Author

Topic: Hrvatski (Croatian) - page 186. (Read 356784 times)

full member
Activity: 154
Merit: 100
November 15, 2013, 06:13:11 PM
Ok postat cu ovih dana, a struju skladistim u baterije velikih kapaciteta. Veoma je skupa investicija bila, imala je namjenu da zamjenim skroz el. energiju koju kupujem od elektroprivrede i da ostatak njima prodam u njihovu mrežu. Stoga svoju namjenu je ispunila. Ostatak koji sam prodavao se smanjio jer imam minere a samo mali dio mi viška ostaje.

Kao što znap, što se tiče energije obnovljivih izvora, dosta je isplativa ali samo na duži vremenski period

financijski gledano tebi struja ipak nije besplatna, s obzirom da je mozes prodat HEPu i to mislim skuplje nego sto oni prodaju struju ( nisam siguran u ovo zadnje ) ...

al svejedno za ljubitelje tehnologije to sigurno izgleda odlicno  Roll Eyes
jedva cekam slike  Grin ..

Nisam iz Hrvatske Tongue

Uostalom kako nemozes prodati skuplje struju ako si uhvatio val poticaja koji su se djelili za one koji žele da otvore elektrane. Jer svaka država ima normu koju mora ispuniti za obnovljive izvore energije. Neznam kako je kod vas, ali kod nas na svakom računu od EP dobiješ određen iznos koji plaćaš kao naknadu za obnovljive izvore
legendary
Activity: 1178
Merit: 1014
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 07:34:36 AM
Sa velikog sastanka u Žbirca!

full member
Activity: 242
Merit: 104
November 15, 2013, 04:34:12 AM
amo ca ...brzo !
legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 04:31:35 AM
moze... amo odma
meni pase i prije 11..

eto ja krecem i saljem vam broj moba na message
Di ćemo u Cukarina na Gripe?

Žbirac lipše je sunce, more i to...
aj onda u zbirca da ti je blize trajekt
Eeeee Žbirac!
legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 04:28:54 AM
moze... amo odma
meni pase i prije 11..

Žbirac lipše je sunce, more i to...
legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 04:27:56 AM
moze... amo odma
meni pase i prije 11..

full member
November 15, 2013, 04:25:37 AM
moze... amo odma
meni pase i prije 11..
legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 04:22:18 AM
koliko love se vrti ovde svaki dan i niko kavu platit. pa jel to sramota.

ajde organiziraj .. ja sam ZA
iako mi je raspored pretrpan... za Bitcoin uvijek imam vremena Smiley
Za kolko možete bit i di?
napisete uru koju god hocete i ja sam tamo

p.s. imat cu glas koncila ispod ruke, za prepoznavanje
Ja mogu u idućih uru, dvi posli iden na Brač u masline nema me cili vikend.
legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 04:19:34 AM

Za kolko možete bit i di?
full member
November 15, 2013, 04:03:13 AM

S obzirom na povecan broj usera iz hrvatske te brojne upite vezane za funkcioniranje BitKonan marketa,
evo koristim priliku za sve da napisem kratke upute kako kupiti bitcoin u hrvatskoj.

- Uplate u kunama mozete naparaviti iz hrvatske bez ikakvih provizija ( samo ga najavite u deposit sekciji )
- kune konvertiramo u USD na vas BitKonan account
- nas racun je u PBZ banci i uplate koje stignu do 14 sati su obradjene isti dan

- procitajte upute pod FAQ kako se trguje na marketu https://bitkonan.com/info prije nego zadajete nalog !!!!!
- nemojte lupati MARKET order ako nema likvidnosti na drugoj strani, jer ce te dobiti jako los fill !!!
- koristite LIMIT order ( istaknite svoje najbolje ponude ) i pricekajte da vam neko proda BTC
- vase ponude su vidljive na http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html i u principu ako su dobre budu jako brzo izvrsene

- Nakon prodaje BTCa, splate na tekuce racune u kunama takodjer mozete napraviti bez iakvih provizija

BitKonan Support

Je lipo kad imas domaci exchange!

E !
full member
November 15, 2013, 04:02:40 AM

legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 03:54:55 AM
plati ko ti brani
legendary
Hodling since 2011.®
November 15, 2013, 03:07:01 AM

S obzirom na povecan broj usera iz hrvatske te brojne upite vezane za funkcioniranje BitKonan marketa,
evo koristim priliku za sve da napisem kratke upute kako kupiti bitcoin u hrvatskoj.

- Uplate u kunama mozete naparaviti iz hrvatske bez ikakvih provizija ( samo ga najavite u deposit sekciji )
- nas racun je u PBZ banci i uplate koje stignu do 14 sati su obradjene isti dan

- procitajte upute pod FAQ kako se trguje na marketu https://bitkonan.com/info prije nego zadajete nalog !!!!!
- nemojte lupati MARKET order ako nema likvidnosti na drugoj strani, jer ce te dobiti jako los fill !!!
- koristite LIMIT order ( istaknite svoje najbolje ponude ) i pricekajte da vam neko proda BTC
- vase ponude su vidljive na http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html i u principu ako su dobre budu jako brzo izvrsene

- Nakon prodaje BTCa, splate na tekuce racune u kunama takodjer mozete napraviti bez iakvih provizija

BitKonan Support

Je lipo kad imas domaci exchange!
full member
November 15, 2013, 02:22:18 AM

- vase ponude su vidljive na http://bitcoincharts.com/markets/currency/USD.html i u principu ako su dobre, budu jako brzo izvrsene

- Nakon prodaje BTCa, isplate na tekuce racune u kunama takodjer mozete napraviti bez ikavih provizija

BitKonan Support

full member
November 15, 2013, 01:37:21 AM
Ok postat cu ovih dana, a struju skladistim u baterije velikih kapaciteta. Veoma je skupa investicija bila, imala je namjenu da zamjenim skroz el. energiju koju kupujem od elektroprivrede i da ostatak njima prodam u njihovu mrežu. Stoga svoju namjenu je ispunila. Ostatak koji sam prodavao se smanjio jer imam minere a samo mali dio mi viška ostaje.

Kao što znap, što se tiče energije obnovljivih izvora, dosta je isplativa ali samo na duži vremenski period

financijski gledano tebi struja ipak nije besplatna, s obzirom da je mozes prodat HEPu i to mislim skuplje nego sto oni prodaju struju ( nisam siguran u ovo zadnje ) ...

al svejedno za ljubitelje tehnologije to sigurno izgleda odlicno  Roll Eyes
jedva cekam slike  Grin ..

full member
November 14, 2013, 06:32:45 PM

legendary
Hodling since 2011.®
November 14, 2013, 06:25:27 PM
evo samo da pozdravim Smiley

nisam toliko nov u coinima, al sam novi na forumu..
pozz i tebi, sta farmas i s cime i koji ti je hashrate

ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim..

pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno Cheesy
Kako to ne plaćaš struju? Ili je proizvodiš ili je neko drugi plaća?

Proizvodim, imam dosta solarnih ploča na krovu i jednu malu vjetro elektranu koji su to radi druge namjene postavljeni ali evo sada sluze i za minanje Cheesy

Koji su to uredjaji kakve performanse imaju kako skladistis struju kolike snage moze bit konstanta i sto pitanja slike daj slike i zaboravija san znakove interpunkcije nije me briga poslikaj sve to i panele i vjetro i baterije i pretvarace napona hvala...
full member
November 14, 2013, 06:17:07 PM

ne radim vise, nije mi isplativo. radio sam sa dvije 7850 litecoine sad pomalo trade tu i tamo bacim..

pa dobro ako placas struju nije isplativo, ali ja neplacam i krenuo sam minati prije 2 mjeseca, tako da je meni sve isplativo pa makar s grafickim karticama minao BTC direktno Cheesy

Proizvodim, imam dosta solarnih ploča na krovu i jednu malu vjetro elektranu koji su to radi druge namjene postavljeni ali evo sada sluze i za minanje Cheesy
legendary
Hodling since 2011.®
November 14, 2013, 10:25:12 AM

full member
November 14, 2013, 09:55:56 AM
ajde ljudi suppotajte na ovom topicu samo napisite signed

https://bitcointalksearch.org/topic/ror-333699
Jump to: