Yani her saat yapılan catex madenciliğinin miktarı aşağıda ki gibi değişitirilecek.
Catt fiyatı 0-10 sats = saatte 30K sınırı
Catt fiyatı 10-14 sats = saatte 40k sınırı
Catt fiyatı 15-19 sats = saatte 50k
Catt fiyatı 20-24 sats = saatte 55k
Catt fiyatı 25-29 sats = saatte 60k
Catt fiyatı 30-34 sats = saatte 65k
Catt fiyatı 35-39sats = saatte 70k
Catt fiyatı 40 + sats = saatte 75k
Lütfen birisi bunun şaka olduğunu söyleyebilir mi? Nerede görülmüş ki böyle bir şey? Hani whitepaper? Hani whitepaper hedefleri? Sırf token fiyatını arttırmak için ve ekibin elinde bulunan catt tokenlerini yüksek fiyattan satmak için yaptıkları gerçekten insanları hayrete düşürüyor. En çok merak ettiğim şey ise şu; Ne zamana kadar direnecekler? Bu şekilde sürekli fiyatı şişirmeye çalışmak hiçbir zaman kalıcı çözüme yol açmayacaktır. Böyle devam Catex ekibi!
Sırf Catex saçmalığı olduğu için uzun uzun yazmaya üşeniyorum. Burada yapılan sözde madencilik sisteminde kendi kendine coin al-sat yapıyorsun ve yaptığın bu işlemler ile catt token üretiyorsun. Kısaca sistem hakkında bahsetmek gerekirse kendi kendini kazzıkla gibi bir şey diyebiliriz. Arkadaşın paylaştığı bu rakamlar ise saat başı üretilen catt token için geçerli. Catex ekibi fiyatı şişirmek ve kendi ellerindeki (%93 oranında token onların elinde) tokenleri başkalarına kakalamak için böyle bir kampanya düzenleme ihtiyacı hissetmiş.
Bir ara bende yapayım diye üyelik açtım ve YouTube da gördüğüm bir eleman qtum alıp satıyordu. Böylelikle catt miktarı artıyordu. Benim bu mining dedikleri olay aklıma hiç yatmamışti. Bir kere denedim başka da yapmadım. Mantıklı bir iş değil..Sizinde belirttiğiniz gibi kendi kendini kazikliyorsun.