Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 107. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Εξακολουθεί να ψιλοδείχνει σταθερή η ισοτιμία με όχι τόσο μεγάλα σκαμπανεβάσματα...

Η ηρεμία πριν από το ξέσπασμα?  Smiley

Αχ και να μπορούσαμε να δούμε λίγο στο μέλλον...
full member
Activity: 152
Merit: 100
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
Πολύ καλά τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε το coindesk για το Bitcoin. To 2015 είχαμε τεράστια αύξηση στον αριθμό των εγκατεστημένων bitcoin wallet που έφτασαν τα 13 εκατομμύρια από τα 7 της προηγούμενης χρονιάς, τα ΑΤΜ να φτάνουν 536 από τα 342 του 2014 ενώ οι ημερήσιες συναλλαγές αυξήθηκαν κατά 50%.
Το άλλο εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ο μαζικός θάνατος των altcoin αλλά από την άλλη η σταθεροποίηση αξίας των τεχνολογικά "καλών" altcoin όπως της ripple, ethereum, litecoin
Τέλος αξίζει να αναφερθεί νομίζω και το στοιχείο που δείχνει ότι η μεγάλη μεταβλητότητα της ισοτιμίας εκτοξεύει στην κυριολεξία το trade στα ανταλλακτήρια. Δείτε εδώ το παρακάτω διάγραμμα και θα καταλάβετε. Νομίζω η μεγάλη μεταβλητότητα συμφέρει τα ανταλλακτήρια

και εδώ το κείμενο

http://www.coindesk.com/summary-coindesk-state-bitcoin-blockchain-report-2016/
legendary
απλά το bitcoin και η διαφορά του με τα υπόλοιπα altcoin είναι ότι σταθεροποιείτε γρήγορα η ανεβαίνει λόγο πραγματικής χρήσης καθώς εκατοντάδες κόσμος μπορεί και χιλιάδες το χρησιμοποιει για να μεταφέρει τα χρήματα του σε όλο τον κόσμο. Αντιθέτως στα altcoin είναι θέμα καθαρής κερδοσκοπίας.
Σκέψου ένα στοιχείο που είδα σήμερα ότι η e-coin έχει εξυπηρετήσει 100.000 χρήστες παγκοσμίως.

https://blog.e-coin.io/after-just-one-year-e-coin-welcomes-our-100-000th-user-a5bf238a449e#.kgrs0spd3
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Και το Bitcoin πέφτει, και το Ether πέφτει. Sad
Υπομονή.

Όπως έγραψε κάποιος σε ένα σχόλιο που είδα, αναφερόμενος στις κινήσεις πανικού:

Trading is a means of moving wealth from the impatient to the patient.
legendary
Το παρακολουθούμε

Έτσι και πέσεις μέσα θα σε συμβουλεύομαι ανελλιπώς!  Cheesy

Προς το παρόν δείχνει να πάει να πάρει λίγο τα πάνω του...
legendary
δεν θέλω να σας πάρω στο λαιμό μου αλλά η πτώση του ethereum θα συνεχιστεί γιατί απλά αυτοί που επένδυσαν πάνω του θέλουν να βγάλουν το κέρδος. Και το ethereum ανέβηκε όχι λόγο αύξησης της χρήσης όπως να μεταφέρουν τα χρήματα τους μέσω του blockchain του η οτιδήποτε άλλο αλλά απλά γιατί κάποιοι τζογάραν πάνω του.
Τώρα η πτώση θα σταματήσει μέχρι που το κέρδος αυτών που τζόγαραν θα αρχίσει να μηδενίζεται και απλά θα αναγκαστούν να τα κρατήσουν μήπως τα πουλήσουν όταν ξανανέβει.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
πιστεύω το ΕΤΗ ότι θα ανακάμψει

ετκός εάν αρχίζει να ανεβαίνει το BTC και πάρει πτώση, εκεί τα πρατάω και δεν ξανασχολούμαι!
legendary
και το Bitcoin δείχνει μια στασιμότητα τελευταία... έχει κάμποσο καιρό να κάνει μια μεγάλη διακύμανση (είτε πάνω είτε κάτω)

κι εγώ βλέπω την πτώση του ETH και είμαι στο τσακ να κάνω κίνηση πανικού... προς το παρόν συγκρατιέμαι  Smiley
sr. member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
Έλα ντε... μόλις τώρα έκανε βουτιά το ether... παρ' όλο που το bitcoin είναι ακόμα χαμηλά.
Τώρα είναι για αγορά ether...
Νομίζω πάντως πως θα ξανανέβει σύντομα.
Υπομονή, και προ παντός όχι πανικός.
sr. member
εγώ πάντως για μία φορά ακόμα τα έκανα όλα στραβά

και πούλησα τα BTC με χασούρα και αγόρασα ΕΤΗ όταν ήταν ακριβά... μόνο και μόνο σήμερα έπεσε το ΕΤΗ με αποτέλεσμα να χάνω άλλα 30€ Grin Grin Grin
hero member
Activity: 546
Merit: 500
πάντως έδωσα όλα τα BTC και αγόρασα etherium...'ισως να βγάλω το χάσιμο από εκεί!

η paymium  μέ έσκασε για την μεταφορά, έδωσα εντολή χθες και ήρθαν στο kraken σήμερα!!
Πήρα και εγω μερικά

Μπήκα κι εγώ στον χορό... Ανέβασα στο kraken μερικά BTC και αγόρασα etherium

Βέβαια δεν πρόλαβα να αγοράσω στην τιμή που ήθελα γιατί ως γνωστόν το kraken θέλει 6 confirmations οπότε μέχρι να δω τα BTC στο λογαριασμό μου πέρασαν περίπου 3.30 ώρες!!! και η τιμή είχε ανέβει.

Τώρα περιμένω να ξαναπάει στα 0.0067 για να πουλήσω  Tongue

Κι εγώ σ' αυτή την τιμή έβαλα εντολή πώλησης...ελπίζω μέχρι αύριο να την πιάσει...
legendary
πάντως έδωσα όλα τα BTC και αγόρασα etherium...'ισως να βγάλω το χάσιμο από εκεί!

η paymium  μέ έσκασε για την μεταφορά, έδωσα εντολή χθες και ήρθαν στο kraken σήμερα!!
Πήρα και εγω μερικά

Μπήκα κι εγώ στον χορό... Ανέβασα στο kraken μερικά BTC και αγόρασα etherium

Βέβαια δεν πρόλαβα να αγοράσω στην τιμή που ήθελα γιατί ως γνωστόν το kraken θέλει 6 confirmations οπότε μέχρι να δω τα BTC στο λογαριασμό μου πέρασαν περίπου 3.30 ώρες!!! και η τιμή είχε ανέβει.

Τώρα περιμένω να ξαναπάει στα 0.0067 για να πουλήσω  Tongue
legendary
πάντως η ομιλία της Filippi είναι μια από τις καλύτερες που έχω ακούσει για το bitcoin
sr. member
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
εγω θα περιμενω να βγαλουν τα σ8-σ9 με τα νεα τσιπακια στα 16nm.
περιμενω να ειναι καπου στα 15-20ΤΗ / 2ΚW Tongue
legendary
Ναι που αλλού  Smiley
legendary
Activity: 1274
Merit: 1006
Trainman
εγώ το s5 το βάζω και κάνει solo mining. Μπορεί να είμαι τυχερός Cheesy με αυτή την δυσκολία θέλει απίστευτη τύχη εδώ που τα λέμε
ckpool?
legendary
εγώ το s5 το βάζω και κάνει solo mining. Μπορεί να είμαι τυχερός Cheesy με αυτή την δυσκολία θέλει απίστευτη τύχη εδώ που τα λέμε
Jump to: