Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 55. (Read 58186 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Fikirlerimi yazarken içimden bir ses elektrik kesilecek not almam gerektiğini söyledi. Bu sesi görmezden geldim 5 dakika sonra elektrik gitti ve 1 dakika sonra geri geldi. Yazdıklarım boşa gitti tekrar yazmaya niyetim yoktur. Kısaca özet geçeceğim. Verilen sözler zamanında gerçekleştirilirse tahmin ettiğimizden daha çok değer kazanabilir. Hiçbirimiz girdiğimiz ICO da işlerin ters gitmesini beklemiyor zaten bundan dolayı yatırım yapıyoruz. Bir çok olasılık var ve bu olasılıklar dahilinde primalbase token fiyatının yükseklere çıkmaması için bir sebep göremiyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257

Evet bundan bir kaç yıl sonra çoğu altcoin yok olup gidecek. Sadece primalbase gibi gerçek hayatta kullanım alanı bulabilen projeler ayakta kalacak. Geçtiğimiz gün yaşadığımız altcoin düzeltilmesini daha sık göreceğimizi düşünüyorum. Böyle böyle sap samandan ayrılacak. Umarım ekip sözünü tutar ve en azından ikinci ofislerini açarlar ve yaptığımız yatırım bizleri tatmin eder.

Her altcoin gerçek hayatta kullanılacağını iddia ederek bu serüvene başlar ama bugün Bitcoin bile tam anlamıyla gerçek hayatta kullanılabilir değil.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
ben hala sat emrı veremıyorum elımdekı 0,0027 ppt yı dex ten. varmı sebebını bıle. satacagımdan degıl gıcık oldum sadece. Cheesy şu waves platform guncellemesı gelsede duzelse su garıplıkler. dun de 1 wave kayboldu ortalıktan arkadasa gonderırken.
Bendede durum aynı primalbase to btc emir giremiyorum hata veriyor. Primal to waves olarak emir girebiliyorum onda hata vermiyor. Aslında mir girmeye uğraşmanın da bir manası yok herkeste aynı sorun var sanırım trade gerçekleşmemiş hiç.

Girmeyin güzel kardeşim. Neden satış emri giriyorsunuz ? 5-6 aya elinizdeki pbt'ler servetinizi 20'ye katlayacak. Gerçekten göremiyor olduğunuza inanmıyorum, ondan soruyorum.

Nasıl bu kadar eminsiniz hocam ? Bende yaklasık 0.25 PBT Var düz ona 8000 TL Diyelim . 20x demek 160.000 tl demek . Gerçekten tutmaya değer mi diye sorguluyor insan . Waves dex'te alım 1 2 adet var .

Arkadaşlar 10x 20x derken ciddiler mi bilmiyorum ama ben öyle düşünmüyorum asla. Düzgün yönetilirse uzun vadede geleceği olduğundan çok net eminim ama 1 PBT için 8-10 BTC değerini görürsek (ICO maliyeti 3 BTC kabul ediyorum) ben gayet iyi bulurum bunu. Ama bu noktalara geleceksek de hızlıca yükseliş olacağını düşünmüyorum. İnşallah olur ama çok abartıp gerçeklikten uzaklaşmamak lazım.

Fiyat konusunda da Bittrex'e falan girmesi lazım bu şekilde waves dex'e göre yorum yapmak anlamsız olur.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
ben hala sat emrı veremıyorum elımdekı 0,0027 ppt yı dex ten. varmı sebebını bıle. satacagımdan degıl gıcık oldum sadece. Cheesy şu waves platform guncellemesı gelsede duzelse su garıplıkler. dun de 1 wave kayboldu ortalıktan arkadasa gonderırken.
Bendede durum aynı primalbase to btc emir giremiyorum hata veriyor. Primal to waves olarak emir girebiliyorum onda hata vermiyor. Aslında mir girmeye uğraşmanın da bir manası yok herkeste aynı sorun var sanırım trade gerçekleşmemiş hiç.

Girmeyin güzel kardeşim. Neden satış emri giriyorsunuz ? 5-6 aya elinizdeki pbt'ler servetinizi 20'ye katlayacak. Gerçekten göremiyor olduğunuza inanmıyorum, ondan soruyorum.

Nasıl bu kadar eminsiniz hocam ? Bende yaklasık 0.25 PBT Var düz ona 8000 TL Diyelim . 20x demek 160.000 tl demek . Gerçekten tutmaya değer mi diye sorguluyor insan . Waves dex'te alım 1 2 adet var .

PBT ile ilgili öngörüm size aktardığımın çok daha ötesinde. Şu ico ile kendi imkanlarım dahilinde satın alabildiğim PBT' den öte de bir bağlantım yoktur. İtiraf etmek gerekirse alaya alınmakta korktuğum için 20x dedim. 80K BTC bugün yaklaşık 200M $ para yapar. Şu projeye 200M cap' i çok görüyorsanız, eğer bir portföyünüz varsa ancak ethereum olarak saklamanızı rica edebilirim.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players

sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Proje güzel eyvallah da ne kadar gerçekleştirilebilir, şüpheliyim. Blockchain bazlı fonlamalar suistimale çok açık. Yatırımcıların herhangi bir dayatma gücü de yok. Nedense işin içine blockchain girdimi olmayacak dualara amin deniyor. İnsanlara  uçuk kaçık hayaller satılıyor. Kimse de çıkıp "atma ziya" demiyor. Primalbase bu kadar destek görünce bende küçük bir miktarla girdim. 20x beklentim yok çok şükür 2x-3x yapsak yeterli.
hero member
Arkadaslar bi rosum olucak. Ben suan pbt leri normal primalbase sitesinde bırakmak istiyorum. En azından diğer exchange sitelerine girene kadar. Bunu yapabilir miyim? Yok olmuyorsa da waves platformunu hiç kullanmadım. Nerden nasıl kayıt olunup pbt leri aktarabiliriz waves platformuna Huh

Siteye giriş yaptıktan sonra şu adresi kopyala ve istenilen yere yapıştır sonra onayla. 3PQ1QHNRzw8MsS3Zd8RbqgsQ4GaP3tVEuzo 
Ben sana istediğin zaman gönderirim.  Wink

Gönderirsin biliyorum da çok güldüm.

Yabancılara güvenerek almamayı tercih ediyorsa bana güvenmemesi için bir sebep olmamalı. Söylediğim mantıklı ve arkadaşın işini kolaylaştıracaktır, yardımcı olmaya çalışıyorum. Aceleye getirecek yanlış bir şey yapacak üzülecek. Güldürebildiğime sevindim.  Cheesy
anu
legendary
Arkadaslar bi rosum olucak. Ben suan pbt leri normal primalbase sitesinde bırakmak istiyorum. En azından diğer exchange sitelerine girene kadar. Bunu yapabilir miyim? Yok olmuyorsa da waves platformunu hiç kullanmadım. Nerden nasıl kayıt olunup pbt leri aktarabiliriz waves platformuna Huh

Siteye giriş yaptıktan sonra şu adresi kopyala ve istenilen yere yapıştır sonra onayla. 3PQ1QHNRzw8MsS3Zd8RbqgsQ4GaP3tVEuzo 

Gönderirsin biliyorum da çok güldüm.
hero member

hero member
Yanlış bir işlem yaparak elindekilerden olmak istiyor olabilirler.  Cheesy
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
anu
legendary

full member
Activity: 196
Merit: 100
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
hero member
İco dan aldığım pbt leri sorunlarla dolu waves wallet a çekmek istemiyorum. Sizce en fazla kaç gün ico sayfasında bekletebilirim.

Bir yere çekmiyorsunuz waves adresiyle ilişkilendiriyorsunuz, siz çekmeseniz bile şu anda zaten waves platformunda duruyor. Site hacklenir falan sonra birde onunla uğraşmayın.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ben de söylenilen zamanda waves adresimi sisteme kaydettim ama henüz icodan aldıklarım gelmiş değil, fakat yöntem iyiymiş, borç sevmeyen esnaf gibi, "abi beklediğimiz tahsilatları yapamadık, seninki haftaya inşallah"  Grin

Tekrar kontrol etmekte fayda var. Exchange adresi olmayacak sadece waves cüzdanında açtığınız adresleri kullanabilirsiniz.
Waves adresini girerken adresin başındaki "1W" olan kısmı silerek girin zaten diğer türlü girmeye çalıştığınızda onay vermiyor.
Daha sonra mail adresinize onaylamanız için posta gönderiliyor, gelen postadaki adresin doğruluğunu teyit ettikten sonra onaylayın ve https://ico.primalbase.com/ ICO sayfasına giriş yaparak çekim adresinin onaylandığından emin olun.

Aynen dediğiniz gibi yaptım, adresi sisteme kaydettim, e-posta onayını yaptım ve ico sayfasında kayıtlı olarak görünüyor. Adres Wawes Chrome eklentisi olan cüzdandaki 1W ile başlamayan tepedeki adres.
Ancak Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet gibi bakakaldım...  Cheesy
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
İco dan aldığım pbt leri sorunlarla dolu waves wallet a çekmek istemiyorum. Sizce en fazla kaç gün ico sayfasında bekletebilirim.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
85 milyon waves sahibi var alsınlar işte, ne işe yarıyor bu waves'ler ben anlamıyorum. Bitcoin al yatışa bırak waves al yatışa bırak ethereum al yatır ne anladım bu işten. Gerçekten büyük bir ponzi oluştu bir yerde patlayacak böyle giderse. Artık sadece takas için üretilen coin'ler rağbet görmemeye başlayacak. Primalbase için deniliyor ki bu bir takas aracı değildir kullanım için üretilmiştir ve işte bundan dolayı değerlenecek.

Çok doğru, katılıyorum.

Alıcıya göre iyi ama satıcısına göre iyi değil çünkü alım yapanlar bu fiyatlardan satmak için almadı buna eminim. Benim işlemimi kapatır mısınız rica etsem küsüratlı PBT var onu tamamlamak istiyorum en baştaki waves buy emri 0.0004 PBT altı üstü.  Wink

Şimdi aldım böylelikle ikinci işlemi ben yapmış oldum.  Cool

0.0004 PBT konusunda yardımcı olabilirim, hala küsüratlı ise  Cheesy

waves tabanlı icolar düzgün para vermiyor diyorlar zrcoin güzel yatırım almasına ragmen az verdi diye konuşuyorlardı
waves henuz zamanı gelmedi sanırım

Ödüllerden mi bahsediyorsunuz?

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
waves tabanlı icolar düzgün para vermiyor diyorlar zrcoin güzel yatırım almasına ragmen az verdi diye konuşuyorlardı
waves henuz zamanı gelmedi sanırım
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Sylon yeni mesaj yazmış. listeleri birazdan teslim edeceğini söylemiş ve bountylerin yakında ödeneceğini bildirmiş. Sanırım ilk imzayı dağıtacaklar.
Pages:
Jump to: