Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 42. (Read 298928 times)

full member
Activity: 294
Merit: 101
Trader ειναι και ο μακροπροθεσμος επενδυτης , ο οποίος δεν πάει για τα μικρά κέρδη , αλλα παραμενει στην θέση του ισχυρά, πουλάει από λιγο όταν ανεβαίνει η ισοτιμία , και αγοράζει πολυ όταν πέφτει η ισοτιμία ! Διαλέξτε σε ποιον τύπο trader ταιριάζετε!
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
Η αστάθεια της αγοράς από απρόβλεπτες κινήσεις μεγάλου όγκου, προμήθειες συναλλαγών, ταχύτητα confirmations, πιθανά αρνητικά από απότομη πτώση τιμής, διαθεσιμότητα χρόνου ειδικά σε κρίσιμες στιγμές είναι μερικά από τα προβλήματα που κάνουν πολύ δύσκολα τα πράγματα με 4Κ.

πχ πρόσφατα μία αδικαιολόγητη καθυστέρηση (εξ επίτηδες?) σε ανταλλακτήριο μου στέρησε 30-40% άνοδο της τιμής! το ίδιο μπορείς να πα΄θεις και από ένα απλό ddos attack!
member
Activity: 97
Merit: 10
για να αποτελέσει μέρος του εισοδήματος θα πρέπει να είσαι στα 20-40 000€ κεφάλαιο, νεύρα τσατάλια και ομάδα λογιστών...
είμαι λοιπόν σε εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ενταξη, μη το λες  Smiley
πχ σημερα βλεπω εχει χοντρικα $5-$6 avg range 5-min bars, εαν καποιος μπορει να κανει 2-3 τετοια spread (νετ) κατα μεσο ορο με 10-λοτ, τοτε μπορει να τελειωσει τη μερα του με $150  Shocked
χρησιμοποιωντας ενα 4:1 leverage, με $4-5k αρχικο κεφαλαιο γινεται  Roll Eyes
Καλη τυχη θα μου πεις, αλλα ενας τετοιος τυπος θα μπορουσε να αποκαλειται trader εφοσον ειχε ενα track record oρισμενων μηνων, σωστα?
sr. member
για να αποτελέσει μέρος του εισοδήματος θα πρέπει να είσαι στα 20-40 000€ κεφάλαιο, νεύρα τσατάλια και ομάδα λογιστών...
είμαι λοιπόν σε εντελώς ερασιτεχνικό επίπεδο.
member
"Γιατί πρέπει να σταματήσετε το καθημερινό trading"  Tongue)

Παιδια υπαρχουν traders εδωπερα?
εσύ τι λες ; Roll Eyes

Δε περιμενα/ω να συναντησω Ελληνες traders εδω.
Θα χαρω πολυ παντως αν υπαρχουν και θα ηθελα να συνομιλησουμε με οποιον θα ηθελε να το παει ενα βημα παραπερα.

Σημειωση: ως trader περιγραφω καποιον που ειτε το κανει επαγγελματικα και ζει απο αυτο, ειτε ερασιτεχνικα και αποτελει μεγαλο ποσοστο του εισοδηματος του.
sr. member
"Γιατί πρέπει να σταματήσετε το καθημερινό trading"  Tongue)

εσύ τι λες ; Roll Eyes
member
"Γιατί πρέπει να σταματήσετε το καθημερινό trading"  Tongue)

hero member
Activity: 815
Merit: 500
Περι τζόγου γενικότερα... (ή βάλτε εναλλακτικό τίτλο κάποιοι : "Γιατί πρέπει να σταματήσετε το καθημερινό trading"  Tongue)

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/383682/adianoito-pontaran-tis-gynaikes-toys-sto-stoixima

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
τα bitcoin μια χαρά μπορούν να τα πουλάνε η να τα αγοράζουν στα ανταλλακτήρια της Κίνας και δεν σταμάτησε αυτό το πράγμα καθόλου. Αυτό που έχει σταματήσει είναι το να μεταφέρεις τα bitcoin σου από τα ανταλλακτήρια σε κάποια wallet δικό σου. δλδ λειτουργούν ποιο πολυ σαν forex τον τελευταίο μήνα.
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Οι Κινέζοι miners μπορούν άραγε να πωλούν τα btc τους όσο τα ανταλλακτήρια στην Κίνα είναι κλειστά? εαν δυσκολεύονται τότε θα μπορούσε να είναι και ένας απο τους λόγους της ανόδου της τιμής τον τελευταίο καιρό.

Επίσης πριν απο καιρό υπήρχαν άρθρα χειραγώγησης της τιμής του χρυσού σε ημέρες κινέζικης αργίας, δεν ξέρω πόσο πιθανό είναι να συμβαίνει κάτι παρόμοιο με την άνοδο της τιμής του btc προς τα πάνω όλως τυχαίως τώρα που τα κινέζικα είναι "κλειστά", για παράδειγμα... http://averybgoodman.com/myblog/2016/10/05/why-gold-prices-dropped-so-dramatically-yesterday/

full member
Activity: 152
Merit: 100
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
καθε τι, νεα ειδηση, happening, Κλπ κλπ κλπ
χρησιμοποιειται απο τα διαφορα παπαγαλακια για να ανεβοκατεβαζουν την τιμη
αναλογα με το πως εχουν πονταρει. το εχουμε δει να συμβαινει συνεχεια και δεν θα σταματησει να συμβαινει.
το ιδιο γινεται και με το ETF τωρα, οπως γινοταν με την κινα παλιοτερα, με το κλεισιμο της αξιολογησης (τρομαρα μας), με το αν κοιμηθηκε ο τραμπ με γκομενα χθες
και αλλα πολλα ευτραπελα  Grin
jr. member
Activity: 59
Πριν την παρέμβαση της PBOC (4-1-17) η αξία του bitcoin έχει φθάσει τα 1.126$. Μετά έπεσε μέχρι τα 785$ (11-1-17) εξανεμίζοντας τα υψηλά κέρδη που είχαν αποκτηθεί από τις 18-12-16 μέχρι τότε, αλλά στις 21-2-17 επέστρεψε στα προ της παρέμβασης επίπεδα. Από τότε μέχρι σήμερα το btc έχει ενισχυθεί κατά 11%.

Η αύξηση του 11% δεν είναι και τόσο σημαντική. Αν υπάρχει κάτι εξαιρετικά ελπιδοφόρο αυτό είναι ότι παρά το “κλείσιμο” των ανταλλακτηρίων που μέχρι τα τέλη του 2016 έκαναν το 98% του όγκου στα ανταλλακτήρια, η αξία του bitcoin κράτησε σχετικά καλά ( -30%) σε σχέση με το μέγεθος και τη σημαντικότητα της απόπειρας χειραγώγησης από τις κινεζικές αρχές.

Προσωπικά πιστεύω ότι τόσο η αντίδραση στις παρεμβάσεις της PBOC όσο και η μεταφορά του μεγαλύτερου όγκου σε ανταλλακτήρια χωρών που είναι ώριμες δημοκρατίες, συνέβαλαν στην αύξηση της αξίας του btc πολύ περισσότερο από αυτό που συνήθως λέγεται.

Το bitcoin μετά και την “επιχείρηση” της PBOC έδειξε την πραγματική του ισχύ καθώς μέχρι τότε η Κίνα για το συγκεκριμένο ψηφιακό νόμισμα ήταν το κέντρο του κόσμου. Αν άντεξε στο συγκεκριμένο “stress test” τι μπορεί να το βλάψει;

Για εμένα οι θεωρίες που συσχετίζουν την αξία του bitcoin με το ETF δεν είναι πολύ ισχυρές. Ακόμη και αν εγκριθεί -πράγμα μάλλον απίθανο- είναι αδύνατο να καταλάβει κανείς γιατί πρέπει να αυξηθεί η αξία του μπιτκοιν. Όταν παράγεται ένα ETF για κάποιο χρηματιστηριακό δείκτη, παρατηρείτε αύξηση στο εν λόγω χρηματιστήριο;
legendary
η προβλεψη μου αφορα μεχρι το επομενο halving 2020.
καλα ναμστε μεχρι τοτε, γηραιοτεροι και σοφοτεροι Wink
legendary
να δωσω κι εγω τα ορια μου (εκ του ασφαλους)
0-10000
ε δε μπορει μεσα θα πεσω Grin

XA! Μόλις έχασες!  Grin

Η πρόβλεψη μου έχει μικρότερο "spread" (Διατηρώ την ίδια και για το 2017)

Επόμενος!  Cool

[Edit]

Nope δεν έχασες Wink
legendary
να δωσω κι εγω τα ορια μου (εκ του ασφαλους)
0-10000
ε δε μπορει μεσα θα πεσω Grin
#τρολινγκ
legendary
legendary
σιγουρα το χει κανει. απλα λατρευει να μας τρολαρει Grin
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
αυτο ειναι σπουργιτι πυροβολημενο Grin

LOL  Grin

Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και ψόφιο!

Αχ αυτή η καχυποψία σας...  Sad

Μα δε βλέπεις το χρυσό και βαθυκόκκινο χρώμα  του φτερώματος του? τις διαστάσεις και το περίγραμμα του που μοιάζει με αετό?

Φοίνικας αναγεννημένος είναι!  Cheesy

Με δυο λόγια, η αναγέννηση του Bitcoin σε όλο της το μεγαλείο!  Grin

Μα πόσο άσχετος....   Grin

καλά εσύ από τα 200 ευρώ αντί να αγοράσεις κανά bitcoin και να έχεις βγάλει ένα χιλιάρικο τώρα μας έβαζες ψόφια ποντίκια. περαστικά σου.
legendary
αυτο ειναι σπουργιτι πυροβολημενο Grin

LOL  Grin

Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και ψόφιο!

Αχ αυτή η καχυποψία σας...  Sad

Μα δε βλέπεις το χρυσό και βαθυκόκκινο χρώμα  του φτερώματος του? τις διαστάσεις και το περίγραμμα του που μοιάζει με αετό?

Φοίνικας αναγεννημένος είναι!  Cheesy

Με δυο λόγια, η αναγέννηση του Bitcoin σε όλο της το μεγαλείο!  Grin

Μα πόσο άσχετος....   Grin

Pages:
Jump to: