Pages:
Author

Topic: HERKES KENDİ KAFASIYLA YATIRIM YAPSIN.MAL MAL YORUM ATMAYIN - page 3. (Read 1695 times)

full member
Activity: 602
Merit: 118
Madenciliğie yeni bir düzenleme getirilmiş bugün saat 13:00 itibarı ile devreye gireceği belirtilmiş.

Yani her saat yapılan catex madenciliğinin miktarı aşağıda ki gibi değişitirilecek.

Catt fiyatı 0-10 sats = saatte 30K sınırı

Catt fiyatı 10-14 sats = saatte 40k sınırı

Catt fiyatı 15-19 sats = saatte 50k

Catt fiyatı 20-24 sats = saatte 55k

Catt fiyatı 25-29 sats = saatte 60k

Catt fiyatı 30-34 sats = saatte 65k

Catt fiyatı 35-39sats = saatte 70k

Catt fiyatı 40 + sats = saatte 75k

Lütfen birisi bunun şaka olduğunu söyleyebilir mi? Nerede görülmüş ki böyle bir şey? Hani whitepaper? Hani whitepaper hedefleri? Sırf token fiyatını arttırmak için ve ekibin elinde bulunan catt tokenlerini yüksek fiyattan satmak için yaptıkları gerçekten insanları hayrete düşürüyor. En çok merak ettiğim şey ise şu; Ne zamana kadar direnecekler? Bu şekilde sürekli fiyatı şişirmeye çalışmak hiçbir zaman kalıcı çözüme yol açmayacaktır. Böyle devam Catex ekibi! Cheesy
birisi bana bu madencilik sistemini açıklayabilir mi? yemin ederim yukarıda yazılan şeyden bir bok anlamadım.

Sırf Catex saçmalığı olduğu için uzun uzun yazmaya üşeniyorum. Burada yapılan sözde madencilik sisteminde kendi kendine coin al-sat yapıyorsun ve yaptığın bu işlemler ile catt token üretiyorsun. Kısaca sistem hakkında bahsetmek gerekirse kendi kendini kazzıkla gibi bir şey diyebiliriz. Arkadaşın paylaştığı bu rakamlar ise saat başı üretilen catt token için geçerli. Catex ekibi fiyatı şişirmek ve kendi ellerindeki (%93 oranında token onların elinde) tokenleri başkalarına kakalamak için böyle bir kampanya düzenleme ihtiyacı hissetmiş.

Bir ara bende yapayım diye üyelik açtım ve YouTube da gördüğüm bir eleman qtum alıp satıyordu. Böylelikle catt miktarı artıyordu. Benim bu mining dedikleri olay aklıma hiç yatmamışti. Bir kere denedim başka da yapmadım. Mantıklı bir iş değil..Sizinde belirttiğiniz gibi kendi kendini kazikliyorsun.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Madenciliğie yeni bir düzenleme getirilmiş bugün saat 13:00 itibarı ile devreye gireceği belirtilmiş.

Yani her saat yapılan catex madenciliğinin miktarı aşağıda ki gibi değişitirilecek.

Lütfen birisi bunun şaka olduğunu söyleyebilir mi? Nerede görülmüş ki böyle bir şey? Hani whitepaper? Hani whitepaper hedefleri? Sırf token fiyatını arttırmak için ve ekibin elinde bulunan catt tokenlerini yüksek fiyattan satmak için yaptıkları gerçekten insanları hayrete düşürüyor. En çok merak ettiğim şey ise şu; Ne zamana kadar direnecekler? Bu şekilde sürekli fiyatı şişirmeye çalışmak hiçbir zaman kalıcı çözüme yol açmayacaktır. Böyle devam Catex ekibi! Cheesy
birisi bana bu madencilik sistemini açıklayabilir mi? yemin ederim yukarıda yazılan şeyden bir bok anlamadım.

Sırf Catex saçmalığı olduğu için uzun uzun yazmaya üşeniyorum. Burada yapılan sözde madencilik sisteminde kendi kendine coin al-sat yapıyorsun ve yaptığın bu işlemler ile catt token üretiyorsun. Kısaca sistem hakkında bahsetmek gerekirse kendi kendini kazzıkla gibi bir şey diyebiliriz. Arkadaşın paylaştığı bu rakamlar ise saat başı üretilen catt token için geçerli. Catex ekibi fiyatı şişirmek ve kendi ellerindeki (%93 oranında token onların elinde) tokenleri başkalarına kakalamak için böyle bir kampanya düzenleme ihtiyacı hissetmiş.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex

hero member

jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Bountyde cüzdan istendiğinde catex cüzdan adresi verilecek dendi oradaki deposit adresimiz yani. Ama sanırım çoğu kişi yanlış yapmış. Borsaya gelirsek işleyiş olarak daha iyi bir borsa gördüğünü sanmıyorum eleştirenlerin. Bİraz büyürse almak için sıraya girer herkes.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
özellikle kar payı vermesi çok çok iyi olmasına rağmen ve bu kadar da şeffafken neden yeterince ilgi göremedi anlamadım.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Bountysine giren arkadaşlara sözüm yok ama CAT.ex borsasına harbi güzel iyi, coinmarketcapa eklendi şöyle iyi böyle süper demek bence ciddi şekilde saçma. Yani bu borsadan medet ummak çölde yağmur yağmasını beklemek ile aynı oranda. Ben çok bel bağlanmamasını tavsiye ediyorum.
member
Activity: 532
Merit: 12
Dağıtım zamanına epey vakit var. Bounty bitti ama hesaplama devam ediyor galiba. Ben catexteki Cat cüzdan adresini verildiğini hatırlamıyorum. Bizden isteyecekler mi acaba? Benim catex hesabım var ama bu kısım nasıl olacak bilmiyorum. var mi bilgisi olan?
full member
Activity: 1386
Merit: 116

jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Catex CoinMarketCapa eklenmesi ile birlikte artık daha dikkat çeken bir Borsa oldu.Ancak Hacim konusunda ve CATT Tokenin fiyatı konusunda halen azalma var.
hero member
Borsa Coinleri Borsanın sağlam ve güvenilirliğine göre yükseliş gösterebiliyor.

O sebepledir ki Catex tokeni de son birkaç aylık süreç içerisinde 140 Satoshi civarından 7 Satoshi civarına kadar gerilemiştir. Anlık fiyatı kontrol ettim ve şu an 13 Satoshi olduğunu gördüm. Her ne kadar 7 Satoshi seviyesine kıyasla neredeyse x2 yapmış gibi görünüyor olsa da bu tokenin sadece birkaç ay öncesindeki fiyatına göre %90 civarında değer kaybettiğini de unutmamak gerekiyor. Özellikle yine son zamanlarda yatırımcıları kandırmak adına çeşitli pump etkinlikleri olduğunu da düşünmek gerekirse bu mevcut fiyatın da şişirildiğini ve olmaması gereken seviyelerde olduğunu düşünüyorum. Umarım ki bu token yakın zamanda 1 Satoshi veya 1 GWEI gibi değerlere ulaşmaz ve yatırımcısı da mağdur olmaz. Catex, güven kazanamadığı sürece ve kendisini toparlamadığı sürece yatırımcısını mağdur etmeye devam edecektir.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Şu anda çok hareketli olmayabilir ama bir yerlerden bir tuttururlarsa büyür giderler, binance'ın da bu seviyelere gelebileceğini tahmin edemezdik sanırım, polinex, bittrex bunlar çok baba borsalardı şimdi isimleri anılmıyor. Yarın bu sektörde ne olacağını kimse kestiremez.
full member
Activity: 686
Merit: 100
Dividend veren en bilindik borsa cat.ex değil maalesef Smiley Cat.ex'e gelene kadar bibox, kucoin, vs. var. Umarım bir gün büyük işlem hacimlerini yakalar da beklentilerinizi karşılar.
member
Activity: 350
Merit: 12
Borsa olarak dundukları güzel. Fakat başka borsalarda incentive mining gibi olaylar gördüm. PrixBit'ti sanırım. Bi bakmak lazım.
legendary
Merit: 1030
Ben farklı borsaları genel olarak destekliyorum bunu catex özelinde yazmıyorum. Binance gibi bir kaç tane borsanın tekeline giren piyasaların çıkış kapısı güvenilir borsa sayısını artırmaktan geçiyor. Sahtekarlık ve dolandırıcılık yapmadıkları sürece, işlemlerimin bazılarını farklı borsalarda yapmaya çalışıyorum.

Aynen hocam bazı gizli saklı gemler bu tür borsalardan çıkıyor.Tabi şuan catexte catt token var cmc falan girmeleri an meselesi.Biraz isi m yapsın gizli saklı bir kaç coini burdan ufak miktarlarda toplayabilirim.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Ben farklı borsaları genel olarak destekliyorum bunu catex özelinde yazmıyorum. Binance gibi bir kaç tane borsanın tekeline giren piyasaların çıkış kapısı güvenilir borsa sayısını artırmaktan geçiyor. Sahtekarlık ve dolandırıcılık yapmadıkları sürece, işlemlerimin bazılarını farklı borsalarda yapmaya çalışıyorum.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Borsa Coinleri Borsanın sağlam ve güvenilirliğine göre yükseliş gösterebiliyor.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
oyunlarla yarışmalarla hacim oluşturmaya çalışsa da çok fazla yeterli olmadı henüz. sihirli değnek lazım herhalde adamlara.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Catex Borsasının şuan için fazla bir hacimi yok ancak arayüz olarak güzel bir borsaya benziyor.
jr. member
Activity: 140
Merit: 1
Catex borsası güzel işler yapmaya başladı gibi.Cmc'yede girdiler.Umarım Kendi tokeni olan Catt'inde fiyatı artar.Bountysinin başlaması ile adı çok duyulan bir altcoin.Umarım iyi yerlere gelir. Smiley
Pages:
Jump to: