Pages:
Author

Topic: ICO yatirim yapmak - page 13. (Read 2422 times)

full member
Activity: 490
Merit: 110
June 20, 2018, 10:25:24 AM
bu aralar iyi proje bulmak açıkçası çok zor. nadiren iyi projeler çıkıyor. yakın zamanda pundix, mtc gibi tokenler 15-20 misli değer kazandı.  bunları bulursak eğer icolarına girilebilir.
MTC dediginiz docademic mi? Onun ICO su coktan bitti, McCaffe sponsor etmisti.
member
Activity: 756
Merit: 16
June 17, 2018, 04:41:51 PM
bir ara bir duyum almıştım artık doğru ya da yalan bilmiyorum bazı icolardaki satışları fazla gösterme mevzusu vardı. adamlar satmadıkları tokenleri satıyor gibi gösteriyordu. Yani tabi bu işi doğru yapanda var ancak bazıları cidden abartıyor
member
Activity: 283
Merit: 10
June 17, 2018, 02:06:35 PM
bu aralar iyi proje bulmak açıkçası çok zor. nadiren iyi projeler çıkıyor. yakın zamanda pundix, mtc gibi tokenler 15-20 misli değer kazandı.  bunları bulursak eğer icolarına girilebilir.
full member
Merit: 105
June 17, 2018, 01:57:19 PM
bu kadar aşırı Kar etmek yani aşırı çok da ister O yüzden bu kadar büyük hayallerin peşinde koşmak lazım yani iki katlı bile olsa yine de iyidir
full member
Activity: 658
Merit: 153
June 17, 2018, 01:07:20 PM
Oneledger Ve Atonomi projelerinin icolarına girdim unlock olmalarını bekliyorum güzel kazançlar bekliyorum icolar eskisi gibi kazandırmıyolar ama sağlam bulursan çok rahat katlayabilirsiniz elinizdekileri mesela Fanton adamlar 3 tur çekiliş yaptılar icoya katılıcaklar için ve kesin 5x gelicektir.
full member
Activity: 462
Merit: 100
June 17, 2018, 01:03:15 PM
Şu piyasada icolara yatırım yapmak ne kadar doğru bilemiyorum eskiden olsa sağlam projelerin büyük getirileri oluyordu şimdi en iyisi bile süründürüyor o yüzden biraz beklemekte fayda var.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
June 15, 2018, 02:35:58 PM
ben bu sorunun cevabını gayet de bizler kadar iyi bildiğini, aslında mevzunun sadece sitem etmek olduğunu düşünüyorum ki sonuna kadar da haklısın, kripto piyasası bir yana, birileri parasızlıktan iş yapamayıp, para toplamaya çalışıyor, diğerleri de bunu bir fırsat kapısına dönüştürüp tokatlamak için cirit atıyor, hepimizde sakız gibi bir laf, iyi araştırmak lazım, valla artık mevzu iyi araştırmanın da ötesine geçmeye, sadece bir şans olmaya başladı, sen neyi araştıracaksan karşı taraf onun açığını kapatıyor zaten, ille tokatlayacak adam, o yüzden 1 değil de 10 olta atıyor kimimiz, belki bir balık düşer diye.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
June 14, 2018, 08:55:31 PM
Evet onceden daha mantikliydi ve yatirdigini paranin birkac katini hatta daha fazlasini yapiyordun. Simdi maalesef oyle degil yatirdigin paranin hep alti cikiyor ya da yatirdigin kadar. Zorlasti artik iyi projeye de girsen.
full member
Activity: 616
Merit: 101
June 14, 2018, 06:14:10 PM
Çok hype olmadıktan sonra icoya girme taraftarı değilim zaten çoğu ico da satış fiyatının altında çıktı şu dönemde
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
June 14, 2018, 05:51:43 PM
ico yatırımının verilen bonuslar nedeniyle çok iyi bir araştırma yapmak şartıyla en makul yatırım çeşidi olduğuna inanıyorum. ekip, yol haritası, sosyal medya, proje ve konu gibi unsurları iyi analiz etmeli.
full member
Activity: 840
Merit: 103
June 14, 2018, 05:43:06 PM
Eskiden cikan icolar ile simdi olanlar bir degil ozamanlar en azindan gercekten gerekli islere odaklanilirdi ve takip birseyler cikarirdi. Simdi olmayacak islere ico yapiliyor dahasi ortada birsey olmasa bile ico yapiliyor yada cikmis birseyi kopyalayip tekrardan yapiyorlar. Binance gibi kac borsa projesi cikti mesela yada kac ethereum klonu cikti iste bunlar ornek.
member
Activity: 392
Merit: 11
June 14, 2018, 02:21:41 PM
Önceden nasıldı bilmiyorum fakat bu aralar ico yerine yeni borsaya girmiş veya girecek projelere yatırım yapmak çok daha az riskli gibi görünüyor. Çoğu iconun durumu ortada ico fiyatının yarısından aşağıda fiyatlarla alınıp satılıyor.
full member
Activity: 980
Merit: 152
June 13, 2018, 02:02:16 PM
Tek bir gerçek var artık bir projenin ico tamamlandıktan sonra Binance'ye girme ihtimali varsa o icoya katılın. Böyle bir ihtimal yoksa kesinlikle uzak durun derim. Son dönemde Neo altından çıkan icolar Binance'de yer bulabiliyor, onun dışındakiler ico fiyatının yarısınında altına düşmekte. İcolar belki birkaç ay daha en kötü yatırım tercihi olmaya devam edecek.
full member
Activity: 504
Merit: 103
June 13, 2018, 01:25:37 PM
Piyasa bu haldeyken bounty gelirleri airdrop ıco geliri hepsi kesat şuan piyasadan alım yapmak insanlara daha mantıklı geliyor öle de zaten
member
Activity: 238
June 13, 2018, 12:08:19 PM
iyi araştırmak lazım özellkle ekibini daha önceki prjeleri olup olmadığını vs su sıra ico dolandırıcılıgı çok fazla arttı
hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 13, 2018, 12:00:39 PM
ıco'lara yatırım yapmak artık kısa vadede çok kazandırmıyor. iyi borsalar yeni şartlar koşuyor. genele bakıldığında ben toplanan paraları da öyle çok yüksek görmüyorum. ayrıca ico'lara güven de azaldı.
para aklamak ilk akla gelen ama icoların yola çıkarken bir çok kayıtlı olmayan destekçi ve ortakları da olduğunu biliyoruz.
o yüzden bence doğru nokta paranın nerden ve neden geldiği değil; bu sürecin ne kadar devam edeceği ve güvenilir bir ico için referans noktaları ne olmalı?
full member
June 13, 2018, 11:46:31 AM
Softcap gecmisse iyi diyorsunuz yani. Ben de aslinda onu sormak istiyorum, mesela su ICO lar softcap gecti, veya su ICO su kadar para topladi vs gibi bir site var midir bildiginiz?
Peki yatirim yapacak iyi ICO nasil secilebilir, tonlarca ICO arasindan arastirma yapmak cok zaman aliyor, ICObench de kotu puan verdigi bir suru ICO super durumda.  Iyilerini nasil seceriz fikri olan var mi? Mesela ICO drops filan mi bakilmali?

Bu dönemde ön satışta toplanan miktar çok önemli. Bounty yapmayan icolar ve çoğu zaman duyamadığımız uzakdoğu menşeili icolar yürüyüp gidiyor.

full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
June 13, 2018, 09:49:13 AM
Peki yatirim yapacak iyi ICO nasil secilebilir, tonlarca ICO arasindan arastirma yapmak cok zaman aliyor, ICObench de kotu puan verdigi bir suru ICO super durumda.  Iyilerini nasil seceriz fikri olan var mi? Mesela ICO drops filan mi bakilmali?

Bu dönemde ön satışta toplanan miktar çok önemli. Bounty yapmayan icolar ve çoğu zaman duyamadığımız uzakdoğu menşeili icolar yürüyüp gidiyor.
full member
June 13, 2018, 08:33:32 AM
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
June 12, 2018, 05:33:29 PM
Milyonlar olanlar milyonlarca yatırım yapıyor hocam yatırımcılar asla dur durak bilmez hele daha cok para getireceğini düsünürlerse köpek balığı gibi oluyorlar biz de anca onlardan arta kalanlara seviniyoruz
Pages:
Jump to: