Pages:
Author

Topic: Her şeyini satıp Bitcoin alan İsveç'li adam - page 13. (Read 4907 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
 Adam uzman programcıymış, mesleği de Bitcoin geleceğinde durum değerlendirmesinde tabiki avantaj olmuştur, karar vermiş 2013 yılında tüm birikimini Bitcoine çevirmiş zaten,  ''şu an birikimim 100 katına ulaştı bile'' diyor.  Darısı başımıza diyelim  Cheesy
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
4 seneye zengin olur bu dayi.
full member
Activity: 202
Merit: 100
Herkes bitcoin üzerine yoğunlaşıyor.BTC ve ETH dan daha iyi bir teknoloji sunan bir coin belki 2-3 senede çok fazla değerlenecek.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Valla yürek yemiş herhalde böyle bir şey yaptığına göre  Grin Böyle haberler gördükçe pek inanasım gelmiyor ama doğruysa çok iyi kazanmıştır ve kazanacaktır.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Uzun vadede illaki kar eder ama keşke bütün yatırımını BTC e yapmasaydı en fazla %25 civarlarında yapilabilirdi ve niye sadece Bitcoinn
full member
Activity: 406
Merit: 101
Arkadaşların da dediği gibi çok cesurca bir hareket. Adamın yaptığı işlem çok mantıklı. 2020 yılında 20.000 Dolar olur mu ? Neden olmasın elbette olabilir.

2016'da 1200 TL gibi bir fiyatı vardı Bitcoin'in şimdilerde ise takri:ben 13.500 TL ile 14.500 arasında. Her şey olabilir.
full member
Activity: 224
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Her şeyimi satıp Bitcoine  yatırsaydım, daha parayı katlamadan kafayı yemiş olurdum.
Büyük ihtimalle parayı benden sonrakiler yerdi:))
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
uzun vade de illa ki kazanacaktır , asıl soru ; milyoner mi olur milyarder mi Cheesy
full member
Activity: 406
Merit: 121
Adamı takdir ettim. Akıllıca bir iş yapmış. Bu zaman da yatırım yapılabilecek işlerden birisi bitcoin. Adam simdiden serveti katladı bence..
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Büyük ihtimalle çok büyük para kaldıracak.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Şu anda kripto paraların karlı bir yatırım enstrümanı olduğunu biraz kurcalayan herkes anlıyor, yani marifet değil. Marifet, o zaman 30 dolar olan bir şeyin alıp başını yürüyeceğini öngörebilmek.
Buna "vizyon sahibi olmak" deniyor, gözü kara bir hareket olarak düşünmemek lazım, aynı şekilde Steve Jobs'a da yapmaya çalıştıklarından dolayı deli, salak muamelesi yapmışlardı.
Sonuç?
2017 Mayıs itibarıyla Apple'ın piyasa değeri 800.000.000.000 USD !!!
full member
Activity: 238
Merit: 102
Eğer sabreder ise yaptığının karşılığını fazlasıyla alacaktır.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Ne yaptın dayı sen evi arabayı sat bitcoine bas muhabbetini gerçek hale bürümüşsün. Btc'de gelecek olduğunu düşünsem de her şeyi satıp girmek çok riskli.
member
Activity: 336
Merit: 10
O 8000 milyar doları bölüp biçim bi sonuca varmasını hiç anlamadım.Hala ne alaka diyorum ama tebrik ederim,elimden gelse aynısını şimdi bile yaparım tamam 100 kat olamaz ama 3-4 te iyidir 2-3 sene içinde
full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
BTC almak ile güzel akıllılık etmiş. Bende bizimkilere söylediğim zaman olmaz öyle şey diyip geçiştirirler.
full member
Activity: 286
Bitcoin değeri yükseliyor. Haber biraz btc alsınlar diye yapılmış sanki. Adam cesur bir tavır sergilemiş gibi görünüyor ama btc elinde sonunda yükselen bir değer.
full member
Activity: 224
Çok cesurca bir hareket ama bunun karşılığını çok fazlayısa alacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 126
“Altın marketinin şimdiki fiyatı 8000 milyar dolar. Bunu toplam bitcoin sayısına bölersek ki bu sayı 21 milyon, karşımıza çıkan sonuç 2140 yılında bitcoin başına değer 380.000 dolar."
Tamam da bitcoin marketini toplam değeri altın marketine eşit olmak durumunda değil ki, mantığı çözemedim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
20.000 $ olma ihtimali , olmama ihtimalinden daha yüksek bana göre.Seneye bu vakitler 10-12 k$ arası seyreder diye düşünüyorum.2020'de +20k olabilir.Ytd
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Cesur bir hareket.
Burda çoğu kişi bi kaç sene sonra eldeki coinleri satıp ev araba alma peşinde. Adam tam tersi Smiley
Pages:
Jump to: