredecek gücün varsa kahraman olursun yoksa zararla kapatırsın
full member
Activity: 266
Blockchain with solar energy
Bence biraz fazla paniklemiş oğlum o kadar da değil lan garantisi yok ki.
newbie
Activity: 7
Bitcoin ne kadar tutulmalı elde yani bir zaman elbet usd ye geçilecektir diye düşünüyorum?
full member
Activity: 336
Merit: 154
Tüm bitcoinini satıp her şeyi alan adamlara örnek olmalı bence Smiley
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
2013 te bir Bitcoin başına 30 usd yatırmakta cesaret işi olurdu, oldukça yüksek bulurduk yine almazdık zannımca. 4 yılda 100 katına ulaşmış denince şimdi çekici oluyor , bir de satmadan piyasadan tamamen çıkmadan beklemiş sabretmiş o da ayrı bir yetenek kaçımızda vardır.
newbie
Activity: 14
bu dünyada herşey yalan zaten. gelip geçiyor ömür. altınsa altın bitcoinse bitcoin. restine rest alexander kardeşim. mesajını aldım ben de varım diyorum. bugün ben de alım yaptım. satoshiye sevgilerimle.

adam 2013 te 30 dolarken alım yapmış, aynı olayı şimdi yapmak mantıklı mı acaba, ama yapmazsamda 2-3 yıl sonra yine pişman olacakmışım gibi hissediyorum.
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Bizde aileler de işe karışır bütün malı satsan bitcoine yatırsan. Evli bekar farketmez herkesin ailesi vay sen ne yaptın, vay sen ne b..k yedin diye diye yatırım amacına ulaşamadan daha 3 ayda geri çektiriler  parayı insana. Bizde zor bu işler yürümez.
full member
Activity: 196
Merit: 101
Yorumlara bakıyorum haberi pek okuyan yok.

“Ama bütün birikimimi satıp 2013’de bitcoine paramı yatırdıktan sonra birikimlerim 100 katından daha fazla bir seviyeye ulaştı”

“2013’de bitcoin 30 dolar seviyesindeydi, bundan 4 sene sonra günümüzde ise bu miktar 3600 dolara ulaşmış durumda.”

Zaten katlamış katlacağı kadar, o zamanki fiyatıyla herşeyiyle btc ye çok cesaret ister. Karşılığını çok da iyi almış
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Hiç bu kadar radikal biri olamadım. Büyük söylemeyeyim ama olmayı da planlamıyorum Smiley
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Bitcoin bencede yükselicek bu fiyatlarda sabitlenmicek ama bu nasıl yürek bütün sermayesini paranı Bitcoin e basmak degişik gerçekten Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 107
ben de geçen kredi çekip aldım. ayda 100 tl ödeyeceğim 48 ay. tasarruf edemiyorum başka türlü. 48 ay bitince zararda mıyım kârda mıyım belli olur.
newbie
Activity: 22
“Ama bütün birikimimi satıp 2013’de bitcoine paramı yatırdıktan sonra birikimlerim 100 katından daha fazla bir seviyeye ulaştı” geçmişten bahsediyormuş ya. Ben de yeni yapılmış bir şey sandım.
sr. member
Activity: 546
Senin aldığın risk ile adamın aldığı risk aynı olmuyor çünkü senin elinde zaten bir şey yok bitcoin çakılsa senin kaybetceğin çok fazla bir şey olmayacak ama İsveç'li dayının kaybedeceği çok şey olacak.
full member
Activity: 367
Evim yok arabam yok param da çok az olanı da btc ye yatırdım. Ben de elimdekilerin hepsini yatırdım bu adam da ben neden haber olmuyorum
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
şimdi de evi arabayı satıp waves almak lazım ama nerde bizde o cesaret Cheesy
sr. member
Activity: 448
3-4 sene önce olmuş olsa bende aynı şeyi yapardım evi arabayı sat bitcoine bas Smiley Ama bizim felsefemiz üzülmeyeceğin miktarlarda bitcoin al ki düşerse üzülme Smiley Garantici milletiz biz riski sevmiyoruz.
Pages:
Jump to: