Lif diye bur token duymussunuzdur, Winding Tree tarafindan. Adamlar bounty filan yapmadi, ama Lufthansa ile anlasmalari vardi ve bu firma onlarin private investor. Ne kadar para topladilar diye dusunursunuz?
Yaklasik 15 milyon dolar.
https://icobench.com/ico/winding-treeBoyle sen git travel ICO su olarak Lufthansa ile anlas, tabii ki o kadar para toplarsin. Ama boyle bir sansin yoksa, reklamini yaptirman sart. Ha bu arada ben de 0.67 ETH yatirim yapmistim, su anda 0.3 ETH ediyor ve ETH fiyati cok daha dusuk. Yani aslinda bounty vs den cok piyasa da yaprak kimildamiyor, sebeplerden birisi o.
Ayrica ICO da aklini basina toplasin, bounty icin belli miktar ayirsin, abartmasin. Stake sistemi ve yuzde ayirdigi miktar onemli.
Artık ICO'dan girmenin bir anlamı kalmadı bana görede. Projenin çok çok iyi olması laızm artık ki ICO fiyatının altına düşmesin ayrıca bounty falan da yapılmaması gerekiyor genel olarak düşüş bu yüzden oluyor. ICO güzel olabilir ama fiyatı düşüyor mantıklı olanı borsaya düşmesini beklmek
Bounty ile alakas var ama projenin bounty yapmamasi icin asiri saglam olmasi lazim ki adi duyulsun. Yoksa kaybolur gider 5 para toplayamaz. Veya parayi basip her yere reklam vermesi lazim, onu da Google amca yasakladi, artik herkes bounty hunter lari kullanacak mecbur.
filecoin, tezos, eos, bancor
en başarılı icolar. hiçbiri de bounty yapmadı.
zaten kazandıracak bir icoysa reklama gerek duymaz. hatta sen ben gibi küçük yatırımcılar duymaz bile. duysan da almak istesen de alamazsın icodan.
filecoin gibi sirin labs gibi olur.
bounty konusunda yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. adamlar öyle bir bounty dağıtıyorlar ki, zaten ilk girişlerde marketcap az oluyor. bir de bu bountyhunterlar coinleri bozdurunca fiyat birden dibe iniyor sonra da toparlanamıyor.