Pages:
Author

Topic: ICO yatirim yapmak - page 17. (Read 2422 times)

full member
Activity: 350
Merit: 105
June 01, 2018, 04:07:27 AM
Ben şimdiye kadar 1 tanesine katıldım ordan da % 50 zarar ettim Smiley O yüzden pek bulaşmıyorum. Al Sat daha iyi eski günler gelse de biraz arbitaj yapsak ne guzel bir kelimeydi arbitaj özlettin kendini Smiley
member
Activity: 1106
Merit: 25
June 01, 2018, 02:31:32 AM
Kazananlar mutlaka vardır ama ben şimdiye kadar tek ico ya katılmadim. Sebebi ise icolarin %90 i çöp . Çoğu soyguncu. Hatta geçen aylarda birisi yüklü miktarda para kaptırmış. Hal böyle olunca artık ico larin devri bitti gibi bir şey. Umarım ortalıkta ki çöp coin ya da tokenler  ortadan kalkar ve paralar gerçek projesi olan kaliteli coin ya da tokenlere kayar. En büyük temennim bu
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
May 31, 2018, 09:54:03 PM
İcolara yatırım yaparken doğru tercih yapabilirsek yine kazanabiliriz. Yatırımcı sayısı daha az olduğundan ve icolara güven azaldığından her iconun başarılı olması ve kazandırması imkansız.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
June 01, 2018, 02:26:51 AM
ico'lardan büyük zararlar edenleri tanıyorum. ama çok kazandıranda olmuyor değil. ben bugüne kadar 5 icoya girdim 4'ünde param neredeyse sıfırlandı. ama birisinden ettiğim kar hepsinin zararını karşıladı diyebilirim.
jr. member
Activity: 32
Merit: 2
June 01, 2018, 02:20:32 AM
ICO nedir?
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
May 31, 2018, 09:08:01 PM
Eskiden de tüm ICO'lar kazandırmıyordu, şimdi de tüm ICO'lar kaybettirmiyor. Her dönemde doğru projeye girmek gerekiyor. Bütün yatırım yaptığınız projeler tutacak diye bir şey de yok. O yüzden iyi analiz edip güzel sepet oluşturmak gerekiyor. Tüm parayı tek bir projeye bağlamayın. Yoksa sonu hüsran olabilir.
member
Activity: 294
Merit: 10
May 31, 2018, 07:36:20 PM
ICO ya katılırken iyi arastirma yapmak gerekiyor. Tavsiye uzerine veya bir video dan group baliklama atlamak yerine detayli bir arastirma yapmak onemli. Halihazirda elde tutulan Ethereum ile yatirim yapilacaksa projenin piyasaya ciktigindaki fiyati ile ETH fiyatinin kiyaslamak gerekiyor. Eger ether dustuyse ve ICO da dusuk ciktiysa yine cok bir kayip olmuyo denilebilir. Kimi projeler cok dusuk cikip sonradan degerlenebiliyor.
member
Activity: 380
Merit: 20
May 31, 2018, 06:48:39 PM
Ben ico defterini kapatalı çok oldu.Yakınlarımdan vede netteki tanıdıklarımdan çok tokatlanan oldu.En son bu forumda bir arkadaşın icoya gönderdiği 400 eth sine çöktüler.Bence artık icodan girip para kazanmak çok büyük bir risk şahsen ben uzak duruyorum.Herkese de uzak durmasını tavsiye ederim
member
Activity: 196
Merit: 10
May 31, 2018, 06:33:35 PM
Valla bana kalırsa  ICO yatırımından artık para kazanmak çok ama çok zor yani bir bakıma oldukça emek isteyen bir iş haline geldi diye düşünüyorum
newbie
Activity: 70
Merit: 0
May 31, 2018, 05:43:22 PM
geçmişte ico yatırımlarım oldu benimde kimisinden kazandım kimisinden ise zarara uğradım. şu an bulunduğum yer ise ico almamak üzerine. yani icolar cazip gelmiyor
member
Activity: 406
Merit: 12
May 31, 2018, 05:29:45 PM
Şimdiye kadar yaptığım yatırımlar genelde ya yerinde saydı, yada fiyatı düştü.
Artık pek girmemeye çalışıyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
May 31, 2018, 05:26:49 PM
Artık icoların bile fiyatları yüksek olmalı ki çoğunun fiyatı ico bitince düşüyor ve tekrar ico fiyatını görmesi aylar sürüyor. Bu durumda icoya para yatırmak eskisi hibi iui bir tercih olmayabilir.
newbie
Activity: 78
May 31, 2018, 05:06:35 PM
Eskiden ICO aldiktan sonra aldiginiz fiyatlarin kat kat ustune cikiyordu, ICO dan alan acaip kar ediyordu. Simdi piyasalar kotu, her gun ETH BTC fiyati artmiyor, tam tersine dusuyor. O yuzden satislar muthis dustu, ICO yapmak cok zorlasti.
O zaman bu ICO lara yapilan milyonlarca dolar yatirimi kim yapiyor sizce? Bence guzel bir soru, insanlar keriz mi simdi fiyati dusecek seye habire yatirim yapsin?

Son dönemdeki icoların çoğu yatırımların büyük çoğunluğu pre-sale döneminde topluyor. Bunun en büyük nedeni de hayvan gibi bonus vermeleri. Icoda 1$'a satacakları tokeni 15-20 cente(bazen daha da ucuz) özel satış döneminde satınca yatırımcılar koşa koşa geliyor. Icodan sonra ico fiyatının altına borsalara girmelerinin sebebi de bu. Bu adamlar 15-20 cente aldığını 30-40 cente satsa bile 2x yapmış oluyor. Sen icodan girenler zarar ediyor diye düşünürken pre-saleden girenler parayı vurup kaçmış oluyor yani Cheesy Sonra bekleki tekrar ico fiyatına çıksın.

bu gibi durumlarda ön şatış bonus miktarını ve ön satışta satılan tokenların kilitli kalıp kalmayacağını, eğer kilitli kalacaksa ne kadar süreyle kilitli kalacağını araştırmak lazım.
newbie
Activity: 84
May 31, 2018, 04:49:13 PM
Bunun sebebi belli zaten.Eskiden herkes İCO satışı yapmıyordu.Yapanlarda eth ve bitcoin arttığı için güzel değer kazanıyordu.Şuan piyasalar malum.Önüne gelen İCO yapıyor.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
May 31, 2018, 03:23:54 PM
ICO lara girerken sağlam bir araştırma ve tecrübeli insan tavsiyesi bana göre şart yoksa girmem
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
May 31, 2018, 11:33:37 AM
İcoya yatırım yapmak şimdilerde kar getirmiyor, bir çoğu borsada ico fiyatının altında satılıyor. Yatırım yapanlar keriz değil tabi ki. Parası çok olan geleceğe yatırım yapıyor da slıyor, alanlar piyasanın hep bu fiyatlarla kalmayacağını düşünüyor olmalı.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
May 31, 2018, 11:00:37 AM
Hakkaten ya. Eskiden icoya katılanlar en az 2 kat kazanıyordu. Ben 1 kez icoya katıldım. Exchange sitesine girer girmez 5 kat kazandırmıştı. Şu sıralar çoğu ico başarısız oluyor.
newbie
Activity: 252
May 31, 2018, 11:18:04 AM
sevgili canım kardeşim iyigüzel projesi olan ıco yatırım yapmak mantıklı ama ıco katılırken dikatli olun her ıco katımayın güzel ıco yatım yaptığınızda kazanırsınız
full member
Activity: 504
Merit: 120
May 31, 2018, 07:22:42 AM
Eskiden ICO aldiktan sonra aldiginiz fiyatlarin kat kat ustune cikiyordu, ICO dan alan acaip kar ediyordu. Simdi piyasalar kotu, her gun ETH BTC fiyati artmiyor, tam tersine dusuyor. O yuzden satislar muthis dustu, ICO yapmak cok zorlasti.
O zaman bu ICO lara yapilan milyonlarca dolar yatirimi kim yapiyor sizce? Bence guzel bir soru, insanlar keriz mi simdi fiyati dusecek seye habire yatirim yapsin?

Son dönemdeki icoların çoğu yatırımların büyük çoğunluğu pre-sale döneminde topluyor. Bunun en büyük nedeni de hayvan gibi bonus vermeleri. Icoda 1$'a satacakları tokeni 15-20 cente(bazen daha da ucuz) özel satış döneminde satınca yatırımcılar koşa koşa geliyor. Icodan sonra ico fiyatının altına borsalara girmelerinin sebebi de bu. Bu adamlar 15-20 cente aldığını 30-40 cente satsa bile 2x yapmış oluyor. Sen icodan girenler zarar ediyor diye düşünürken pre-saleden girenler parayı vurup kaçmış oluyor yani Cheesy Sonra bekleki tekrar ico fiyatına çıksın.
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
May 31, 2018, 07:11:29 AM
ICO projeleri ne yazık ki eskisi gibi kazandırmıyor. Kazandırma olayını da geçiyorum artık birçok proje zarar ettiriyor. Bunun en büyük sebebi ise Ethereum altyapısı kullanılarak oluşturulan ERC-20 Tokenlerdir. Herhangi bir şart olmaksızın herkes kendi tokenlerini oluşturabildiği için yüzlerce proje ile karşılaşıyoruz ve neredeyse tamamı başarısız oluyor. Günümüz için tavsiye vermek gerekirse NEO NEP5 altyapılı projeler tercih etmek daha doğru olacaktır çünkü NEO altyapısı kullanan tüm sistemler belirli kalite ve kontrol testlerinden geçiyor. Bu testleri geçemeyen projeler için onay verilmiyor, dolayısı ile sahtekar projeler de çıkmıyor. Örnek vermek gerekirse imzasını taşıdığım Asura projesi son derece başarılı bir proje olduğu için kolaylıkla NEO sisteminden onay almıştır. Yatırım için şu an uygun olduğunu düşündüğüm şu seçeneği sizler ile de paylaşmadan geçmek istemedim. Smiley
Pages:
Jump to: