Pages:
Author

Topic: [ICO] Primalbase:Teknoloji Topluluğu İçin Dağılımlı Çalışma Alanları -26 Haziran - page 56. (Read 58186 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Ben de söylenilen zamanda waves adresimi sisteme kaydettim ama henüz icodan aldıklarım gelmiş değil, fakat yöntem iyiymiş, borç sevmeyen esnaf gibi, "abi beklediğimiz tahsilatları yapamadık, seninki haftaya inşallah"  Grin

Tekrar kontrol etmekte fayda var. Exchange adresi olmayacak sadece waves cüzdanında açtığınız adresleri kullanabilirsiniz.
Waves adresini girerken adresin başındaki "1W" olan kısmı silerek girin zaten diğer türlü girmeye çalıştığınızda onay vermiyor.
Daha sonra mail adresinize onaylamanız için posta gönderiliyor, gelen postadaki adresin doğruluğunu teyit ettikten sonra onaylayın ve https://ico.primalbase.com/ ICO sayfasına giriş yaparak çekim adresinin onaylandığından emin olun.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ben de söylenilen zamanda waves adresimi sisteme kaydettim ama henüz icodan aldıklarım gelmiş değil, fakat yöntem iyiymiş, borç sevmeyen esnaf gibi, "abi beklediğimiz tahsilatları yapamadık, seninki haftaya inşallah"  Grin
hero member
Daha öncede hata alıyordum inat ederek uğraşınca emir girebiliyorum, bunun için biraz düzeltme yapmışlar lakin yine de bazen hata gösterip duruyor bende inatlaşmadan çıkış yapıyorum bir süre sonra tekrar girerek kontrol ediyorum. Yeni güncellemeler gelene kadar bu şekilde idare edeceğiz veya hiç kullanmasakta olur bir süreliğine.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Valla bana geldi gelmeyen yorum görmedim gibi ben

geldı de bı ıslem yapamıyorum ben yaw dex te. hata verıp duruyor. wave yok dıye verıo dıyecem oda degıl dunya kadar wave var. 0,0027 ppt var az mı buluo acaba Cheesy 25 dolar edıo yaw Cheesy ıco fıyatından. o parayla bır ay gecınen var terbıyesız. Cheesy:D:D

Bende de 0.005 var ben de işlem koyamıyorum. Waves dex adam akıllı iş yapmıyor ki!
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

geldı de bı ıslem yapamıyorum ben yaw dex te. hata verıp duruyor. wave yok dıye verıo dıyecem oda degıl dunya kadar wave var. 0,0027 ppt var az mı buluo acaba Cheesy 25 dolar edıo yaw Cheesy ıco fıyatından. o parayla bır ay gecınen var terbıyesız. Cheesy:D:D
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Henüz token'leri almayan var mı? Almadığını söyleyenler var bunun haricinde wavesgo dan baktığımda büyük bir kısmı dağıtılmamış görülüyor. Waves adreslerini girmeyenler hatalı girenler var desek bu kadar fazla olabileceğini düşünmüyorum.

Telegram'da şöyle bir mesaj yazdı yetkili:

Distribution will be take place every Monday throughout the month. So if you didn't receive your tokens today, you might get them next Monday. Meanwhile you have time to double check everything. Thanks!

Bu da "token'larınız bu pazartesi gelmediyse haftaya pazartesi gelebilir. Ay boyunca pazartesileri token dağıtımı devam edecek" anlamına geliyor basitçe. Neden her gün devam etmiyor onu anlayamadım ben.
hero member
Henüz token'leri almayan var mı? Almadığını söyleyenler var bunun haricinde wavesgo dan baktığımda büyük bir kısmı dağıtılmamış görülüyor. Waves adreslerini girmeyenler hatalı girenler var desek bu kadar fazla olabileceğini düşünmüyorum.

Nerden bakıyorsunuz acaba hocam

http://www.wavesgo.com/account.html?3P3pAhbH5y7TwU43X9c3gbskWNfDDuzxyKn

Primalbase Token 839
Asset Transfer     410   
sr. member

Nerden bakıyorsunuz acaba hocam
hero member
hero member
Merit: 500
Waves dexte işlem yapılmıyor sebebi nedir?

Son zamanlarda ara ara olan bir problem maalesef, kısa zamanda düzeliyor umarım yeni güncellemeyle bu problemi ortadan kaldırır dex ekibi.
sr. member
Merit: 277
Waves dexte işlem yapılmıyor sebebi nedir?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Acaba elinizde komisyon için gerekli olan çok az bir miktar waves mi yok? Bundan kaynaklanıyor olabilir bana göre.Bu arada bountylerden gelen pbtler ne zaman yollanır bilgisi olan var mı?
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Waves dexe baktığımda gerçekten mutlu oldum primalbase tokenlar gelmiş.Yalnız dikkatimi çeken bunların dışında 1 waves yollamışlar bana.Umarım yakında bountyleri de yollamaya başlarlar.Bana göre yakında büyük borsalarda işlem görecek

bana halen tokenler gelmemiş görünüyor. acaba herkese beraber göndermediler mi yada bende bir sorun mu var? nereden bakabilirim tam olarak?
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
0,0027 ppt var bende ama satamıyorum wave de var mı sebebını bılen. hata verıyor sureklı.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bittrex gibi borsalarda işlem görmesi lazım. Bence görür gibi duruyor ama şu anda sanki farklı bir yapıda ilerliyorlar. Biraz sabredilmesi lazım.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
bakalım kira sistemini merak ediyorum nasıl birşey yapcaklar! nasıl kiralancak falan bi başlasın da görelim
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Büyük borsalarda işlem görürse ico fiyatının iki katı ile başayacağını düşünüyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Waves dexe baktığımda gerçekten mutlu oldum primalbase tokenlar gelmiş.Yalnız dikkatimi çeken bunların dışında 1 waves yollamışlar bana.Umarım yakında bountyleri de yollamaya başlarlar.Bana göre yakında büyük borsalarda işlem görecek
sr. member
Eng konuda all major exchange lere girecek yazmıştı sahipleri
Pages:
Jump to: