Catex aslında daha iyi fiyatları hak etmekte bencede. Ancak nedendir bilmiyorum bu borsaya insanlar alışamadı galiba. Bir başka borsanın daha fazla olan token miktarı 200 satoşhilerdeyken çok daha avantajlı olan catt token 12 satoşhi anlamak mümkün değil bunu.
Scam koktuğu için insanların alışamaması normal, her geçen gün Catex dolaylı yoldan gözümüze sokuluyor daha da komik kısmı borsa değil tokeni anlatiliyor. Ben anlamadim bu tokeni millete aldirmaya çalışılmasının sebebi nedir? Pre-mined olduğunu düşünüyorum, sen dahil yukarıda öven kişiler de multi hesap. Yani nasıl bir grupsunuz bilmiyorum ama bu Catex’i öven herkesin Bountyhive Turkish grubuyla bir bağlantısı var.
Bountyhive ile Catex'in uzaktan yakından bağlantısı yok, kampanya da bitcointalkta yapıldı o kanalda catex ile ilgili kimseye yazı bile yazdırmıyorum. Bountyi ben yönettim diye mi böyle yazıyorsunuz bilmiyorum ama bana teklif geldi, bountysini yaptım ayrıca yolunun çok uzun olduğunu da daha başlarken açık açık yazdım, geçmiş mesajlarımdan kontrol edebilirsiniz, gizli saklı iş yaptığımız yok yani.
Catex borsasının yönetim kadrosunda değilim ve öncesiyle ilgili de bilgi sahibi değilim, sadece reklam çalışmalarını yaptım ama sadece bounty olarak değil cmc ve coincheckgoda listeletme, güvenlik ile ilgili borsayı inceleme, kampanya süresince görseller yayınlatma, resmi kanallarını daha aktif kullanmalarını sağlama ve bununla alakalı grafik dizaynları gibi yardımlarda bulundum. Şuanda da eskiye oranla tanınılırlığı artmış bir borsa olduğunu düşünüyorum catexin. Bir reklam kampanyasında neler yapılıyorsa onu yaptık kısacası, şunu yaptık bunu yaptık diye uzun uzadıya anlatmanın lüzumu yok.
Üye sayısına bakıldığında bariz artış olduğunu da yönetim ekibindeki arkadaşlar bana iletti, yatırım için de bugüne kadar hiç kimseye al kenara at demedim, kripto paralarda yatırım önerisi vermek kolay iş değil, piyasa volatil bu riski de aklı başında kimse almaz. Coinmarketcapta listelenme olayını çok daha önce bildiğim halde fiyat 10 satlardayken bile alım yapmadım kesinlikle borsanın dengesini bozmamak için ki listelenme olayını sadece 3 kişi biliyordu. Şimdi burada bountyhive ile ilgili bir probleminiz varsa yazın bileyim, çözemeye çalışayım yoksa rica ediyorum kafanıza göre sallayıp durmayın. Multi hesap değil o hesaplar ayrıca, hepsi tekil kullanıcı ve kanalda bir çok arkadaş var gelirseniz göreceksiniz.
Bounty sürecinde neler olduğunu da size anlatayım. Benimle iletişime geçtiklerinde cat fiyatı buradan daha yüksek seviyelerdeydi, daha sonra diğer projeler sebebiyle vakit ayıramadım çünkü 10larca projeyle uğraşıyoruz ve böyle bir vaktimiz yok ayrıca borsa ekibi sanırım başka reklam kampanyalarına yönelmişti. Sizi tanımıyorum ve daha önce de konuştuk mu bilmiyorum ama beni tanıyan arkadaşlar hileyle hurdayla asla işim olmayacağını bilir, kime sorarsanız sorun elimden ne gelirse yardımcı olmaya da çalıştım bugüne kadar insanlara. Konuştuğunuz borsa iyi yada kötü bot yada değil cmc de 80. sıralara kadar yükseldi ki kampanyaya başlarken esamesi okunmayan, Koreliler'in Türk arkadaşları resmen söğüşlediği bir platformdu, bu kampanyayı kabul etmemin asıl sebebi de budur aslında. Yani Catex olmazsa evime ekmek götüremem falan gibi dertlerim de yok ama bu borsa yüzünden ciddi problemler yaşayan Türk arkadaşlar vardı. Ben fiyatı 2x yükseltebildim, buyrun siz kendinize güveniyorsanız daha fazla yükseltin yeni bir kampanya yapıp, arkadaşların zararı biraz daha azalsın.
Kampanya yapıyorum diye destek olmak için bounty kampanyasına katılan arkadaşlar varsa bu benim Bountyhive Türkiye grubunu da yönetmem sebebiyledir. Bountyhive nasıl bir grup demişsiniz, buyrun gelin kanala görün orada neler konuşulduğunu çok merak ediyorsanız, kimseye yatırım yaptırmıyoruz sadece token dağıtıyoruz. Orada bulunan arkadaşları da tek tek 1 yıldır tanıyorum ve seviyeli arkadaşlar hepsi.
Değerli Arkadaşlar;
Şuanda catex bountysi sona erdi ve imzadan da çıkabileceğinizi belirttik bounty başlığında. Ödüller ile ilgili net tablo ve cüzdan bilgileri hesaplamalar bittikten sonra yayınlanacak. Ben ve ekip arkadaşlarımda bu tip projelerin reklam kampanyasını yapıyoruz bildiğiniz gibi. Kimseye yatırım konusunda da teşvik edici mesaj atmıyorum, aksine bir sürü arkadaş bana özelden yada gruptan sanki biz piyasayı yönetiyormuşuz gibi sorular soruyor. Çok rica ediyorum kendiniz inceleyip tatmin olduğunuz projelere girin. Bounty dağıtımı ile ilgili detaylı bilgileri başlıkta yayınlayacağız ve mew ya da borsa adreslerinize yollayacağız, inşallah daha da değerlenir Tron'la bazı anlaşmalar yapacaklarını biliyorum ama detayını zaman gösterecek. Şimdilik verebileceğim bilgiler bunlar, 1 ay içinde tabloyu yayınlayıp yavaş yavaş dağıtıma başlayacağız, dump olmaması için gerekirse borsa destek atacaktır diye düşünüyorum, atmazlarsa kendileri bilir bu kadar emek boşa gider tekrar baştan başlarlar.
Hepinize iyi günler.