Za koji dan idem online sa farmom od 80MH/s, koje su vase preporuke za pool
do sada sam bio na multipool on mi je ok, middlecoin mi je nekako sumljiv.........
Gdje ste vi bili najzadovoljniji ?
Sve sto si ovdje dobio odgovore za mining su netocne i
neprofitabilne opcije.
Nisam bas siguran da li treba napisati sto bi trebao i kako bi trebao sa tih 80 Mh/s jer ne mogu vjerovat da si isao u toliku investiciju pa tek onda postavljas pitanja.
Ako kojim slucajem i jesi, mislim da neces lovu zaraditi tim pristupom.
Mining danas je malo drugaciji od mininga prije 3-4 mjeseca.
Koliko vidim vecina ovdje ima prvo problema pri odabiru gpu hardwarea, probleme pri odabiru valute, probleme pri odabiru poola.
Recimo trenutno postoji pool za SHA-256 (only btc) na kojem se moze zaraditi cca 30% vise. Multipoolovi su neka druga prica.
Mislim da se trebas ili si se trebao prije educirati jer nije samo dovoljno samo postaviti pitanje na forumu i ocekivati kvalitetan odgovor i novac ce se slijevati.
on je več kupija opremu i to za scrypt tako pustimo sha-256 saa strane.
Pita je koji pool umjereno krade i pošten je koliko toliko.
i danas povrat mu je veoma dugačak i upitan.
ja bi mu savjetovao da prvo napravi svoj privatni pool sa više šit-koinova
izabere 4 šit koina sa malim difikultijem a malo večim prometom
kad ispadne neki automatski multipool iz koina odmah se ubaci u njega recimo sa 20 mhas i održaje ga malo poviše litecoina ako skoči na vrh po zaradi odmah ubaci još 10 mhasha u njega i tako dok ne ugura svih svojih 80 mhash. mora okrivat blokove svakih 1-30 minuta kako koji šit-koin
nakon 15 dana ništa nije prodavao cijena je malo skočila treba riskirati još 5-6 btc i probat napumpat cijenu.
kad i ako cijena skoći na 3-4 pc na više burzi u istom trenutku treba pokupit sve btc na kupovnoj strani i krenit na sljedeči šit koin
inače ja sam trenutno u probi na
https://www.scryptguild.com/index.php pool je za sada veoma transparetan.i ono najbitnije šitkoini se prodaju odmah čim blok sazrije tako da nema situacije kad se je rudarija šitkoin cijena je bila recimo 1 šitcoin = 0,001 a dok si ga skupija da ga isplati multipool i dok ga prebaciš na crysp dok ti bude dostupan za prodaju padne mu cijena na 0,0001 i zamisto taj dan da rig zaradi recimo 10$ on zaradi 7$