Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 53. (Read 58186 times)

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
yaw ben sell order veremıyorum bu ppt ye dex de. var mı aynı sorunu yasaan. cok az bır mıktar var gercı 0,0027 ppt ama hata verıp duruyor. delı olacam dıger coınlerde al sat emrı verebılıyroum bır tek bu ppt de tık yok.

Sat şunu kurtul, kaça vermeyi düşünüyorsun alayım senden.

30 btc den satacam.

clıent guncel. cozemedım bır turlu derdını. neyse bekleyelım bakalım bı ıkı haftaya zaten yenı surum dex gelecek o zaman cogu sorun hallolur yada daha fazla sorun gelır Cheesy
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
dexte en son baktığım kadarı ile %50 gibi bir artış var ico maliyetine göre.
tabi bu süreçte waves fiyatı da oldukça kötü etkilendi
hero member
Activity: 756
Merit: 500
yaw ben sell order veremıyorum bu ppt ye dex de. var mı aynı sorunu yasaan. cok az bır mıktar var gercı 0,0027 ppt ama hata verıp duruyor. delı olacam dıger coınlerde al sat emrı verebılıyroum bır tek bu ppt de tık yok.
dex sürümünü güncelleyin hocam. bendede benzer sorun olmuştu silip yeni sürümü yükledim düzeldi.
hero member
Activity: 896
Merit: 519

Sat şunu kurtul, kaça vermeyi düşünüyorsun alayım senden.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
Coin sayısı az olunca herkes cok yuksek rakamlar bekliyor. Zcashti sanırım ilk kazılırken cok az oldugundan poloda 1000-2000btc den alanlar vardı.ole bir manyaklık olurmu? Olursa bountyciler bile koseyi doner
öyle bir manyaklığı bountycilere yedirirlermi polo ilk kendisi yedi kırıntılarıda beklettiği txlere yedirdi milletin sesi çıkmasın diye. ki çıkmadıda zaten. bu arada dexte halen al sat yapılmıyor.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Coin sayısı az olunca herkes cok yuksek rakamlar bekliyor. Zcashti sanırım ilk kazılırken cok az oldugundan poloda 1000-2000btc den alanlar vardı.ole bir manyaklık olurmu? Olursa bountyciler bile koseyi doner
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bu seviyelerden satılmaz dex de zaten bitcoinde hacim yok wavesde çok az bir işlem hacmi dönmüş ama wavesin bu değerine bakarsak o değerlerden de satılmaz diye düşünüyorum.Herkes gibi elimde tutucam zaten yüksek hacimli bir borsaya giriş yaptığında pbt fiyatına olumlu yönde kesinlikle yansıycaktır diye düşünüyorum
hero member
Waves adresi vermiştim, güncellemiş. adres değişimi için 3 gün sonra demişlerdi. Salı çarşamba dağıtırlar heralde artık. gerçi satacağımız adam akıllı bir borsa yok. zaten 6-7btc fiyattan önce satmayı düşünmüyorum. Bittrex polo falan girerse ucururlar.

Ben senin yerinde olsaydım bu fiyatlardan elden çıkartmazdım. Bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim, senin dediğin gibi borsalara eklenirse gelecek aylarda değeri yükselmeli. Waves DEX bu şekilde gitmeyecek yeni arayüz geldiğinde insanların ilgisi artacak, ethereum transferi de gelirse ne ala. Ekip ilk ofislerini açsınlar mobil uygulama çıksın ondan sonra karar verirsiniz. Dump yemeyecek bir token olduğu için elden çıkartmayı, aceleye getirmeyi uygun bulmuyorum. Projeye güvenmiyorsanız ekip bu işin altından kalkamaz diyorsanız kazancınıza bakabilirsiniz ama aksi durumlarda daha çok kazanacağımıza eminim. İşimiz birazda şansa bağlı insanlar ilgi gösterirlerse beklemediğimiz karlar yapabiliriz.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Waves adresi vermiştim, güncellemiş. adres değişimi için 3 gün sonra demişlerdi. Salı çarşamba dağıtırlar heralde artık. gerçi satacağımız adam akıllı bir borsa yok. zaten 6-7btc fiyattan önce satmayı düşünmüyorum. Bittrex polo falan girerse ucururlar.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
stake karşılığı dağıtılacak olan PBT ler ne zaman dağıtılacak? Bir tarih yayınlandı mı?
ICO dan aldıklarımı tutuyoruz biraz da üzerine gelirse iyi olacak gibi Smiley
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Arkadaşlar bounty katılımcılarından ETH adresi kullanan arkadaşların sıkıntı yaşamamaları için 3 günleri var. Lütfen yukardaki mesajı okuyunuz.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19986385

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19984247

hero member
Activity: 1638
Merit: 686
ICO'dan aldiklarim cüzdanda... PBT benim icin beklemede - waves cüzdaninda beklesin bakalim...
ama 7/24 ana konuyu takip edip, ne oluyor ne bitiyor takip etmiyorum...

buradan görmeseydim, dikkatimi cekmeyecekti ve 3 gün icinde eth adresimi waves adresine cevirtememis olacaktim ve imza kampanyasindan gelecek olan PBT'lerim kim bilir ne zaman gelecekti...

you understand? Smiley
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ben imza kampanyasında eth adresi vermiştim.
Ico'dan da hem btc, eth hem de Waves ile alım yaptım.
Bu pbt'ler eth cüzdanlarına mı, Waves cüzdanlarına mı yoksa mobilego'da olduğu gibi her iki cüzdana da gönderilecek mi? ePBT wPBT şeklinde mesela?

Birde imzalardan be gelecek? Neye göre neyi nasıl hesaplıyoruz? Bir stake = bir pbt mi?

tesekkürler bilgilendirme icin, sehir disindayim, orijinal konuyu takip etmiyorum: buradan gördüm, yoksa kaciracaktim konuyu...

hocam ben şimdi durumu çözmedim sen zaten ico takip ediyormuşsun hani burdan gördüm sanki son anda fark ettim falan Cheesy  nedir şimdi kübrayımı motive diyon piyasayımı tam çözemedim şimdi.
geçmiş mesajlarını silseydin bari.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
tesekkürler bilgilendirme icin, sehir disindayim, orijinal konuyu takip etmiyorum: buradan gördüm, yoksa kaciracaktim konuyu...

valla  dostum katiliyorum yorumuna.. ana konudan bende zamanım oldugunca  takip etmeye calişiyorum ilgi alanimdaki projeleri fakat genel de tr forumdayim bakiyorum ne oluyor ne bitiyor diye. herkes keşke actigi konuyla ilgilense takip etse ana konuda neler oluyor bize güncellese. emekler için teşekkürler @kubradam            proje de hayirlisiyla waves dexten bi kurtulsa adam gibi bi borsaya girse de bizde rahatlasak Smiley
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
En azından soon diyip geçiştirmemişler nedenleri açıklayıp başka adres istemişler bu bile benim gözümde bir artıdır. dağıtımlara başladık diyip 2 gün geçirip hala 1 transfer yapmayanlar var bu alemde
sr. member
DİKKAT, TÜM PRIMALBASE BOUNTY KATILIMCILARI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYURU: Ethereum'a olan gateway (geçit) henüz geliştirme aşamasında olduğu için bounty token'ları sadece WAVES adreslerine dağıtabiliyoruz.

Hazırda bir WAVES adresi ile bounty'ye katılanların bir şey yapmasına gerek yoktur.
ETH adresiyle katılan herkesin WAVES adreslerini iletmesi gerekmektedir.

Nasıl ?

Sylon'a aşağıdaki talimatlara uygun bitcointalk'tan özel mesaj (PM) yolluyorsunuz:

Code:
Bitcointalk username:
Spreadsheet campaign (signature, twitter, newsletter, etc.):
Line in spreadsheet document:
WAVES address:

Ne kadar erken PM yollarsanız adresiniz o kadar hızlı değişecek ve bounty'lerinizi alabileceksiniz.
Dikkat, WAVES adresinizi Sylon'a yollamak için 3 gününüz bulunuyor. O süre bitince listeler ekibe yollanacak ve yeni WAVES adresini yollamayanlar bounty'lerini zamanında alamayacaklar. Ethereum gateway'in tamamlanmasını beklemek zorunda kalacaklar. Yani diğer bir tabirle sadece haftalar sonra bounty'lerini alabilecekler. Lütfen bu adres değiştirme sürecini etrafınıza yayın!

Lütfen dolandırıcılara karşı dikkatli olun
: SADECE BU LİNKİ SYLON'A MESAJ ATMAK İÇİN KULLANIN: https://bitcointalk.org/index.php?action=pm;sa=send;u=112240

hero member
Toplanan paraları çekmişler görünüyor, tatile çıkmış olmasınlar.  Cheesy
sr. member

Encryptotel'in fiyatını coinmarketcap çekebilmiş, demek ki bir api'si var. Herhalde hiçbir chart sitesinde henüz primalbase ekli değil.

Tabiki ona göre sitelerindeki token'ların ve coin'lerin her borsadan (waves dex de dahil) fiyat verisini çekiyorlar. Primalbase sadece henüz eklenmedi oraya. Çok mühim bir durum değil, eklenecektir yakında. Şu an için diye sorulduğundan öyle bir yanıt verdim yukarda.  Smiley
Pages:
Jump to: