Pages:
Author

Topic: [INFO] Συζήτηση για την Ισοτιμία - page 41. (Read 298928 times)

legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
και άλλο ένα διάγραμμα από αυτό που έγινε μέσα σε δύο δευτερόλεπτα πριν λίγο

η εντολή πώλησης ήταν 2k bitcoin.
legendary
Αυτό που έγινε μόλις τώρα απλά δεν υπάρχει!!
Μιλάμε πήρε ένα 100στάρικο έτσι για πλάκα!
λολ Cheesy

edit: Και μετά από ένα λεπτό μόλις έπεσε 100 Cheesy δεν υπάρχει αυτό που γίνετε σήμερα

hero member
Activity: 526
Merit: 502
Έτσι είναι όσοι παίρνουν ρίσκο απολαμβάνουν το κέρδος.
Θα έκανα τεχνικη ανάλυση αλλά όπως ξέρετε η κλασική ΤΑ πάει περίπατο στο bitcoin οπότε άδικος κόπος.
legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
ευγε!
κι εγω περιμενω με το δαχτυλο στο μπουκαλι Tongue
newbie
Activity: 50
Merit: 0
2 μαθήματα που πήρα τα τελευταία 2 χρόνια που ασχολούμαι με το bitcoin και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες trading.
Μάθετε τον εαυτό σας να μην ανησυχεία όταν πέφτει η τιμή.
Και για κανένα λόγο δεν μπαίνουμε στο trading έχοντας στο μυαλό μας το fiat νόμισμα παρά μόνο αύξηση των νομισμάτων.
Αυτά μετά από την χθεσινή μέρα με τα πρώτα πετυχημένα μου trades και profit 1.25btc
legendary
αυτο που λεμε κεντρο-αποκεντρο.
το παντρεμα κεντρικου και αποκεντρωμενου ελεγχου!!!
legendary
με την κατάσταση που υπάρχει σήμερα είναι τελείως απίθανο ένα fork είτε hard είτε soft. Απλά νομίζω το bitcoin μπαίνει και επίσημα σε πάγωμα κάθε τεχνολογικής αναβάθμισης αν και αυτό δεν νομίζω να είναι κακό καθώς θα δοθεί η ευκαιρία να ηρεμήσουν όλοι.
Οσο για τα fee θα παραμείνουν υψηλά αλλά το κακό είναι ότι είναι πλέον δεδομένη η λύση και αυτή δεν θα είναι μέσω lighting network αλλά μέσω offchain συναλλαγών τύπου 21.co όπου στην ουσιά θα μιλάμε για τύπου paypal αλλά με bitcoin.
full member
Activity: 152
Merit: 100
δεν ξαναβλεπουμε τριψηφια νουμερα Grin

ποτέ μην λες ποτέ με δαύτο!   Grin

παντώς για μένα θα παίξει σίγουρα ένα profit taking με το ΕΤΦ αλλα πιο ουσιαστικό είναι κάτι άλλο (αν θυμάμαι κάτι είχε πει ο check2fire παλαιότερα) αυτό το σtόρυ με το BU...μήπως έχουμε κανά fork μπροστά μας; δεν βλέπω καλύτερο τρόπο τα "μεγάλα πορτοφόλια" να μαζέψουν κανα νόμισμα χαμηλά..
member
Activity: 89
Merit: 10
Your Friend

Υπάρχει η πιθανότητα να τα δούμε πολύ σύντομα, αλλά είναι μικρή!
Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα αγόραζαν σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίζοντας το σαν ευκαιρία.
hero member
Trade  μόνο για κασκαντέρ, οι traders του γλυκού νερού να κοιτάνε μόνο.
legendary
δεν ειναι πτωση αυτη για να παιξεις. αν δεν κανει ενα 20% σε μια μερα, τσαμπα κοπος! Tongue
παντως νομιζω οτι το ETF εχει ηδη προεξοφληθει αν και τα παπαγαλακια περιμενουν στη γωνια Wink
legendary
legendary
στο καπάκι από το ETF έρχεται και αυτό εδώ

https://www.bitstamp.net/article/bitstamp-and-caceis-launch-corporate-bitcoin-inves/

και μην ξεχνάμε ότι τον Απρίλιο έχουμε και την νομοθετική ρύθμιση του bitcoin στην Ιαπωνία που είναι και η πρώτη χώρα που προχωράει σε κάτι τέτοιο.
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
ναι πλέον υπάρχει κορεσμός από τα περισσευούμενα και με τα ψώνια δε πάει άλλο τα έχω όλα πλέον, σκέφτομαι να διοχετεύσω το πλεόνασμα μου σε δωρεές προς φτωχές χώρες ειδικά τώρα μάλιστα που η φορολογία έχει πέσει σε μηδενικό επίπεδο και το ασφαλιστικό έχει λυθεί!
legendary
Activity: 910
Merit: 1000
Πρέπει να διέρρευσαν επιτέλους τα νέα, γιαυτό και ο "πανικός!!!"   Grin Grin

https://www.youtube.com/watch?v=aLfHfdvB-Mw

https://www.youtube.com/watch?v=4NFlQb2tXNU

https://www.youtube.com/watch?v=tJfwsUK8U8Y
hero member
Δεν ξέρω τι λέει η ειδησεογραφία το μόνο που παρακολουθώ είναι το διάγραμμα που εχει σχηματίσει διπλή κορυφή και  Bearish Hanging Man ταυτόχρονα και φώναζε απο το πρωί γι' αυτό που θα γίνει.
legendary
τα παπαγαλακια που λεγαμε προσπαθουν να δημιουργησουν συγχυση και να εκμεταλευτουν
ο,τι μπορουν. φαινεται ομως οτι δεν τους κανει το χατηρι Cheesy
sr. member
Activity: 503
Merit: 256
είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα με πολλά σκαμπανεβάσματα! ένα καφέ πήγα να φτιάξω και δε πρόλαβα τίποτα! εκτός αυτού τα Interface των ανταλλακτηρίων έχουν τρελαθεί και συμπεριφέρονται απρόοπτα!
legendary
ένα 100αρη κάτω λόγο της απόφασης του Antpool και εύχομαι να μην έχει και συνέχεια αν και μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση μια θετική απόφαση για το ETF
full member
Activity: 152
Merit: 100
"Γιατί πρέπει να σταματήσετε το καθημερινό trading"  Tongue)

Παιδια υπαρχουν traders εδωπερα?

Εδώ μέσα είμαστε κυρίως whales!   Grin Grin Grin Grin
Pages:
Jump to: