U btc-u sam već pola godine i imam oko 3.5Ghash.
Skoro je otvoren prvi pool na ovim prostorima i fee je 0% a pool radi stabilno.
Ko želi da se pridruži dobrodošao je.
Postoji i forum koji se bavi ovom tematikom:
Pool:
www.btcwarp.com
forum:
www.bitcoinbalkan.com
Vidimo se tamo
Bacio sam oko na jedan i drugi link...pool je taman pao i nije bilo nit' MH, nit rudara (0:0).
Na poolu vam je MMC favicon. To je bio pool... Jel' i ispod frontenda sve isto kao i kod MMC-a?
Forum..."Mama, Turci!"* template, šlampavo složene boje koje mojim izglodanim očima nikako ne leže, BCT umjesto BTC nasred glavne stranice na izborniku....ma nije mi se dalo lograti u kritike i prijedloge, možeš slobodno poslat paste adminu tog site-a da uloži malo više truda ako već hoće napraviti nešto dobro. Il' nek nađe nekog sa malo više smisla za boje, usability i design općenito da to uradi umjesto njega, a on nek' se drži tehnikalija.
Ni sadržajno nisam našao ništa od čega bi mogao naučiti nešto novo. Kada forum izađe iz faze predstavljanja kanti i upoznavanja korisnika, vjerovatno će biti interesantniji.
Al' ajde, bar vas ima i bar pravite neki šum, za razliku od Hrvata koji lurkaju tu i tamo, svaka čast.
Ne da mi se logirat' na još jedan forum, i ovaj je previše, tako da iz čistog zasićenja se tamo baš i nećemo sresti previše puta. Staviti ću pool u failover, pa ako mi puknu primarni i sekundarni i...naletiću i na taj pool...
*strip "Družina od vješala" - "Mama, Turci!" viknula je ružna princeza kada je po prvi put skinula masku s lica i pogledala se u zrcalo.