Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 133. (Read 356784 times)

newbie
Activity: 32
Merit: 0
March 02, 2014, 04:56:16 PM
Koji su serveri u Rusiji a vezani za bitkoin jer ovo sa Ukrainom i prijetnjom iz USA I EU o blokadi Rusije neznam oce li tko iskoristiti i skupiti bitkoine  Undecided
o kojim ti serverima pričaš.kakva ti je ideja ništa te ne razumim

Recimo BTC-E je iz Rusije i serveri su in recimo negdi u Rusiji  Tongue
hero member
Activity: 630
Merit: 500
March 02, 2014, 04:49:19 PM
Koji su serveri u Rusiji a vezani za bitkoin jer ovo sa Ukrainom i prijetnjom iz USA I EU o blokadi Rusije neznam oce li tko iskoristiti i skupiti bitkoine  Undecided
o kojim ti serverima pričaš.kakva ti je ideja ništa te ne razumim
newbie
March 02, 2014, 01:40:04 PM
newbie
March 02, 2014, 12:47:28 PM
Do sada sam iskopane maxcoine prodavao na Cryptsy i danas zadam trenutni nalog za MAX 1.87203982 i u Trade History vidim da je prodano ali u Account Balances mi pise -1.87203982 i to je oznaceno sa crvenim ? Sta to znaci !?

Prosao mi je nalog dva puta ( prvi put je automatski bilo zadano a drugi put sam ga ja zadao jer sam mislio da nije automatski prosao a imao sam mogucnost da prebacim MAXcoine za prodaju- ocito greska Cryptsy ) ali sam otkupio MAX za taj isti minus i sad je sve OK  Grin
newbie
March 02, 2014, 11:59:17 AM
Do sada sam iskopane maxcoine prodavao na Cryptsy i danas zadam trenutni nalog za MAX 1.87203982 i u Trade History vidim da je prodano ali u Account Balances mi pise -1.87203982 i to je oznaceno sa crvenim ? Sta to znaci !?
newbie
March 02, 2014, 11:32:24 AM
Imam 1kom Sapphire r9 280x OC  i sad bi stavio jos jednu ali MSI r9 280X GAMING  pa me interesira da li moram instalirati drivere za MSI grafu i oce li se driveri od Sapphire i MSI grafe biti u  sukobu ?

Da li netko ima ovakvu kombinaciju grafa za mining.

Unaprijed zahvaljujem na savjetu,sugestiji,podrsci.

Poz.
neno svaka graficka ima svoj folder za driver u sistemu i nevjerujem da ce biti ikvih problema al ipak sumljam moja preporuka je da koristis iste graficke da ih povezes i da kopas ko covjek  Wink

Kupio bi istu al nemozes doci do niti jedne tolika je navala na R9 280X a tako ih malo ima za nabaviti na  HR trzistu ,jedva sam i ovu uspio rezervirati nadam se da cu je i dobiti  Tongue
newbie
March 02, 2014, 11:14:39 AM
Malo sam se igrao sa CGRemote vidim ljep i program od pomoci..... no kada sam zavirio malo u kod imam sta vidjeti

https://bitcointalk.org/index.php?topic=495295.new#new

toplo preporucam Ne koristiti ! inace radite za drugoga a da to niti neznate

zato ja uvjet preporučam Linuxu iz osobnog iskustva s "all Win shits".
opensource

Da li se to isto odnosi i na CGWatcher  ( http://manotechnology.blogspot.com/p/cgwatcher.html  )

Da li ima neki slican program a da ne rudaris za drugog ?!
full member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
March 02, 2014, 03:15:48 AM
Malo sam se igrao sa CGRemote vidim ljep i program od pomoci..... no kada sam zavirio malo u kod imam sta vidjeti

zato ja uvjet preporučam Linuxu iz osobnog iskustva s "all Win shits".
opensource
member
Activity: 110
Merit: 10
March 01, 2014, 07:56:26 PM

newbie
Activity: 28
March 01, 2014, 04:57:57 PM
Imam 1kom Sapphire r9 280x OC  i sad bi stavio jos jednu ali MSI r9 280X GAMING  pa me interesira da li moram instalirati drivere za MSI grafu i oce li se driveri od Sapphire i MSI grafe biti u  sukobu ?

Poz.
neno svaka graficka ima svoj folder za driver u sistemu i nevjerujem da ce biti ikvih problema al ipak sumljam moja preporuka je da koristis iste graficke da ih povezes i da kopas ko covjek  Wink
legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
March 01, 2014, 09:41:58 AM
Imam 1kom Sapphire r9 280x OC  i sad bi stavio jos jednu ali MSI r9 280X GAMING  pa me interesira da li moram instalirati drivere za MSI grafu i oce li se driveri od Sapphire i MSI grafe biti u  sukobu ?

Poz.
Pa nije bas da ima neke razlike izmedju dva R9 280X chipa ili ima?
newbie
March 01, 2014, 08:09:54 AM
Imam 1kom Sapphire r9 280x OC  i sad bi stavio jos jednu ali MSI r9 280X GAMING  pa me interesira da li moram instalirati drivere za MSI grafu i oce li se driveri od Sapphire i MSI grafe biti u  sukobu ?

Poz.
sr. member
Activity: 365
Merit: 250
February 28, 2014, 04:31:05 PM
Ja sam ga hitio na ignore Smiley
member
February 28, 2014, 03:13:14 PM
Evo jedan kanal za vas cryptocoin nevjernike i short-term profitere, tu ima svega pa se nadam da cete naci i nesto sto ces vas udaljiti od cryptosa!

http://www.youtube.com/user/Rawdogletard/videos

Jebo me doge ako te bas takvoga kosto je ovaj tip nisam zamisljao  Grin

Slican nastup prema retardima (s tim da postoji bitna razlika u tome koga on i ja smatramo retardima) i slicno godiste ali tu slicnosti prestaju ... ali
cek malo, ti si jos tu? Jao jao izgubiti ces i firme i Baricu, nemoj se zezati ... gasi sve, sitan minus kad se sve zbroji ali izvuci ces se ti vec, za takve
nema problema, pa za vas je osmisljen sistem u kojem zivimo!

cek nasto si ti ljubomoran sada na firme na Baricu ili na minus

evo ti pa se veseli: ps: to je friska  1LqKmt78koF3TaMT6khKvVgokMbX5f7pky   
legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
February 28, 2014, 02:55:33 PM
Evo jedan kanal za vas cryptocoin nevjernike i short-term profitere, tu ima svega pa se nadam da cete naci i nesto sto ces vas udaljiti od cryptosa!

Slican nastup prema retardima (s tim da postoji bitna razlika u tome koga on i ja smatramo retardima) i slicno godiste ali tu slicnosti prestaju ... ali
cek malo, ti si jos tu? Jao jao izgubiti ces i firme i Baricu, nemoj se zezati ... gasi sve, sitan minus kad se sve zbroji ali izvuci ces se ti vec, za takve
nema problema, pa za vas je osmisljen sistem u kojem zivimo!
member
February 28, 2014, 02:39:26 PM

legendary
Activity: 1288
Merit: 1043
:^)
February 28, 2014, 02:32:37 PM

Nemojte samo predugo cekati, moglo bi zapucati u svakom trenutku a vi nespremni, pa hebate jos cete glavu izgubiti ... manite se vi corava posla,
takvi kao vi su (pitch black) buducnost, mene i slicne treba maknuti jer radimo sranja, jedemo govna ili sta vec! Ajte hop hop nazad u sistem 100%
pa nemojte da vas okrive da ste revolucionari i radite na rusenju vlade, banaka ma cijelog sistema a vi tu ustvari samo sitne pare zaradjujete, sta ce
reci narod, sta ce reci Barica ... "to ti je onaj sto je petljao sa onim novcem sto ga koriste narkomani, teroristi, pedofili i slicni, bjez' od njega odma!"

Ne zezam se. Ovo gore je najprijateljskiji moguci savjet s obzirom na to u sta se uvalili i tko ste vi u biti, sto je apsolutno ocito iz vasih postova.

nemoj tako grubo,sad će otrčati mamici i njegova mamica će ti izvuću uši.Ili ti poslati policiju jer vrijeđaš i zastrašuješ mlađeg maloljetnika.

Pa sta se sakrivate retardi, recite sta zaista mislite ... na primjer "U MAD BRO?" i slicne fore, to uvijek pali, ostali retardi se uvijek pridruze i onda bude
low IQ dernek!
hero member
Activity: 630
Merit: 500
February 28, 2014, 02:10:14 PM
Sa stokom se ne postupa kao sa ljudima, stoko jedna ... kad budes zasluzio drugaciji nastup onda ces ga i dobiti. Nisam ti ja jadnik koji mora biti
fin i nasmijan sa klijentima (iako bi ih najradije poslao u PM) jer inace nece dobiti platu niti si ti i slicni tebi dobrodosli ovdje. Ja nemam ni najmanje
najmeru previse se sprijateljiti sa vama a tebi ako smeta ovo sto pisem fino mrsssssss nazad u debilanu iz koje si dosao ... mene neces maknuti sa
ovoga foruma, to je sigurno.

Patologija Huh?? trebas ?? evo link http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_zavodi/klinicki_zavod_za_patologiju_i_citologiju
nemoj tako grubo,sad će otrčati mamici i njegova mamica će ti izvuću uši.Ili ti poslati policiju jer vrijeđaš i zastrašuješ mlađeg maloljetnika.
member
February 28, 2014, 01:53:26 PM
Sa stokom se ne postupa kao sa ljudima, stoko jedna ... kad budes zasluzio drugaciji nastup onda ces ga i dobiti. Nisam ti ja jadnik koji mora biti
fin i nasmijan sa klijentima (iako bi ih najradije poslao u PM) jer inace nece dobiti platu niti si ti i slicni tebi dobrodosli ovdje. Ja nemam ni najmanje
najmeru previse se sprijateljiti sa vama a tebi ako smeta ovo sto pisem fino mrsssssss nazad u debilanu iz koje si dosao ... mene neces maknuti sa

Patologija Huh?? trebas ?? evo link http://www.kbc-zagreb.hr/klinike_i_zavodi/klinicki_zavod_za_patologiju_i_citologiju
full member
Activity: 131
Merit: 100
My grandma mined SHA256
February 28, 2014, 01:19:47 PM
nije plata nego placa
sry Smiley
bolje ne komentirat da i ti ne uvatis citabu hahaha Wink
Jump to: