Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 108. (Read 298928 times)

sr. member
Activity: 617
Merit: 253
Ανέβηκε τόσο πολυ η δυσκολία που αν δεν έχεις τζάμπα ρεύμα, δεν κανεις ποτε απόσβεση.
Θυμάμαι όταν πήρα το S7 μου έδινε πάνω απο 1btc το μήνα, τωρα μου δίνει 0.59btc το μήνα και όσο πάει χειροτερεύει.
Το καημένο το S5 παντος, ξεκουραζεται προς το παρόν Sad
hero member
Activity: 812
Merit: 1000
βλεπω στις αγγελιες τοσα s5,s7 που ηταν κρυμμενα? Tongue
και να τα παρει καποιος τωρα να τα κανει τι? διακοσμητικα?
εκτος και ριξουν τις τιμες  και τα παρουν οι "νεοι" για να παιξουν Grin
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
πάντως έδωσα όλα τα BTC και αγόρασα etherium...'ισως να βγάλω το χάσιμο από εκεί!

η paymium  μέ έσκασε για την μεταφορά, έδωσα εντολή χθες και ήρθαν στο kraken σήμερα!!
Πήρα και εγω μερικά
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Σήμερα το αιθερικό χτύπησε ταβάνι (0,0069+ μπιτκόνια), έπεσε μέχρι το 0,0061 πριν λίγη ώρα, ανέβηκε στο 0,0063 τώρα... Σημειωτέον ότι το μπιτκόνι είχε μια μεγάλη πτώση το πρωί, τώρα άρχισε να αναλαμβάνει όμως.

Μια ιδέα για να εκμεταλλευτούμε τις μεγάλες αυξομειώσεις του ethereum είναι να κάνουμε τράμπες BTC-->ETH και το ανάποδο, ETH-->BTC.
Γράφω ένα αρθράκι για την τεχνική που δοκίμασα. Θα τό ανεβάσω στο νήμα του ethereum.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
πάντως έδωσα όλα τα BTC και αγόρασα etherium...'ισως να βγάλω το χάσιμο από εκεί!

η paymium  μέ έσκασε για την μεταφορά, έδωσα εντολή χθες και ήρθαν στο kraken σήμερα!!
hero member
χμμμ

Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τα windows XP

ΟΜG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
legendary
Activity: 910
χμμμ

Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τα windows XP

Τώρα που μπήκα από άλλο laptop με window 8 παίζει κανονικά

Στο άλλο που έχω XP βγάζει όλα τα προειδοποιητικά μηνύματα.

Μάλλον επειδή έχουν σταματήσει οι ενημερώσεις στα XP δεν ενημερώνονται και οι browsers
legendary
Trainman
πάντως σε linux με chrome δεν μου έβγαλε τίποτα
Ούτε εμένα μου βγάζει
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
πάντως σε linux με chrome δεν μου έβγαλε τίποτα
legendary
Trainman
Xiaomicoin +1028%  Tongue

Τι είναι πάλι τούτοHuh
Ό,τι νάναι...
Καινούριο ή υπάρχει από καιρό? πρώτη φορά το ακούω...
Ξυπνάνε ένα πρωί και λένε θα φτιάξω ένα crypto
σαν μύξακόιν μου ακούγεται

πλάκα πλάκα υπάρχει πουθενά κανένας κατάλογος με ΟΛΑ τα coins που έχουν κυκλοφορήσει? Ή είναι αδύνατον να φτιαχτεί κάτι τέτοιο? Πόσα είναι (εκατοντάδες, χιλιάδες?)
Υπάρχει κατάλογος εδώ https://minkiz.co/coin αν βρει κανείς οποιοδήποτε σφάλμα η κάποιο λάθος να με ενημερώσει

κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας έχει λήξει στη σελίδα που έδωσες πιο πάνω και χτυπάνε κόκκινα τα πάντα! και ο chrome και ο firefox και το eset. και φυσικά δεν μπορώ να μπω.
Είναι trusted,κάτι πιέζει με το ssl είναι self signed
legendary

Τι είναι πάλι τούτοHuh
Ό,τι νάναι...

πλάκα πλάκα υπάρχει πουθενά κανένας κατάλογος με ΟΛΑ τα coins που έχουν κυκλοφορήσει? Ή είναι αδύνατον να φτιαχτεί κάτι τέτοιο? Πόσα είναι (εκατοντάδες, χιλιάδες?)
Υπάρχει κατάλογος εδώ https://minkiz.co/coin αν βρει κανείς οποιοδήποτε σφάλμα η κάποιο λάθος να με ενημερώσει

κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας έχει λήξει στη σελίδα που έδωσες πιο πάνω και χτυπάνε κόκκινα τα πάντα! και ο chrome και ο firefox και το eset. και φυσικά δεν μπορώ να μπω.
legendary
Μην φοβάστε όταν η βιομηχανία αναπτύσσεται και βγάζει κέρδος. Ο ανταγωνισμός είναι η καλύτερη δικλείδα ασφαλείας για το ίδιο το Bitcoin. Πάντως πολύ ενδιαφέρων αυτά τα container. Σε σχεδιασμό η bitfury είναι αρκετά μπροστά. Αν δείτε το video με το mining farm που έχει στήσει στην Γεωργία οι κινέζοι μπροστά τους με τα δικά τους mining farm φαντάζουν φτωχοί συγγενείς.
legendary
Trainman

Τι είναι πάλι τούτοHuh
Ό,τι νάναι...

hero member
http://bitfury.com/products#container-datacenter
αναρωτιεμαι αν αργα αλλα σταθερα το decentralization παει περιπατο!
εδω ταιριαζει ο ψοφιος ποντικος Grin
hero member
667  Shocked
http://coinmarketcap.com/all/views/all/
θα υπαρχουν και αλλα που δεν τα εχει το cmc
legendary

Τι είναι πάλι τούτοHuh
Ό,τι νάναι...

sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
legendary
μα την εξήγηση την έδωσα ποιο πάνω αυτοί που τα σπεκουλάρουν για το κέρδος τους τα μετατρέπουν σε αγορά bitcoin συν ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χειραγωγήσουν αγορά 6 δισεκατομμυρίων δολαρών όπως το Bitcoin.
Από την άλλη βλέπω πλέον έχουν βάλει στο μάτι το dodgecoin και το παίζουν μέχρι να σκάσει και αυτό.
hero member
αυτο που συμβαινει αυτες τις μερες δεν το εχω ξαναδει!
να ανεβαινουν σχεδον ολα τα νομισματα και το Btc να ειναι καρασταθερο!
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
"δεν έχω βρει ακόμα ποιο το όφελος εκεί στο coindesk ανά διαστήματα να βγάζουν αρνητικές τέτοιες ειδήσεις μάλλον γιατί κάποιοι σπεκουλάρουν την ισοτιμία. Και πάντα αυτές οι ειδήσεις βγαίνουν όταν υπάρχει και το έδαφος επηρεασμού. Από τι έχω παρατηρήσει βγαίνουν όποτε υπάρχει μια σταθεροποιήση στην διακύμανση της ισοτιμίας."
ακριβως ετσι. πταν ελεγχω την πληροφορηση πουλαω τα παντα και μετα "θαβω" το αντιστοιχο asset που θελω να ξαναγορασω.
ετοιμο το γλυκο! Cool
Jump to: