Sadece şunları ortaya bırakayım.
Ortada dividend dağıtmayı bırakan bir coinex var ve sirkülasyonda 3 -5 milyar civarı tokeni var.fazla veya az olabilir tam bilmiyorum.
Hacmi 750-1 milyon dolar arasında.
Borsanın tokeni olan cet Fiyatı 450 satoshiye çıktı şu bir kaç gün içerisinde.daha yeni yani.
Bu token şuan hiçbir işe yaramıyor.
Birde dividend veren en bilindik borsa Catex var.
Catex borsasının tokeni catt Sirkülasyonda 900 milyon var 50 milyonu bir iki hafta içerisinde yakılacak.
600-1 milyon dolar arasında gidiyor borsanın genel hacmi
Yüzde 90 oranında kar payı dağıtıyor.
Catt tokenin fiyatı 13 satoshi.
Sadece soruyorum.bu borsa güzel adımlar atmaya başladı.
Ciddi güzel haberler duyuyorum.
Bu borsa tokenin 100 olması o kadar da zor gelmiyor bana.
Burada saçma sapan yorum yapan taraflı insanlar görüyorum.
Zarar ettiniz diye saçmalamaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum.
Gelin adam akıllı konuşalım
Catex hakkında açılan bu tarz saçma konulara hayranlıkla bakıyorum doğrusu. Şöyle rezil bir sözde borsa hizmetini de kim neden över diye düşünüyorum ve aklıma daha önce catex ekibinin yaptığı rezillikler geliyor. Öncelikle de şunu söyleyerek yazdıklarınıza cevap vermek istiyorum ki catex kesinlikle Coinex borsası ile karşılaştırılacak kadar kaliteli bir borsa değildir. Ayrıca şöyle de bir gerçek var ki bu rezil borsada asla ama asla 600.000 - 1.000.000 $ arasında işlem hacmi oluşmuyor. Hiçbir zaman bu hacme ulaşılmadı ve büyük ihtimalle de sahte bot işlemleri ile de ulaşılmayacaktır. Borsa her ne kadar yatırımcılara kendisini şirin bir kedi gibi gösteriyor olsa da aslında hırçın bir kediden de farklı değildir. Belirttiğiniz 13 satoshilik fiyat ise 80 satoshi seviyelerinde buraya kadar düşmüş durumda ve bu düşüşe de yine catex ekibinin yaptığı kar satışları sebep olmuş durumda. Her neyse, daha fazla detay yazmak istemiyorum. Malum her mesajım sonrasında farklı bir Telegram kullanıcısı bana tehdit mesajları atıyor. Neymiş efendim, catex hakkında kötü konuşuyormuşum.
İmzasını taşıdığınız kampanyanın hizmetine övgüler yağdırmak size ekstra para kazanmanız gibi bir katkı sağlamayacaktır. Gerçi catex'e belli olmazi onu da yapar.