Pages:
Author

Topic: HERKES KENDİ KAFASIYLA YATIRIM YAPSIN.MAL MAL YORUM ATMAYIN - page 5. (Read 1695 times)

jr. member
Activity: 322
Merit: 2
övülürken de yerilirken de çok fazla abartılan bir borsa ve proje oldu. millet yakında girecek birbirine bu catex yüzünden.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Catex aslında daha iyi fiyatları hak etmekte bencede. Ancak nedendir bilmiyorum bu borsaya insanlar alışamadı galiba. Bir başka borsanın daha fazla olan token miktarı 200 satoşhilerdeyken çok daha avantajlı olan catt token 12 satoşhi anlamak mümkün değil bunu.

Scam koktuğu için insanların alışamaması normal, her geçen gün Catex dolaylı yoldan gözümüze sokuluyor daha da komik kısmı borsa değil tokeni anlatiliyor. Ben anlamadim bu tokeni millete aldirmaya çalışılmasının sebebi nedir? Pre-mined olduğunu düşünüyorum, sen dahil yukarıda öven kişiler de multi hesap. Yani nasıl bir grupsunuz bilmiyorum ama bu Catex’i öven herkesin Bountyhive Turkish grubuyla bir bağlantısı var.

Geçtiğimiz aylarda bende Catex üyesi olmuş ve ciddi bir bütçe ile CATT token almıştım. O dönemler günlük kar payı yüksek dağıtılmış gibi gösteriliyordu ve herkesin daha fazla token alması için bu sebep sürekli reklam olarak gösteriliyordu. Benim üye olduğum ilk gece 80 satoshi civarında bir fiyatı vardı kendi tokenlerinin ve ben 70 satoshiden almıştım. Sonrasında Telegram grubunda bir şey dikkatimi çekmişti ki belirli kişiler ve Catex grubunun liderleri sürekli olarak pump dönemlerinde kimsenin satış yapmaması için uğraşıyordu. Boş beleş hayaller, ekibin satın alımlara devam ettiği ve fiyatın yükseleceği gibi çeşitli yalanlar ile aslında ekip kendi elindeki tokenleri satıyordu. Burada da görüldüğü gibi birçok yeni üyelik ile veya düşük rütbeli üyelikler ile kendi tokenlerini övüyorlar ve işin kötü kısmı da bu işlemi multi üyelik ağlarından gerçekleştiriyorlar. Ayrıca arada bazı mesajlarında Catex kampanyasında bulunan üyeler tarafından sırf mesaj olsun diye yazıldığını da görebiliyoruz. Kimse üye ayrımcılığı yaptığımı düşünmesin fakat yüksek rütbeli üyelerin tek yorumu bile düşük rütbeli 10 üyenin yorumundan daha değerlidir kendi gözümde. Bu arada şunu da belirtmek istiyorum ki @ahmetcan1 nickli üye attığı şu mesaj sonrasında yapmış olduğum alıntıya cevap bile vermedi çünkü kendisi o mesajı sırf mesaj olsun diye yazdı. Son olarak şu iki detayı belirtmek isterim ki eğer ki bu gibi tek amacı para kazanmak olan ve böyle dengesiz mesajlar atan üyeler yüzünden birisi yatırım yapar ve zarar eder ise tek sorumlu sadece bu mesajları yazan fakat herhangi bir sebep belirtmeyen spammer üyeliklerdir. Ayrıca bu gibi olumsuz eleştrilerimin sonrasında muhakkak Telegram grubundan bir Catex üyesi veya yöneticisi tehdit mesajı atmayı ihmal etmiyor. Bu sefer atılacak mesajı sabırsızlık ile bekliyorum. Smiley

İşte sırf mesaj olması için yazılmış, herhangi bir gerekçe sunulmamış ve sonrasında yapılan alıntıya cevap verilmemiş o mesaj;

Geleceğin binancesi olarak görüyorum.Yok merkezli yok merkezsiz derken catex dedi ne oluyor.Milletin üzerinden zengin olmaya paydos.Elde ettiği karları yine yatırımcısı ile paylaşan bir borsa.Kcs'yi bile gölgede bırakacaktır.
member
Activity: 742
Merit: 19
Borsalarda güzel hacim oluşmaya borsa tokenleri değerlenmeye başladı.Bnb şu an iyi gidiyor.Kcn oda güzel artış sağladı sonra düzeltme yedi.Piyasa içn olumlu görüyorum bu hareketleri.Borsa coinlerinin değerlenmesi yatırımcıların yavaş yavaş piyasaya girdiğini gösteriyor.Catex borsası da güzel atılımlar yapıyor.İyi olacak piyasa diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Borsaların token'larının giderek değerlendiğini görüyoruz. BNB'yi saymıyorum zaten ama kısa süre içerisinde  yanlış hatırlamıyorsam CET de 4x yapmıştı. Ödül dağıtımlarından sonra daha net konuşabiliriz.
jr. member
Activity: 238
Catex Bountysi bitmiş görünüyor.Bounty Ödülleri 2 Ay sonra dağıtılmaya başlanacakmış.Bounty Ödülleri dağıtıldığında birkaç Dumptan sonra fiyatı tekrardan toparlanabilir.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Herkes gibi benim de tereddütlerim vardı ama  Tron ile yaptığı işbirliği en azından ekibin çalıştığını gösteriyor, çok fazla karamsar olmamak gerek, ne borsalar ne tür çıkışlar yaptı hepimiz biliyoruz. Ben olumlu düşünüyorum açıkçası.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
İmzasına gireceksen gir ama yatırım yapma bak geç çöp...
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
belki coinmarketcap'a girmesi vs fiyatı olumlu yönde etkiler,şuan için hacim yok,kendi içimizde yaptığımız alım satımdan hacim oluşuyor deniliyor ama,ileri de borsa daha büyük adımlar atarsa bu fiyata etki eder diye düşünüyorum.gördüğüm kadarı ile sürekli kendini geliştirmeye çalışıyor,umarım yükselir ve yatırımcısını üzmez.
member
Activity: 532
Merit: 12
İmzası dün itibariyle bitti.Ödül dağıtımı nasıl etkiler göreceğiz catex'i.Şu an borsa tokenlerinde bir hareketlilik gözleniyor.Btc'nin artması alımların çoğalması ve yatırımcıların yavaş yavaş altcoinlere geçmesi piyasanın düzelmeye çalıştığını gösteriyor bize.Beklemeye devam ediyoruz.

Ödül dağıtımını 20 temmuza kadar yapacağız gibi bir ifade vardı. Bence hemen yapmayacaklar gibi. 20 temmuza kadar olur da bir boğa sezonu gelirse hemen yaparlar. Çok geniş bir süre vermişler.
member
Activity: 742
Merit: 19
İmzası dün itibariyle bitti.Ödül dağıtımı nasıl etkiler göreceğiz catex'i.Şu an borsa tokenlerinde bir hareketlilik gözleniyor.Btc'nin artması alımların çoğalması ve yatırımcıların yavaş yavaş altcoinlere geçmesi piyasanın düzelmeye çalıştığını gösteriyor bize.Beklemeye devam ediyoruz.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Borsa olarak başarılı bulduğum bir borsa. ama bazı eksiklikleri var onları kapatması gerekiyor bence her şeyden evvel. Sonrasında ise ico yapmaları daha şık olurdu.  fakat buna rağmen oldukça yüksek bütçelere çıkmışlar. helal olsun ne diyelim.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Yemin ediyorum sürü gibi övmüşler tokeni, ulan sanki pre-mined tokeni millete kakaladığınızı anlamıyor millet hey allah'ım.. Bitcointalk'ta buna kanacak tek bir adam yoktur, adam akıllı borsa yapın insanlar kullansın ama bu tür el altından yapılan dolandırıcılıklar size bizim gözümüzde negatif puan yazıyor  Wink
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
Hangi borsa kullanıcılarına direkt olarak hacmi olmayan %100 pre-mined bir tokeni satmaya çalışırki?

şimdi anlaşıldı neden surundugu fiyatın.cok onemli bir post bu tesekkurler.
%100 premied ve %93 iki adreste.
smart money dedikleri fiyatı yukseltme kapasitesi olan hiçbir yatırımcı 1 dolar yatırmıyor dolayısı ile.
jr. member
Activity: 280
Gelişmelere bakıyoruz gayet güzel gidiyor.Hacim yaratmak zor değil sahte hacimli çok borsa var.Botları koyduğunda 24 saat çalışır.Gayet istikrarlı yükseliyor hacim ve fiyat doğru orantılı yükselişte.Bir anda çok yükselecek diye beklemesinler böyle ağır ağır yükselmesi en sağlıklı olanı.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Yukarıda bu tokenin sanki madenciliği varmış gibi konuşan üyelikler var. Catex grubunda paylaşılan Etherscan adresine göre tokenlerin %91'i direkt olarak 2 adresin elinde bunun dışıda borsadan satın aldığınız tokenler direkt olarak Catex ekibinin cebine gidiyor. Bu borsayı sevmememin en büyük noktası borsanın kendisini anlatmak yerine kullanıcıları sürekli olarak Catex satın almaya yönlendirmesi oluyor. Hangi borsa kullanıcılarına direkt olarak hacmi olmayan %100 pre-mined bir tokeni satmaya çalışırki? Burada atılan yorumlara da bakarsak bir grup insanın pre-mined tokeni kullanıcılara iteleme kampanyası gibi görünüyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
son 24 saatlik catt hacmi 0.321 btc Smiley
bountylerde dagıtılmış allah muhafaza birisi 0.5 btc lik catt dumplasa 5 sata iner bu  Grin Grin Grin
klasik turklerin shillediği efsane koinlerin arasına girmesine az kalmış bununda.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Evet bounty kampanyası bugün bitti hatta biraz önce spreadsheet'e baktım kapanmış. Bakalım dağıtımlar ve spreadsheet'in son hali ne zaman hazır hale gelecek?
member
Activity: 1106
Merit: 25
cat gizli hazine olamaz ama boğa sezonu gelirse en azından daha ciddi değerlere gelme ihtimali var. bountysinde olanların bugün son günü bakalım nasıl bir dağıtım olacak.
jr. member
Activity: 420
bugün bitti sanırım bunların kampanyası. yakın zamanda buralar dolup taşar şimdilik dutluk olsa da.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Bu coinden de ufak ufak almak lazım sanki Smiley Ne olacağı belli olmuyor bu alemde.Belki binance gibi olamayacak ama 1k satoshileri bulsa tamamdır daha ne olsun be abi.Eğer kaldıraç falan gelirse iyi hacim çeker
Pages:
Jump to: