İmza kampanyalarında ödül olarak kendi coinlerinden ayırdıkları miktarları mı veriyorlar? Yoksa toplanan para diyelim ethereum ise toplanan paranın belli bir yüzdesini mi veriyorlar? Toplanan paranın alınan ödülde payı olduğunu biliyorum ama birkaç imza kampanyasının ödül sayfasını incelediğimde ödül için şu kadar token ayırdık gibi ifadeler gördüm o yüzden kafam karıştı.
Icolar bir liste yayınlar derki örn:10.000.000 coin basılacak bunların dağılımı %100 uzerınden %10(önsatış)-%70(ico için satış)-%10 (ekip için ayrılan)-%5(gelecekteki yatırımlar için)-%3(Bounty için)-%2(diger)
aşagı yukarı bu sekılde dagıtım yapılır, yanı kendı tokenlerını verırıler, yukarıdakı %3 bounty de kendı ıcınde ımza,sosyal medya,çeviri,blog vb. dıye oranlarda ayrılır
Ben Hazza.network'un imza kampanyasına katıldım. İmza kampanyası arayıpta bulamayan arkadaşlara bunu öneririm. Baya kaliteli bir proje ve ekibi sağlam adamlardan oluştuğunu düşünüyorum.
Dilerseniz exortis hocam sizde ekleyin listeye ben göremedim listede.
27.satırda ekli kardeşim
Konunun tekrardan açılması benim açımdan iyi oldu. Dün WorldCore'un imza kampanyasına girdim. Artık 14 Ekime kadar ne kadar toplayabilirsem benim için kardır. Umarım başarılı bir ico süreci geçirir de bende Wrc sahibi olabilirim. Bakalım bekleyip göreceğiz artık. 👍
Hocam neden 14 ekim dediniz kampanya listesinde son hafta 14 kasım olarak görünüyor ben kampanya uzun diye girdim zırt pırt imza degiştirmekle uğraşmak istemedim birde sağlam proje diye girdim
Proje Hardcap olunca sonlandırılmıyor mu? Neyse artık bende yanlış biliyor olabilirim. Daha önce Monetha'nın imza kampanyasına katılmıştım. Orada ico dakikalar içinde bitti ve Hardcap oldu. İstenilen seviyeye ulaşıldı ve imza kampanyası sonlandırıldı. Bu WorldCore'da da aynısı olabilir.
Burası karışmıs sayın @sanalpara projenin 14 ekimde hardcap yapacağına nasıl emin oluyorsunuz diyeceğim saçma olacak siz sanırım imza listesindeki 14 kasımı, 14 ekim olarak okudunuz diyor konuyu kapatıyorum