Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 106. (Read 298928 times)

full member
Activity: 154
Merit: 100
Θα ανέβει καθόλου το ρημάδι ή θα συνεχίσουν να μας κάνουν πλάκα τα altcoin fanboys?  Tongue

Από το άρθρο του Hearn και μετά, η πτώση του bitcoin έφερε άνοδο του χρυσού. Από τις 14/1 (1.073$) μέχρι σήμερα (1.196.80$) το μέταλλο έχει καταγράψει σημαντική άνοδο (+11%). Επίσης, από την 1/2/16 μέχρι σήμερα, ο όγκος των συναλλαγών έχει υποχωρήσει εξαιτίας της εορταστικής περιόδου της Κίνας που χθες γιόρτασαν το νέο έτος. Και πάλι όμως δεν είναι σίγουρο τι θα συμβεί με την επιστροφή τους, καθώς το ζήτημα του μεγέθους των blocks παραμένει άλυτο.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
Θα ανέβει καθόλου το ρημάδι ή θα συνεχίσουν να μας κάνουν πλάκα τα altcoin fanboys?  Tongue
Bytheway, μια προσιτή ευκαιρία σε όποιον θέλει να γίνει "εκατομμυριούχος" είναι το Siacoin Grin
το καθε πραμα στον καιρο του. τωρα παιζει το eth Μπαλα!
hero member
Activity: 815
Merit: 500
Bytheway, μια προσιτή ευκαιρία σε όποιον θέλει να γίνει "εκατομμυριούχος" είναι το Siacoin Grin
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Απλά είμαι αντίθετος με την ανοησία που τους δέρνει.
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
ναι αλλα ηταν καλη ευκαιρια να την πει και στον  gavin Grin
Η αγάπη δεν κρύβεται,γενικά όταν εισαι αντίθετος σε κάτι το χώνεις,ποιο πριν o Hearn τώρα o gavin
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
ναι αλλα ηταν καλη ευκαιρια να την πει και στον  gavin Grin
full member
Activity: 154
Merit: 100
Κάθε φορά που πάει να γίνει κάποια άνοδο της ισοτιμίας έχουμε κάποιον από το στρατόπεδο του fork να κάνει μια ανακοίνωση και να ρίχνει την τιμή.

Εσύ δεν έλεγες ότι κάθε Σαββατοκύριακο η τιμή πέφτει;
hero member
Activity: 815
Merit: 500
και από που θα αγοράσεις;

από όλα τα ανταλλακτήρια μου είμαι γραμμένος μόνο στο (αντιπαθητικό) hitbtc τα βρίσκω!

ο κωδικός του είναι FCN; Huh Huh

FCT, poloniex  Grin
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
και από που θα αγοράσεις;

από όλα τα ανταλλακτήρια μου είμαι γραμμένος μόνο στο (αντιπαθητικό) hitbtc τα βρίσκω!

ο κωδικός του είναι FCN; Huh Huh
legendary
απλα στατιστικη Grin

τωρα ΤΡΕΧΩ να αγορασω factom!
https://www.cryptocoinsnews.com/factom-lands-smart-city-deal-china/
hero member
Activity: 812
νεο κυμα ανοδου ολων γενικα. για να δουμε αν το σκ θα γινει παλι διορθωση!
o μαντης τιρεσιας Grin
legendary
Κάθε φορά που πάει να γίνει κάποια άνοδο της ισοτιμίας έχουμε κάποιον από το στρατόπεδο του fork να κάνει μια ανακοίνωση και να ρίχνει την τιμή. Θυμηθείτε πότε παίχτηκαν όλα τα επεισόδια σε αυτό το πρόσφατο bitcoin δράμα.
Σήμερα μετά το μίνι ράλι έχουμε αυτό εδώ

http://gavinandresen.ninja/a-guided-tour-of-the-2mb-fork

φυσικά συνοδεύτηκε και με πτώση της ισοτιμίας. Ο κύκλος είναι ο εξής. Δράμα-πτώση-καλμάρισμα-άνοδος και ξανά πάλι το ίδιο. Από τα 390 και με ανοδικές τάσεις ξαφνικό crash κάτω 370 σίγουρα μπορεί να πάει και χαμηλότερα.
legendary
αυτό με τα ανταλλακτήρια έχει καταντήσει ανέκδοτο και δείχνει καθαρά και το πρόβλημα ρευστότητας που έχουν. Σκεφτείτε τι έχει να παίξει εκεί μέσα σε περίπτωση ενός hard fork. Απλά χαμός Tongue
legendary
νεο κυμα ανοδου ολων γενικα. για να δουμε αν το σκ θα γινει παλι διορθωση!
sr. member
Τις τελευταίες 24 ώρες το BTC είχε χαμηλό 310€ και υψηλό 362€ στο paymium αλλά που να το πάρω χαμπάρι!
legendary

εν τω μεταξύ το kraken Κάθε απόγευμα περιπου τα παίζει και δε παίρνει καμμία εντολή!
https://twitter.com/krakenfx/status/695304106064281600
sr. member
πετυχαίνω τα BTC στα 340€ και βλέπω να ανεβαίνουν, πάω γρήγορα να αγοράσω αλλά ώσπου να βρω το κινητό μέσα στο σπίτι για να κάνω 2way authentication πήγε κατευθείαν 348€....και σπάστηκα αν και ακόμα ανεβαίνει!

εν τω μεταξύ το kraken Κάθε απόγευμα περιπου τα παίζει και δε παίρνει καμμία εντολή!
legendary
Activity: 910
γιαυτό τα έχω ΕΤΗ ώστε να προλάβω την κατάσταση γιατί προς τα επάνω δε το βλέπω για την ώρα!

εγώ τα πούλησα σήμερα πάντως, και περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να ξαναγοράσω  Tongue
sr. member
σήμερα τα χρηματιστήρια έπεσαν παντού, για να δούμε τι θα συμβεί και στα νομίσματά μας!
sr. member
γιαυτό τα έχω ΕΤΗ ώστε να προλάβω την κατάσταση γιατί προς τα επάνω δε το βλέπω για την ώρα!
Jump to: